Pablo Escobar Fold 2: Κλώνος του Galaxy Fold με τιμή $400

, Pablo Escobar Fold 2: Κλώνος του Galaxy Fold με τιμή $400

Η Escobar Inc. είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα foldable smartphone. Το τηλέφωνο ανακοινώθηκε εχθές και φαίνεται πως είναι ένας πιστός κλώνος του Galaxy Fold της Samsung μόνο που αντί για 2000 δολάρια ζητάει μόλις $400.

Όπως προαναφέρθηκε, το τηλέφωνο μοιάζει με το Galaxy Fold έτσι συναντάμε μία οθόνη στο εξωτερικό μέρος με μέγεθος 4.6 ίντσες ενώ εσωτερικά υπάρχει η αναδιπλούμενη οθόνη των 7.3 ιντσών.

Εσωτερικά κρύβεται ο Snapdragon 855, 8GB ή 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος που ανέρχεται στα 128GB ή 512GB. Όσον αφορά την κάμερα συναντάμε συνολικά πέντε κάμερες, τρεις στην πλάτη και δύο στο front panel. Η τριπλή κάμερα αποτελείται από 12MP wide, 12MP telephoto και 16MP ultrawide. Ενώ η διπλή κάμερα θα έχει 8 και 10MP.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.380mAh και το τηλέφωνο θα τρέχει Android 10. Τέλος, υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί η Escobar Inc. να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone σε αυτήν την εξαιρετική χαμηλή τιμή; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Βλέπω ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα παραγγελίας από το site τους κανονικά οπότε προφανώς και μπορεί να το κυκλοφορήσει.
Είμαι πολύ περίεργος να δω review.

Γιώργος

Όλα γίνονται Η Samsung ζητάει 2000 σε 3 μήνες θα κατέβει στα 1500 και σε ένα χρόνο 600 € γιατί είναι Samsung και έχει βρει τον τρόπο να μας τα παίρνει.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Ίσως, λέω ισως ειναι απλα μια μεγαλη απάτη.1) Όσοι είχαν παραγγείλει το πρώτο Escobar fold δν το παρέλαβαν ποτέ. 2) αυτό δν είναι κλώνος του galaxy fold. Στην ουσία είναι ένα rebranded galaxy fold. Δν είναι τυχαίο που το 99% των χαρακτηριστικών είναι ίδια σε αυτά τα 2 κινητά. 3) τα χαρακτηριστικά ακούγονται απίστευτα για 399$. Λίγο δύσκολο κινητό με τέτοια χαρακτηριστικά να πωλείται στα 399$. Πόσο μάλλον foldable

Lefteris

Όντως… Too good to be true…

Stavros Komninos

Too good to be true but its TRUE. Got mine last week. 😉

Σπυρος

Μπορεί να γίνει γιατί απλά ένα κινητό μπορεί να στοιχίσει 200€ και να πωληθεί 1000€

babis cor

προφανως ειναι κατασκευασμενο απο τους ιδιους υποκατασκευαστες που κανουν και το αναδιπλουμενο της samsung. οπως ειπαν σε αλλο σχολιο, η samsung πουλαει το δικο της 1600 ευρω γιατι μπορει…

ΑΛΕΞΗΣ

ΚΛΩΝΟΣ Η ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SAMSUNG ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

κυριακος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.