Oppo Reno Ace: Θα έχει SD 855+, 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο

Oppo Reno Ace, Oppo Reno Ace: Θα έχει SD 855+, 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο

Στις 10 Οκτωβρίου, αναμένουμε η Oppo να παρουσιάσει στην Κίνα το επερχόμενο flagship smartphone της, που θα ονομάζεται Oppo Reno Ace. Προς το παρόν γνωρίζαμε μόνο ότι η συσκευή θα υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 65W SuperVOOC 2.0. Ωστόσο, χάρη στην TENAA μάθαμε όλα τα χαρακτηριστικά του smartphone.

Αρχικά, το Reno Ace έχει αριθμό μοντέλου PCLM10 και θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών με ανάλυση 2.400×1.080 pixels. Σύμφωνα με την TENAA στο εσωτερικό της συσκευής θα υπάρχει ο Snapdragon 855+ χρονισμένος στα 2,96GHz. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 12GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Oppo Reno Ace, Oppo Reno Ace: Θα έχει SD 855+, 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο

Στον τομέα των καμερών το Oppo Reno Ace έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την κύρια να είναι στα 48MP, τη δευτερεύουσα να είναι περισκοπική στα 13MP, η τρίτη είναι ευρυγώνια 8MP και τέλος έχουμε έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Η selfie κάμερα σύμφωνα με την TENAA είναι 16MP και υποστηρίζει 3x οπτικό ζουμ.

Κατά τα άλλα, το Reno Ace έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τρέχει Android 9 Pie. Το νέο flagship θα έχει δύο μπαταρίες με χωρητικότητα 1.950mAh η κάθε μία, στις οποίες θα μοιράζεται η ισχύ φόρτισης.

Τέλος, το Oppo Reno Ace θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα μπλε, πράσινο και μωβ, θα ζυγίζει 200 γραμμάρια και θα έχει διαστάσεις 161,0×75,7×8,7 χιλιοστά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Strategos

δεν είναι λάθος η μπαταρία, λέει 1950×2 , το super vooc charge πιάνει 60watt φορτίζοντας 2 μπαταρίες ταυτόχρονα με 30w την κάθε μία!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.