Panasonic Eluga L 4G: Με οθόνη 5″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή [Ινδία]

Η Panasonic δεν έχει κάνει μεγάλα βήματα στην αγορά των smartphones, ειδικά τα τελευταία χρόνια, αλλά προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της με κάποιες συσκευές όπως το νέο Panasonic Eluga L 4G. Το smartphone λανσάρεται στην Ινδία και είναι το πρώτο της κινητό που φεύγει από το 3G.

Από design το Panasonic Eluga L 4G είναι αρκετά κομψό και απλό και στην πίσω πλευρά έχει ένα ενδιαφέρον χρώμα το οποίο η Panasonic αποκαλεί Radiant Blue. Οι διαστάσεις του είναι 142x71x6.1 χλστ. και ζυγίζει 110 γραμμάρια.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φέρνει οθόνη 5 ιντσών OGS (one-glass-solution) ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.2 GHz, μνήμη RAM 1GB και 8GB ενσωματωμένη μνήμη επεκτάσιμη έως 32GB μέσω microSD. Είναι δίκαρτο, η κάμερα είναι 8 Megapixel με single LED flash, 1080p video recording, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, τρέχει Android 4.4 KitKat και έχει μπαταρία 2000mAh που απ ότι φαίνεται δεν είναι αποσπώμενη.

Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί ότι κυκλοφορεί στην Ινδία με τιμή γύρω στα 205 δολάρια, δεν υπάρχουν πληροφορίες για Ευρώπη.

Panasonic Eluga L 4G: Με οθόνη 5" και τετραπύρηνο επεξεργαστή [Ινδία], Panasonic Eluga L 4G: Με οθόνη 5″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή [Ινδία]

Panasonic Eluga L 4G: Με οθόνη 5" και τετραπύρηνο επεξεργαστή [Ινδία], Panasonic Eluga L 4G: Με οθόνη 5″ και τετραπύρηνο επεξεργαστή [Ινδία]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Δεν έχει τύχη μπροστά στο YU yuphoria.

pazzo

Από design σκιζει. Παναλαφρο και πολύ λεπτό. Από σπεκς θυμίζει πολύ στο Moto G. Άμα είχε βγει πριν 1 με 1.5 χρόνο θα έκανε πάταγο. Τώρα πια αυτά τα σπεκς μου φαινοντε λίγα για αντροιντ.

VasilisA3

Τι είναι αυτό το Yu Dusforia, η μάνα του το ξέρει. Επίσης θέλω να μου πεις που είναι η αντιπροσωπία και το Service στην Ελλάδα.

johnix

@vasilis γιατί η apple έχει επίσημη αντιπροσωπεία και το λες έτσι?
Το yu typhoria είναι μια συνεργασία της Cyanogen Inc με την Micromax που δεν κατάφερε όμως να φανεί αντάξια του Hype που δημιούργησε.

johnix

*Yu yuphoria

Vagelis

Στην Ινδία εχει κυκλοφορίσει το YU yuphoria και έχει άρθρο το Techblog:
https://techblog.gr/mobile/yu-yuphoria-official-4g-lte-95-euros-7291/
Ενδεικτικά αναφέρω ότι εχει SD 410, 2 gb ram, 5″ 720p και τιμή 95 ευρώ. Ενώ το Panasonic 200. Πάντα μιλάω για την αγορά της Ινδίας και όχι για Ελλάδα.

VasilisA3

@johnix αυτό θέλω να σου πω, μην υποστηρίζεται τετοιες εταιρίες που κάνουν αρπαχτες. Επιλέξτε εταιρίες που έχουν επενδύσει στην Ελλάδα, όπως Samsung, LG, Lenovo, Huawei.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.