OPPO Reno 7 Series: Έρχεται στις 4 Φεβρουαρίου

OPPO, OPPO Reno 7 Series: Έρχεται στις 4 Φεβρουαρίου

Η παγκόσμια κυκλοφορία της OPPO Reno 7 Series είναι προγραμματισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου, αρχικά από την Ινδία. Η συγκεκριμένη οικογένεια smartphones της OPPO είχε παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στην Κίνα.

Τώρα έρχεται η έναρξη της παγκόσμιας διάθεσης της OPPO Reno 7 Series, από την αγορά της Ινδίας, όπου έχει προγραμματιστεί το launch party της εταιρείας στις 4 Φεβρουαρίου. Σε όλη τη σχετική επικοινωνία της OPPO φιγουράρει το μοντέλο Reno 7 Pro, το οποίο θα είναι και το highlight της σειράς.

Η οικογένεια απαρτίζεται και από τα μοντέλα vanilla Reno 7, καθώς και το Reno 7 SE, το οποίο θα είναι το πιο προσιτό της γκάμας. Η έμφαση στο μοντέλο Pro δίδεται στον αισθητήρα της selfie κάμερας, ο οποίος είναι ο Sony IMX709, στα 32 Megapixel και θα προσφέρει υψηλές δυνατότητες σε πορτρέτα, με τη λειτουργία Bokeh Flair Portrait Video.

Η OPPO δίνει τον τίτλο του Portrait Expert για το νέο της smartphone, οπότε δημιουργεί υψηλές προσδοκίες για τις δυνατότητες που θα προσφέρει.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.