Palm webOS screenshots

Το Palm Pre αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα (Αμερική) και όλοι σχεδόν ανυπομονούν να δουν πως θα είναι, τι κατάφερε να κάνει η Palm για ακόμα μια φορά και πόσο καλά θα συμπεριφέρεται το νέο finger friendly λειτουργικό, webOS. Καθημερινά τα βίντεο, εικόνες και χαρακτηριστικά στο Internet πληθαίνουν, ενώ υπάρχουν φήμες ότι η Palm θα ανακοινώσει την ημ/νια κυκλοφορίας του Pre μια μέρα πριν από το Apple Worldwide Developers Conference (WWDC).

, Palm webOS screenshots

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μερικά screenshots από emulator ο οποίος τρέχει το webOS, όπου βλέπουμε το νέο λειτουργικό εν δράση, πόσο finger friendly είναι και πόσο μοιάζει με το UI του iPhone. Ο καιρός περνάει, ο χρόνος μειώνεται και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα βίντεο από blogs και sites με το Palm Pre (βίντεο) να προσπαθεί να πάει “κόντρα” στο iPhone. Ποιος θα είναι ο νικητής; Αυτό θα το μάθουμε σε λίγο καιρό γιατί μέχρι στιγμής μόνο screenshots έχουμε.

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

, Palm webOS screenshots

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Palm

Bud Pro: Το νέο ζευγάρι ακουστικών TWS από την Palm

Η νέα κυκλοφορία της Palm είναι τα wireless ακουστικά Palm Buds Pro που προσφέρουν εφαρμογή μέσα στο αυτί ANC με τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό και περισσότερες από 24 ώρες ακρόασης με τη θήκη φόρτισης.

Smartphones Apple Blackberry iPhone

iPhone > HTC > Samsung > Motorola σε βαθμό ικανοποίησης στην Αμερική

H J.D. Power κάνει μία έρευνα κάθε χρόνο για την ικανοποίηση που αντλούν οι καταναλωτές (Αμερική) από τα smartphones που χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της καθημερινής επικοινωνίας τους. Το iPhone κατάφερε να συγκεντρώσει 839 από τους 1.000 συνολικά πόντους ικανοποίησης, με τη μπαταρία να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν τους χρήστες να […]

Smartphones Android Apple Blackberry

Σύγκριση App Stores, Τα πάντα όλα

Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι η σημερινή κατάσταση στην αγορά των App Stores, των ηλεκτρονικών καταστημάτων που αγοράζετε ή κατεβάζετε δωρεάν εφαρμογές για το κινητό σας. Η Ολλανδική εταιρεία αναλύσεων Distimo παρουσίασε τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε για τα έξι δημοφιλέστερα App Stores, iTunes App Store, BlackBerry App World, Google Android Market, Nokia Ovi Store, Palm […]

Smartphones iPhone Palm Palm Pre

iPhone 3G S εναντίον Palm Pre

iPhone 3G S vs Palm Pre. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Τα δυο πιο φρέσκα κινητά που θα καθορίσουν το πεδίο της hi-end κινητής τηλεφωνίας είναι εδώ. Για το iPhone 3G S έχουμε πει τη γνώμη μας, για το Palm Pre επίσης. Ποιο από τα δυο μοντέλα θα κερδίσει τους περισσότερους χρήστες και θαυμαστές; Που υπερτερούν […]