Panasonic smartphones, Ετοιμάζεται να κατέβει και πάλι στην Ευρώπη;

Το Panasonic G500 ήταν το πρώτο μου κινητό τηλέφωνο το 1997 και το μοναδικό τότε με δόνηση. Το είχα αγοράσει για να το έχω στο στρατό και στη δόνηση να μην ακούγεται και το ανακαλύψουν, μιας και δεν ξέρω για σήμερα, τότε όμως απαγορευόταν να έχεις κινητό μέσα στο στρατόπεδο. Σήμερα η Panasonic ετοιμάζεται και πάλι να εισέλθει στην ευρωπαϊκή αγορά κινητών σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας PRWeek.

Εσείς είχατε κάποιο μοντέλο Panasonic και αν ναι, ποιο ήταν αυτό;

, Panasonic smartphones, Ετοιμάζεται να κατέβει και πάλι στην Ευρώπη;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Eγώ δεν είχα…το gd93 γούσταρα να πάρω αλλά είχε αποσυρθεί και στην θέση του είχαν βάλει το gd95…

Νιάνιος Ρωμανός

Φλερταρα πάρα πολύ με την αγορά ενός Panasonic όταν ήμουν μικρός αλλά δεν ενέδωσε. 😛

Centaur

Panasonic G500!… Το είχα κ εγω. Ακόμα θυμάμαι τα “τετραγωνάκια” στην οθόνη!…

Και εγώ το ίδιο είχα.Για την εποχή του πολύ καλό ,μουράτο και ανθεκτικό.97?Τη σειρά Ήσουν?241 εγω.

Στέλιος Κ

Το πρώτο μου κινητό ήταν το panasonic gd 90 (Αρχές 2000) το οποίο και λάτρεψα , για να το πουλήσω και να πάρω ύστερα από 2 χρόνια το πανέμορφο gd 95 το οποίο λειτουργεί ακόμα . Πολύ καλά κινητά για την εποχή τους και ποιοτικά . Μακάρι η Panasonic να ξαναμπεί στο παιχνίδι .

Αντώνης

Ρε παιδιά τι μου θυμίσατε τώρα!!! Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά με τις σειρές… ήμουν και εγώ 97ΣΤ αλλά την λέγαμε 251 στο πυροβολικό… μου θύμισες πάντως και το δικό μου πρώτο κινητό καρτοτηλέφωνο Telestet ericsson 628
και εγώ για το στρατό το είχα πάρει!!

v@silis

Θυμαμαι ειχα το gd92 που αλλαζε χρωμα ο φωτισμος. Το εχει η γιαγια μου τωρα και ακομα δουλευει. χαχαχαχα!

Νίκος Α

Και εγώ το ίδιο τηλέφωνο είχα πάρει για πρώτη συσκευή το 1997 και μάλιστα με διετές(!!!) συμβόλαιο. Για την εποχή του ήταν πολύ καλό.

θοδωρής

Εγώ είχα το erricson t20το μπιφτεκακι 🙂 στο στρατό 266 σειρά κύπρος ελδυκ,κ πιο μετά είχα το Panasonic g50 λιλιπούτειο…το οποίο το 2004 εκσφενδονίστηκε με τους πανηγυρισμούς του euro….:(

Ender

παντόφλα alcatel…νομίζω……και 286 Λήμνο….ωρε χρόνια που μου θυμηθήκαμε μ αυτό το άρθρο Κώστα……!!

stregas

Κι εμένα το πρώτο μου κινητό (καρτοκινητό Telestet τότε) ήταν το G500!
Τι μου θύμισες τώρα…
Μπορεί να το έχει ακόμα πουθενά ο πατέρας μου…

Ακόμα θυμάμαι εκείνο το πολύ χρήσιμο κουμπάκι REC στο πλάι, και τις φάρσες που σκάρωνα στους φίλους μου με αυτό!!!
Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη συσκευή αυτό το χαρακτηριστικό.

Γιώργος Τσ.

