Το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί κοστίζει έως και 22k δολάρια

Πολλοί θα συμφωνήσουν ότι, μια από τις πιο κομβικές στιγμές στην ιστορία των smartphones, ήταν όταν ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο Apple iPhone. Για την εποχή του έφερε πολλά επαναστατικά χαρακτηριστικά, τα οποία επαναπροσδιόρισαν τι μπορεί να κάνει ένα smartphone. Μέχρι και σήμερα, οι συσκευές αυτές είναι περιζήτητες, αφού κοστίζουν αρκετά δολάρια για να τις αποκτήσεις, αλλά πόσο κοστίζει άραγε το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί του;

Σύμφωνα με τις αγγελίες στο eBay, όπου το χαρακτηρίζουν ως συλλεκτικό αντικείμενο, ένα σφραγισμένο στο κουτί του iPhone μπορεί να κοστίσει έως και 22.000 δολάρια. Σίγουρα, αυτοί που κατά τύχη ή σκοπιμότητα δεν άνοιξαν το κουτί, σήμερα θα νιώθουν αρκετά χαρούμενοι για την επιλογή τους. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τιμή δεν είναι μια φαντασίωση των ιδιοκτητών, αλλά ποσά τα οποία όντως πληρώνουν για να αποκτήσουν ένα “ολοκαίνουργιο” iPhone του 2007.

Όσο σημαντικό και να ήταν το πρώτο iPhone, σήμερα απέχει αρκετά από αυτό που θα λέγαμε το τέλειο smartphone. Ο Steve Jobs είχε επιλέξει δίκτυο Edge αντί για 3G, πράγμα που σήμαινε ότι εάν χρησιμοποιούσες τον browser θα έχανες τηλεφωνικές κλήσεις. Είχε 2 megapixel κάμερα, χωρίς autofocus και flash και δεν υποστήριζε bluetooth και MMS. Ωστόσο τα νέα χαρακτηριστικά που έφερε, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή οθόνη αφής, το έκαναν αμέσως επιτυχία.

iPhone first 2g ebay 22.000 dollars high price sell sealed box, Το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί κοστίζει έως και 22k δολάρια

iPhone first 2g ebay 22.000 dollars high price sell sealed box, Το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί κοστίζει έως και 22k δολάρια

iPhone first 2g ebay 22.000 dollars high price sell sealed box, Το πρώτο iPhone σφραγισμένο στο κουτί κοστίζει έως και 22k δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanosgr13

το κινητο που αλλαξε τα παντα απλα

Demis

εκτος κουτιού αραγε ποσο παει σε άριστη λειτουργική κατάσταση

Gvirginia

@Demis
~100+€

ΥΓ: Είδα κουτί με παρελκόμενα (χωρίς το τηλέφωνο) να πουλιέται 65€…

Demis

καλα ειναι τοτε :p εκτος και αν το σφραγίσω χαχαχα

Ιωάννης jb

Apple αξία!!! Κ άξια….

Fotis

Το κινητό που μας απάλλαξε από τις σαβούρες τις Νοκια

KnightRider

Τα Νοκια κάνανε ομως πολλα περισσοτερα απο οτι το 1ο iphone,αξια ειχε το Nokia N95

Impressive-Instant

Δεν ξέρω για το πρώτο iPhone πόσο κοστίζει αντικειμενικά, αλλά ένα Ericsson T-39m στα 350 ευρώ, θέλω πολύ να το χτυπήσω.

tester

Παίρνεις το παλιό iphone, το πας σε μια εταιρεία ανασυσκευασίας, και στο σφραγίζουν ωραιότατα

GS

Τι λένε ρε! 22 χιλιάρικα για το πρώτο μήλο? Πάνε καλά? Οι άνθρωποι ψάχνουν για πρόβατα για να τα διώξουν.Αλλά άμα βρουν κερδισμένοι θα βγουν.Πόσο κάτω θα καταντήσει το ανθρώπινο μυαλό !?

M.G

Η απόλυτη επένδυση, αν το πουλήσεις φυσικά. Το αγόρασες 500$ και το πουλάς σε 10 χρόνια 20Κ. Υπολογίστε για τι ποσοστό μιλάμε. 5 να είχες καβατζώσει τότε, καθάρισες.

