PES 2015, Συνεργασία KONAMI και Samsung Curved UHD TV’s

Η Konami και η Samsung ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία που αφορά στο videogame PES 2015. Μέσω της επιλογής Fan View του συγκεκριμένου παχνιδιού, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν εντυπωσιακές οπτικές γωνίες στον αγώνα, ειδικά σχεδιασμένες για όσους χρησιμοποιούν τις νέες κυρτές UHD τηλεοράσεις της Samsung.

Παρουσιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, η λειτουργία Fan View θα είναι διαθέσιμη στα PlayStation 4, Xbox One και στις εκδόσεις Windows PC για το PES 2015, μέσω ενός update, το οποίο οι χρήστες μπορούν να κάνουν download μέσω διαδικτύου και θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2014.

, PES 2015, Συνεργασία KONAMI και Samsung Curved UHD TV’s

Δ.Τ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anonis

Αυτό την μάρανε την Konami.

karlitonio1

@Anonis έμεινες χρονια πισω μαν. Ψηφίστηκε το κορυφαιο αθλητικο παιχνιδι του 2015 και πραγματικα ειναι φοβερο το pes 2015 και επισημα καλυτερο απο το φιφα πλεον ΞΥΠΝΑ

vladimiros

Πολυ ωραιο το προ 2015 παντος…οχι σαν το 14 που δεν μαρεσε καθολου..κ ωραια αναλυση,κ συμφωνω με τον karlitonio, καλυτερο απο το φιφα!!

ilias99

εεεεεεε οπα οπα οχι και καλητερο απο φιφα. Μου φαινεται εντυποσιακο παντως το σχεδιο της κοναμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.