Μέσα στην παρανομία ;όλοι σας εεε..!?!? χιχι Όλα τα είχατε τα κινητάκια σας παρόλο που απαγορευόταν..! χεχεχε Εγώ όταν θα πάω στρατό (πάω 1η λυκείου τώρα), ελπίζω να έχει βγει κανένα Defy με διπύρηνο cpu…! :DDDDDDD

Panos

Τώρα απαγορεύεται μεν να μιλάς με το κινητό πλην συγκεκριμένων χώρων υποτίθεται, όμως δε σου λένε τίποτα αρκεί να μην το παρακάνεις (δηλαδή το έχεις στο αθόρυβο, το κρύβεις εν ώρα σκοπιάς κτλ) κατά τα άλλα δεν σου λένε τίποτα!!! Μόνο στο κέντρο και καλά ψάχνανε τους νεοσύλλεκτους, αλλά όλοι τα περνάγανε με τον έναν ή άλλο τρόπο και μετά δεν σου έλεγε κανείς τίποτα!

Λοιπόν το 2008 που τελείωσα εγώ φανταρηλίκι γίνονταν αυτά, τότε όμως δεν υπήρχαν tablets και smartphones όπως τώρα ούτε ευρεία 3G κάλυψη! Παρόλα αυτά χαζολογούσαμε με τις ώρες, ήταν όταν είχε πρωτοκάνει μπαμ το Facebook και με πατέντα μέσω Wind σερφάραμε με Opera Mini από τα κινητά μας τσάμπα και γιντόταν χαμός, φαντάζομαι τώρα τί θα γίνεται!!!

thomas

εγω ειχα αρκετα panasonic πολυ καλα κινητα ηταν.ειχα αυτα:GD93, GD67 το πρωτο εχγρωμο κινητο παρα πολυ καλο,GD87 και το X700.

Christos K.

Πριν κάποια χρόνια το vs3, ένα clamshell με καλύμματα που αλλάζανε…Θυμάμαι τότε μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός του, αλλά το ακουστικό του ήταν για κλάματα…..

ΠΕΤΡΟΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ “Telit GM 410” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΧΑΡΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ………………!!!!!!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GD93 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
Υ.Σ. ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΗΜΑΜΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΗ

nacajima

έλα τώρα τι αναμνήσεις…. το πρώτο μου κινητό ήταν αυτό g500 και οποιος το θυμάται σαν εναλλακτική είχα πάρει και δεύτερη μπαταρία την μεγάλη που έκανε μια κουρμπά από κάτω και ζύγιζε μισό κιλό συνολικά χριστέ μου τι εποχές. αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω όμως ήταν κάτι motorola που ήταν τόσο μεγάλα σε μέγεθος που είχαν και λουρί για τον ωμο επειδή δεν χωρούσαν πουθενά, με κάτι πτυσσόμενες κεραίες τεράστιες…. ρομαντικές εποχές.

ΓιώργοςΘ.

panasonic ήταν το πρώτο μου κινητο το οποίο μου είχε δώσει ο πατέρας,δεν θυ6μάμαι το μοντέλο αλλά θυμάμαι ότι είχε κάμερα vga και έπαιζε ήχους midi,αξέχαστο κινητό!

Γιάννης

Εγώ το έχω ακόμα Κώστα ένα Panasonic GD87 αλλά δεν κρατάει πολύ η μπαταριά του,το οποίο του είχα περάσει και custom firmware 🙂

Stratos T

μπορώ να φανταστώ το διαφημιστικό….. Panasonic Android Smartphone with Viera HD-3D Plasma Display 😉

Αποστόλης

GD 75!Κορυφαίες στιγμές!

παιδια εμενα το πρωτο κινητο ηταν το 2004 το sony ericsson GF768..σε ηλικια μολις 7 ετων.πρωτη δημοτικου.ειχε φυγει η μαμα ιταλια και μου το ειχε δωσει ο μπαμπας να μιλαμε…!αχ ποσο μαρεσε τοτε..ειχα ξενυχτησει τοσα βραδια μαζι με το αρκουδακι μου να το κοιταω..χαχααχαχαχαχα

Nick

GD87 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓιώργοςΘ.

πάντως εγώ παιδιά άνετα θα έπαιρνα panasonic,είναι εγγήυση πιστέυω!