Beowolf_Ahates

Συζητήσεις, υποκουλτούρας καφενέ…
Αφού βλέπεις την γυάλινη σφαίρα με το μέλλον, να έπαιρνες iPhone,…αντί για μετοχές, Προπο ή τα νούμερα του τζόκερ.

bezilys

Ούτε χρυσάφι να μην ήταν…..για τα κορόιδα…

Chris_BMW

Bezilys@ Ακόμα κ εδω να βγάλετε τον κομπλεξισμό σας μερικοί…. Αυτοκίνητα κοστολογούνται εκατομμύρια € .. Να υποθέσω οτι κ αυτοί κορόιδα ειναι .. Αλλα τι λέω μονο αν έχει το μήλο εισαι κορόιδο …

TechGeek

22k το κινητό που άλλαξε την ιστορία των κινητών προς το καλύτερο για πάντα. Και λέει ο άλλος κορόιδα. Κορόιδο είναι κάποιος που δεν ξέρει από ιστορία και ποια πράγματα έχουν μεγάλη αξια. Επίσης το πρώτο iPhone πούλησε 1-2 εκατομμύρια μονο και θεωρείτε υπερβολικά σπάνιο να το βρείς καινούργιο σε κουτί κτλ. Να είστε σίγουρη σε πολλά μουσεία τεχνολογίας θα βρείς το πρώτο iPhone είτε τώρα είτε στο μέλλον. Όχι ρε αρνάκια του android θα άξιζε το galaxy S1 22k? Που έκανε τι? Αντέγραψε πλήρως το iPhone? Δεν θα άξιζε 22k το κινητο που μας πήγε από τις πλέον τότε βλακείες της Nokia που είχες 20 apps και 3 παιχνίδια και μας πήγε σε σύγχρονο app store που τελικά βοηθησε ώστε και ένα μέτριο κινητό με app store γίνετε το απόλυτο εργαλείο? Ναι ρε κορόιδα λέμε. Μάθετε από ιστορία της τεχνολογίας πριν βγάλετε κάποιον κορόιδο.

KnightRider

Δηλ δεν θεωρειται κοροιδια όταν πληρωνεις τοσα πολλα λεφτα να μην εχεις καποιες δυνατοτητες ??? Και τοτε ηταν πανακριβο και εντελώς αδικαιολόγητο για τα χαρακτηριστικά του.
Οταν βγηκε το 1ο iPhone απορώ τι το ιδιαιτερο ειχε αφού:
– δεν ειχε εγγραφη βιντεο
– περιορισμος bluetooth
– 2mp καμερα χωρις focus
– ούτε microSD όπως παντα
– ούτε GPS
– απαίσια ποιότητα ήχου ηχογράφησης
– ούτε Java (για την εποχή εκείνη)
– ούτε 3G δικτυο υποστήριζε
– δεν ειχε ουτε εφαρμογες για να βαλεις καλυτερο video player

Το 2007 οταν βγηκε το N95 εκανε πολλά περισσοτερα απο οτι το iPhone χωρις τα μειονεκτηματα που ανεφερα απλα το κακο ηταν οτι δεν ηταν αφης αλλα ηταν λιγο φθηνοτερο σε σχεση με το iPhone – Δηλ και για τοτε δεν θεωρείται κοροιδια αυτο ???

KnightRider

Ποια ήταν η αξία του ?? επειδή πούλησε και έκανε τους ανθρώπους πλύση εγκεφάλου ??

Η αξία η πραγματική είναι όταν ένα κινητό έκανε χιλιάδες λειτουργίες με πολλές δυνατότητες για την εποχή εκείνη και οχι επειδή πουλησε.

alexis touba

………

manosz

Όσοι λένε μπούρδες τα Nokia τα τότε είναι για το γάιδαρο..θέλει πολλά καρβέλια το μήλο να την φτάσει..Τώρα για το πρώτο αιφον και την τιμή…σε μερικούς βάζουν χμμ..δάχτυλο και τους αρέσει και από πάνω..

M.G

Οι μεγαλύτεροι, πάρτε το επετειακό του χρόνου, καλή έκδοση, βάλτε το σε κανά συρτάρι και σε 10 χρόνια δώστε το στον γυιό σας να βγάλει εύκολα φραγκάκια. Τα λέμε το 2027.

bezilys

@Chris_BMW δεν είμαι κομπλεξικός απλά λέω τα πράγματα έτσι όπως είναι.για πιο λόγο να δώσει κάποιος τόσα λεφτά γιαυτό το πράγμα,ακόμα και πλούσιος να είναι?θα του χρησιμεύσει κάπου ?όχι,ετοτε γιατί?για να λέει ότι έχει το “κινητό που άλλαξε την ιστορία των κινητών προς το καλύτερο”??χαχαχαχα τι άλλο θα δω εδώ μέσα

Gvirginia

@bezilys
Χρησιμεύουν πουθενά οι αντίκες, τα νομίσματα και γενικά τα περισσότερα πράγματα που αγοράζουν οι συλλέκτες?

KnightRider

@bezilys

Έτσι είναι, σκέψου ότι κορόιδα είναι αυτοί που κάθονται και ακούνε αυτούς που λένε τέτοιες μπαρούφες και τα πιστεύουν + που ακόμη τους υποστηρίζουν και τους δίνουν και αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.