Oppo: Υπόσχεται περισσότερες ενημερώσεις λογισμικού από τo Google Pixel

Oppo Google Pixel, Oppo: Υπόσχεται περισσότερες ενημερώσεις λογισμικού από τo Google Pixel

Η Οppo υπόσχεται μεγαλύτερες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τις κορυφαίες συσκευές της από την Google, όπως έκαναν η Samsung και το OnePlus.

Παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη που λαμβάνει ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος, η Google υπόσχεται μόνο τρεις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τις σειρές Pixel 6 και Pixel 7, ενώ η Oppo έκανε λόγο για τέσσερις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τις επερχόμενες συσκευές.

Η Oppo καθιστά σαφές ότι η νέα πολιτική ενημέρωσης λογισμικού δεν θα ισχύει για τις υπάρχουσες ναυαρχίδες της. Τα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας δεν συγκαταλέγονται, που αποτελούν μεγάλο μέρος των συσκευών που πουλάει η Oppo παγκοσμίως. Η νέα πολιτική θα είναι αποτελεσματική για τους παγκόσμιους χρήστες του Oppo και η στρατηγική ενημέρωσης της εταιρείας για την Κίνα θα πρέπει να είναι διαφορετική. Αν και δεν αναφέρεται, η Oppo πιθανότατα θα κυκλοφορεί ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τις συσκευές της κάθε δεύτερο μήνα, όπως και η OnePlus.

Στην ανακοίνωσή της, η Oppo τονίζει επίσης ότι κατάφερε να ενημερώσει 33 από τα smartphone της παγκοσμίως με ColorOS 13 που βασίζεται σε Android 13, από την κυκλοφορία του στις 18 Αυγούστου.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.