alexandros

1o κινητό μου, alcatel one touch max, με πτυσσόμενη κεραία!
στο στρατό, 3310 Nokia, τα΄σπάγε αλλά μου έσπασε,
στις μέρες μας απ’ότι ξέρω επιτρέπεται το κινητό κανονικά αρκεί να μην έχει camera, πολλοί που μπαίνουν στρατό ψάχνουν το m600 αρχαίο smartphone από τη sonyericsson

stelios GR

ποπω ρε κωστα τι μου θυμησες??…τι εποχες….το 99 πηρα το πρωτο μου κινητο, το οποιο θα ηθελα παααρα πολυ να ηταν panasonic αλλα δυστυχως δεν ηταν (alcatel one touch club)….
OTAN ομως βγηκε το GD 95 καταφερα και το πηρα και το καταευχαριστηθηκα……!!!!!!!τρομερη συσκευη….ντιζαινατη, οθοναρα, παρα πολυ λεπτο και ελαφρυ και μου αρεσε και μια πολυ μικρη λεπτομερεια: οταν ειχε ενεργη γραμμη, κοινως οταν μιλαγα στο τηλεφωνο, αναβε ενα μικρο εντονο μπλε φωτακι στην πλατη του κινητου….(τωρα θα ηταν καγκουρικη λεπτομερεια, αλλα τοτε μετραγε…)

stelios GR

ουπς, λαθος, το GD93 ηταν τελικα αυτο που αναφερω πιο πανω….(σορρυ για το διπλο post)

νικολας

258σειρα και 99Α εσσο.gd500 στην τσαντα και αναμονη 4 ωρες εξω απο την αυλωνα.γιατι το οπλο ειναι ενα τα τεθωρακισμενα

iceman

ενα πραγμα ειναι σιγουρο. αν οι συσκευες που θα ερθουν ειναι κοντα σε αυτες που εχουν παρουσιαστει κατα καιρους εδω στο techblog απο ιαπωνια θα ταραξουν τα νερα και οχι μονο !!!!

Nikos K

Είχα πάρει ένα panasonic vs3 πολύ όμορφο κινητό αλλά μέτριο γενικά…

enzo

GD67 απο τα πρωτα εγxρωμα κινητα

Thanasis_kobe

panasonic x70 πριν 8 χρονια…!! και ενα panasonic vs3 prin 5 😛

konstantinos k.

Panasonic G500!!
Το πρώτο μου κινητό, σχεδόν μόλις είχε κυκλοφορήσει… ’95 προς ΄96…
Τι μου θυμίζεται τωρα…
Είχα προλάβει και από την Panafone τότε δωρεάν τα sms για τους πρώτους μήνες… (πρέπει να ήταν σε δοκιμαστική λειτουργία…)
Άλλες Εποχές……………. lol lol 😉

tdupowerslider

Θυμαται κανεις το Philips Fizz? Σας παω πιο πισω….

Makis

g450 ! Το πρωτο μου κιν. τηλ. σε ηλικια 17 ετων (και ο πρωτος μαγκας). Αν δεν κανω λαθος ηταν και το πρωτο μοντελο panasonic που κυκλοφορησε στην ελληνικη αγορα απο την telestet. Το φοβερο ειναι οτι το εχω ακομα σε καλη κατασταση. Θα με βαλετε να ψαχνω ντουλαπια…

Dimitris

το G500 είχα και εγώ το πήρα όταν πήγα στρατό 251 / 97ΣΤ πολεμικό ναυτικό τι μου θύμησες!!!!!!

Dimitris Charalampakis

Και εγώ Κωστή, G500 στο στρατό! Κρυμμένο στη τσάντα γιατί απαγορευόταν.. Το μόνο που φοβόμουν ήταν που όταν τελείωνε η μπαταρία άρχιζε να σφυράει συνέχεια και να μη σταματάει! Έπρεπε να είχες το νου σου, κλειστό ή φορτισμένο.. Α, τι μου θύμισες σήμερα.. βγαίναμε έξοδο και τρέχαμε με τους φορτιστές στα μαγαζιά να φορτίσουμε τα αχόρταγα κινητά μας..

bagne

panasonic vs6. απλα τελειο.

YANNIS

Επίσης το είχα στο πολεμικό ναυτικό το ’97. Από τότε αγνοείται η τύχη του (εκλάπηκε!!!). (Αλήθεια!!! υπάρχει κανείς που το πουλάει σε καλή κατάσταση???).

Χρήστος

Μεγάλος fan της Panasonic …περάσανε από τα χέρια μου πολλά …
G500, G600, GD70, GD90, GD92, GD93, GD95, GD67, GC87, X70, X700.
Μοναδική εμπειρία το G500 καθώς ήταν και το πρώτο μου κινητό.

grigoris75

Το πρώτο μου κινητό ήταν το Philips Spark το 1996 με Συνείδηση telestet από το Γερμανό 5000ΔΡΧ. Θα ήθελα πολύ να ξαναδώ κινητά Philips στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.