OxygenOS: Θα προστεθεί διακόπτης για το dark mode του Android 10 στα OnePlus

OxygenOS, OxygenOS: Θα προστεθεί διακόπτης για το dark mode του Android 10 στα OnePlus

Κατά τη διάρκεια του μηνιαίου Q&A που πραγματοποιεί, η OnePlus αποκάλυψε μερικές μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που θα εφαρμόσει στο OxygenOS, στο προσεχές μέλλον.

Διακόπτης για το Dark Mode

Πρώτα από όλα, μετά από πολύ καιρό, η εταιρεία θα προσθέσει στα Quick Settings του OxygenOS έναν διακόπτη ο οποίος θα επιτρέπει την απενεργοποίηση του Dark Mode που διαθέτει το Android 10.

Μέχρι τώρα, ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιήσει ο χρήστης το Dark Mode στο OxygenOS είναι να μπει στις ρυθμίσεις του κινητού και να πάει στο “Customization”.

Η OnePlus δεν είπε πότε θα κυκλοφορήσει τον διακόπτη, αλλά ανέφερε πώς θα ξεκινήσει τις εσωτερικές δοκιμές αυτόν το μήνα, και σχεδιάζει να τον ενσωματώσει σε μελλοντικές Open Beta.

Βελτιώσεις στο Multitasking

Αν και η εταιρεία δεν ανέφερε λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα κάνει στο multitasking του OxygenOS, ισχυρίζεται ότι οι τροποποιήσεις που θα εφαρμόσει θα το κάνουν πιο βολικό, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του.

Η OnePlus δήλωσε ότι το νέο multitasking είναι ήδη σε στάδιο Beta και σύντομα θα γίνει διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού της.

Σωστή ρύθμιση της έντασης του ήχου

Το τελευταίο στοιχείο στο οποίο πραγματοποιεί προσαρμογές η OnePlus είναι η ένταση του ήχου, την οποία πολλοί χρήστες χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα δυνατή, στα χαμηλά επίπεδα.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη αλλαγές στο OxygenOS και στις Open Beta. Τα πέντε πρώτα επίπεδα έντασης του ήχου έχουν καλύτερη καμπύλη αυξομείωσης, ενώ το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει ακόμα πιο μεγάλη μείωση.

Όπως και με τα άλλα δύο χαρακτηριστικά, έτσι και σε αυτό, η OnePlus δεν ανέφερε κάποιο ακριβές χρονοδιάγραμμα. Το μόνο που ξέρουμε είναι πώς έχει ξεκινήσει η διάθεση του στις Open Beta εκδόσεις.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus OxygenOS

OxygenOS 14 Beta 1: Αναλυτικά οι συσκευές OnePlus που θα το πάρουν

Η OnePlus ανακοίνωσε ποιες συσκευές, μετά το OnePlus 11, θα πάρουν το OxygenOS 14 Beta 1 τους επόμενους μήνες.

Smartphones Android featured OnePlus

OnePlus: Αρχίζει να ενημερώνει σε Android 14 στις 25 Σεπτεμβρίου

H OnePlus ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να ενημερώνει τις συσκευές της σε Android 14, με την κυκλοφορία του OxygenOS 14.

Software OnePlus OxygenOS

Unified OS: Το κοινό λειτουργικό OPPO και OnePlus καθυστερεί

Το Unified OS, που αποτελεί το συνδυασμό του OxygenOS και του ColorOS, θα έρθει στο δεύτερο μισό του έτους.

Smartphones OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro: Μπορεί ακόμα να κυκλοφορήσει με Oxygen OS τον Μάρτιο

Η ενοποίηση του ColorOS με το Oxygen OS μπορεί να καθυστερήσει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.