Panasonic, Αποσύρεται για δεύτερη φορά από την ευρωπαϊκή αγορά smartphones;

Το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Panasonic αντιμετωπίζει προβλήματα από τον έντονο ανταγωνισμό τόσο στην Ιαπωνία όσο και στις άλλες αγορές. Στην Ευρώπη επανήλθε ξανά τον φετινό Απρίλιο με τα μοντέλα Panasonic Eluga και Eluga Power σε μια δύσκολη εποχή με έντολα οικονομικά προβλήματα στη Γηραιά ήπειρο και φαίνεται ότι οι πωλήσεις δείχνουν ότι το στοίχημα δεν της βγήκε.

Σύμφωνα λοιπόν με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Nikkei υπάρχουν ενδείξεις ότι η Panasonic ίσως αποσυρθεί από αυτή την προϊοντική κατηγορία.

, Panasonic, Αποσύρεται για δεύτερη φορά από την ευρωπαϊκή αγορά smartphones;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas 13

οποιος πείρε κανένα eluga τώρα θα βλαστημάει .

alex

Απ’τα πρώτα χρόνια του GSM είχε παρουσία η panasonic αν και πάντα στο παρασκήνιο. Έχω την εντύπωση ότι είναι η εταιρία που εφηύρε τη δόνηση στα κινητά.

Teo

στα 230 ευρώ που έχει τώρα πια,είναι το καλύτερο και πιο όμορφο κινητό που μπορεί να πάρει κάποιος,αλλα χωρίς καθόλου support!!

Haduuken!

Κινητομάνα η Πανασονικ, κριμα να φυγει. Και τα Ελουγκα λενε πολυ με μοναδικη παραφωνεια οτι ξεχασαν να βαλουν φλας στο μικρο.

mahas

Άρα δε θα πάρει ποτέ ICS το Eluga? Κρίμα γιατί στα λεφτά που κάνει τώρα θα ήταν μια καλή επιλογή

teodore88

πααανεμορφη συσκευη!! κριμα οντως να μην εχει φλας… επισης δεν ειναι και το πιο γρηγορο κινητο που χω πιασει 😛

Βασίλης

Πώς είναι δυνατόν να επιβιώσουν τόσες εταιρείες μέσα σε ένα λειτουργικό σύστημα? Το λογισμικό είναι το ίδιο, το hardware ελάχιστα διαφοροποιείται οπότε πουλάνε συνήθως κάποιες εταιρείες που έχουν καθιερωθεί (καλώς ή κακώς) όπως η Samsung και η Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Xiaomi

Redmi 12 5G: Το απόλυτο entry-level 5G κινητό με τιμή 229,9 ευρώ

Xiaomi παρουσιάζει το Redmi 12 5G, το απόλυτο entry-level smartphone για κάθε ανάγκη, που προσφέρει ταχύτητες 5G, κομψό σχεδιασμό και μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Software Android Smartphones ChatGPT featured

Έρχεται το ChatGPT για Android

Το OpenAI κυκλοφόρησε την αυτόνομη εφαρμογή ChatGPT για iOS τον περασμένο Μάιο και υποσχέθηκε να τη μεταφέρει σύντομα στο Android.

Software Android Android Smartphones featured

Android 14: Με λειτουργία υγείας της μπαταρίας σε τηλέφωνα και tablets

Το Android δεν έχει μια λειτουργία Battery Health όπως το iOS που να δείχνει τη μέγιστη υπολειπόμενη χωρητικότητα της μπαταρίας της συσκευής.

Software Android Smartphones WhatsApp

WhatsApp: Σύνδεσμος κρασάρει αμέσως την εφαρμογή Android

Ένας νέος, προβληματικός σύνδεσμος προκαλεί άμεσο κρασάρισμα της εφαρμογής WhatsApp για Android συσκευές μόλις πατηθεί.