Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Xiaomi Mi 9


Το νέο Xiaomi Mi 9 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 28 Φεβρουαρίου. Σε δύο εκδόσεις, μια με αποθηκευτικό χώρο 64GB και μία με 128GB.

Η εταιρεία στη παρουσίασή της στη Βαρκελώνη, επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο με 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, με τιμή 449 ευρώ και 499 ευρώ αντίστοιχα. Το τηλέφωνο θα έχει Amoled οθόνη 6,5 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19:6 και μια μικρή εγκοπή στην οθόνη για την selfie κάμερα. Για επεξεργαστή θα διαθέτει τον Snapdragon 855, καθώς επίσης θα έχει 6GB μνήμη RAM και μπαταρία 3.300mAh με τη λειτουργία της γρήγορης φόρτισης.

Xiaomi Mi 9, Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Xiaomi Mi 9

Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με το Android 9 Pie, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και τρεις κάμερες στη πίσω πλευρά του. Με 48 megapixel στη κύρια φωτογραφική κάμερα, ενώ οι άλλες δύο κάμερες που θα βοηθούν στην λήψη της φωτογραφίας με ευρύτερη γωνία θα είναι 12 και 16 megapixel.

Παρόλα αυτά καμία από τις τρεις κάμερες δεν θα διαθέτει τη λειτουργία σταθεροποίηση της εικόνας. Όπως επίσης δεν θα έχει και τη λειτουργία OIS στην κάμερα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα αρκετά ποιοτικό κινητό σε μια προσιτή τιμή, το οποίο μπορεί να συγκριθεί με το OnePlus 6T και το Galaxy S10 αν εξαιρέσετε τις δύο ελλιπείς λειτουργίες στην κάμερα.

Xiaomi Mi 9, Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Xiaomi Mi 9

Για το κινητό θα υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές, η Piano Black, η Ocean Blue και η Lavender Violet. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το Mi9 Explorer Edition σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Δείτε όλη την παρουσίαση της Xiaomi, εδώ.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Το θέμα είναι ότι στην τιμή που το δίνει είναι “αχτύπητο”. Τώρα Ελλάδα πόσο θα έρθει;🤔

maelko

Άλλη μια ξεθωριασμένη οθόνη από την Xiaomi. Κρίμα! Σκέτη απογοήτευση… Από μακρικά κάνει μπαμ ότι η οθόνη δεν εχει ωραία χρώματα και ότι το στα λευκά της για άλλη μια φορά κίτρινίζει.

ΜakisReloaded

Το οτι δν εχει το σταθεροποιητη με ξενερωνει απιστευτα, και ισως θα προτιμουσα να μν ειχε αλλα πραγματα απο το να μν εχει σταθεροποιητη. Δν ειμαι τυπος που θα βγαζω φωτογραφιες με το που ξυπναω η με το που βγω μια βολτα αλλα θελω εφοσον θα τους τα “σκασω” οποιαδηποτε εταιρεια, να με βγαλει ασπροπροσωπο σε αυτο το κομματι και οχι μονο! Ειχα κινητο χωρις σταθεροποιητη, δν ειναι οτι εχει μεγαλη διαφορα με κινητο που χει σταθεροποιητη απλα πρεπε οταν θα σου χρειαστει η καμερα να εισαι πιο μαγκωμενος με τις κινησεις σου μην σου ξεφυγει τπτ και να ειναι ακουνητο.. ενω με το 6s Iphone ειμαι ξεγνοιαστος! Και οχι μοονο με το 6ς αλλα και με αλλα κινητα, δν το ειπα με πονηρο σκοπο αυτο απλα ανεφερα τι κινητο εχω μαγκες! Για να σας προλαβω! :Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.