TECHnalysis, Τα ταμπλετόφωνα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα μικρά tablets το 2014

Η εταιρεία TECHnalysis Research, του Bob O’Donnel (πρώην αναλυτή της IDC) σε έρευνα που πραγματοποίησε προβλέπει ότι οι πωλήσεις των ταμπλετόφωνων ή αλλιώς phablets, θα ξεπεράσουν σε παγκόσμιο επίπεδο αυτές των μικρών tablets την νέα χρονιά. Σύμφωνα με τον αναλυτή, οι πωλήσεις των phablets θα φτάσουν τις 175 εκατομμύρια την νέα χρονιά. Οι πωλήσεις των μικρών tablets αναμένεται να φτάσουν τις 165 εκατομμύρια το 2014.

Ο Bob O’Donnel χαρακτηρίζει ως ταμπλετόφωνο μία συσκευή με οθόνη 5 ιντσών και άνω, και επομένως συσκευές όπως τα Sony Xperia Z1, Samsung Galaxy S4 και LG G2, συμπεριλαμβάνονται στην ίδια κατηγορία με το Samsung Galaxy Note 3 που διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών ή τα Nokia Lumia 1520 και HTC One Max που διαθέτουν οθόνες 6 ιντσών και 5.9 ιντσών αντίστοιχα. Όσο για τα μικρά tablets, συμπεριλαμβάνει όσ διαθέτουν οθόνη 8 ιντσών ή μικρότερη.

Η ζήτηση για phablets στην Κορεάτικη αγορά ολοένα και αυξάνεται, ενώ τα 2/3 της αγοράς αποτελείται από μοντέλα με οθόνη ίση ή μεγαλύτερη των 5.0 ιντσών. Δυνατές, για τέτοιου είδους συσκευές, είναι και οι αγορές της Γερμανίας και της Αγγλίας, της Βραζιλίας, της Ταϊβάν και της Κίνας.

Ταμπλετόφωνα phablets μικρά tablets, TECHnalysis, Τα ταμπλετόφωνα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα μικρά tablets το 2014Ταμπλετόφωνα phablets μικρά tablets, TECHnalysis, Τα ταμπλετόφωνα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα μικρά tablets το 2014Ταμπλετόφωνα phablets μικρά tablets, TECHnalysis, Τα ταμπλετόφωνα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα μικρά tablets το 2014Ταμπλετόφωνα phablets μικρά tablets, TECHnalysis, Τα ταμπλετόφωνα θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα μικρά tablets το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Εγώ πάντως, από όσους φίλους και γνωστούς που έχω δεί να πηγαίνουν σε 5+ ίντσες οθόνη, κανείς δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει συσκευή με μικρή οθόνη. Για εμένα, το ελάχιστο όριο είναι οι 4,5 ίντσες, αν και τα τελευταία 2 χρόνια το βασικό κινητό μου είναι πάνω από 5. Το τελευταίο “μικρό” που είχα ήταν το Desire S.

Lefteris

Δε θα διαφωνήσω!!! Μετα το πραγματικά σκληρό Motorola Defy που είχα τώρα χρησιμοποιώ το Alcatel One Touch Idol και όταν μου δίνουν κάποιο μικρότερο τηλέφωνο στο χέρι νιώθω οτι έιναι μικρό για να το χρησιμοποιήσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia Nokia Lumia 1520 Phablet

Nokia Lumia 1520, Press φωτογραφία σε κόκκινο

Το EVleaks ξαναχτυπά και μας φέρνει μία ακόμα φωτογραφία, επίσημη αυτή τη φορά, ή όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται το ίδιο, του νέου πολυαναμενόμενου phablet της Nokia, του Nokia Lumia 1520. Το ότι εμφανίζεται σε κόκκινο χρώμα δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς η Nokia είναι γνωστό ότι παρουσιάζει τις συσκευές της σε αρκετές χρωματικές επιλογές.

Smartphones LG LG Vu 3 Phablet

LG Vu 3, Οι πρώτες εμφανίσεις του σε βίντεο

Το νέο phablet της LG με την ιδιαίτερη οθόνη των 4:3, το LG Vu 3, κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε videos, τα οποία δείχνουν ότι δεν θα είναι και πολύ άνετη η χρήση του με το ένα χέρι, λόγω του μεγέθους του. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές το κατά πόσο θα έρθει τελικά η […]

Smartphones HTC HTC One Max Phablets

HTC One Max, Φωτογραφίζεται δίπλα στο Note 3 και Note 2

Η HTC ετοιμάζεται και αυτή να ριχθεί στη αγορά των phablet, με το HTC One Max. Αυτή τη φορά, μία φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της που το συγκρίνει με τους δύο “βασιλιάδες” στην αγορά των phablets. Όπως μπορείτε να δείτε, το HTC One Max στα αριστερά συγκρίνεται με το φετινό Galaxy Note 3, που ανακοινώθηκε […]

Smartphones Apple iPhone Phablet

Apple, Ετοιμάζει 6ιντσο iPhone;

Στην κατηγορία των phablets φέρεται να είναι διατεθειμένη να μπει η Apple με αναφορές που έχουν προκύψει από ένα report να κάνουν λόγο για τη διενέργεια δοκιμών σε ένα iPhone με οθόνη 6 ιντσών. Τα μελλοντικά iPhone εκτιμάται ότι μπορούν να έχουν οθόνες από 4.8 έως και 6 ίντσες.