Oppo Reno: Η 5G έκδοση έρχεται στην Ευρώπη 24 Απριλίου και η μικρότερη θα έχει MediaTek Helio P70

Oppo Reno 5G, Oppo Reno: Η 5G έκδοση έρχεται στην Ευρώπη 24 Απριλίου και η μικρότερη θα έχει MediaTek Helio P70

Μένουν μόνο λίγες μέρες πριν την εκδήλωση της Oppo στην Κίνα, στην οποία θα ανακοινώσει το Oppo Reno. Ωστόσο, η κινέζικη κατασκευάστρια έστειλε προσκλήσεις για μία εκδήλωση η οποία θα γίνει στις 24 Απριλίου στην Ζυρίχη, όπου θα αποκαλυφθεί ένα ακόμη smartphone με το όνομα Reno.

Στην εκδήλωση αυτή φημολογείται ότι η εταιρεία θα αποκαλύψει το Oppo Reno 5G. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό γιατί η εταιρεία έχει προγραμματίσει μία ξεχωριστή εκδήλωση για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μάλιστα στην Ευρώπη, αρκετοί θεωρούν ότι στις 24 Απριλίου θα γίνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο των Oppo Reno και η ανακοίνωση της 5G έκδοσης.

Το Oppo Reno θα κυκλοφορήσει σε πολλαπλές εκδόσεις και μία από αυτές θα φέρει το όνομα Oppo Reno 10X Zoom. Η πιο premium έκδοση της συσκευής θα έχει τον Snapdragon 855 και Shark Fin pop-up κάμερα με 10x υβριδικό ζουμ.

Σύμφωνα με φήμες, το Oppo Reno 10X Zoom θα έχει οθόνη 6,6 ιντσών Full-HD+ notch-less, 48MP κάμερα, 16MP selfie κάμερα, και 4.000mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει 50W γρήγορη φόρτιση.

Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει μία μεσαία έκδοση η οποία θα έχει τον Snapdragon 710 και συμβατικές κάμερες. Όσον αφορά την πιο οικονομική έκδοση των Oppo Reno, περιμένουμε ότι θα έχει τον MediaTek Helio P70.

Προς στιγμήν δεν είναι τίποτα γνωστό για την 5G έκδοση του Oppo Reno πέρα από την ημερομηνία ανακοίνωσης του. Ωστόσο, μέχρι τότε αναμένουμε αρκετά leak, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι για να τα μαθαίνετε πρώτοι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.