Oppo: Σταματά την σειρά R, θα επικεντρωθεί στις Find X και Reno

Find X, Oppo: Σταματά την σειρά R, θα επικεντρωθεί στις Find X και Reno

Όπως όλα δείχνουν, η Oppo θα σταματήσει να ασχολείται με την σειρά R και θα ασχοληθεί ως επί το πλείστον με τις σειρές Find X και Reno.

Μπορεί η Oppo να ανακοίνωσε προχτές το Oppo Reno 10x zoom Edition , όμως η εταιρεία μοιάζει να έχει οργανώσει όλες τις μελλοντικές της κινήσεις.

Στις αρχές της χρονιάς, οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον αντιπρόεδρο της  Oppo, Brian Shen, πότε θα κυκλοφορήσει το φημολογούμενο Oppo R19, η απάντηση του ήταν πως δεν πρόκειται να το δούμε σύντομα. Πριν λίγες ώρες, ήρθε μία νέα δήλωση του, σύμφωνα με την οποία, η Oppo σταματά την σειρά R και από εδώ και στο εξής θα επικεντρωθεί στις σειρές Reno και Find X.

Η απόφαση αυτή, έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή διακοπή, οποιουδήποτε είδους αναβάθμισης των συσκευών R. Παρόλο που την τελευταία δεκαετία η σειρά R, έχει πάνω από 100 εκ πωλήσεις, η Oppo φαίνεται πως θεωρεί ότι η σειρά, δεν έχει μέλλον.

Αυτό σημαίνει, πως σύντομα θα δούμε νέα μοντέλα για την σειρά Find X, που λέγεται πως θα κυκλοφορήσουν είτε με την ονομασία Find X2 είτε ως Find Y (εκτός αν η Oppo κρύβει άσσους στο μανίκι).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.