(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pegatron, υπόσχεται βελτίωση συνθηκών στην παραγωγή του iPhone 6

Την προηγούμενη εβδομάδα το ρεπορτάζ που έκανε το BBC στο εργοστάσιο της Pegatron, η οποία έχει αναλάβει τη συναρμολόγηση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, προκάλεσε αίσθηση. Δημοσιογράφοι τοποθετήθηκαν ως εργαζόμενοι και κατέγραψαν εικόνες οι οποίες επηρεάζουν άμεσα την ίδια την Apple. Εργαζόμενοι δουλεύουν 18 ώρες συνεχόμενα χωρίς υπερωρίες και ρεπό και τους παίρνει ο ύπνος εν ώρα εργασίας.

Με χθεσινή δήλωσή της και τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα, η Pegatron υποσχέθηκε να αλλάξει τις συνθήκες και να ερευνήσει όσα ισχυρίζεται το BBC μέσα από το ρεπορτάζ.

Από την πλευρά της η Apple επίσης είχε αναφέρει ότι θα ερευνήσει την υπόθεση ενώ αναφέρει ότι έχει επιτύχει στο 93% το στόχο να προστατέψει τους εργαζόμενους και να μην δουλεύουν πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα. Πέρσι το ποσοστό ήταν στο 95%.

Όσον αφορά στο ρεπορτάζ του BBC, η Apple είχε αναφέρει ότι το περιεχόμενό του είναι εντελώς προσβλητικό για την ίδια και ότι το BBC δεν μετέδωσε λεπτομέρειες που είχε δώσει η Apple σχετικά με το ζήτημα.


Πηγή

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Business AI Apple featured

Tim Cook: Η Apple θα “ανοίξει νέους δρόμους” στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη το 2024

Η Apple πραγματοποίησε την ετήσια συνέλευση των μετόχων της και ο Tim Cook σχολίασε ξανά τα σχέδια της εταιρείας για την τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 18: Ποια μοντέλα iPhone αναμένεται να αναβαθμιστούν

Tο iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά το hype έχει ξεκινήσει αφού αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone.

Business Apple Apple Car featured

Apple Car: Μετά από μια δεκαετία, ακυρώνεται το project

Η Apple ακύρωσε όλα τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός αυτόνομου, ηλεκτρικού οχήματος, σύμφωνα με το Bloomberg.