Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Philips, Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας

Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.

Τα σχέδια για απολύσεις έρχονται αφού η Philips αναγκάστηκε να ανακαλέσει τους αναπνευστήρες της που χρησιμοποιήθηκαν για τη θεραπεία της άπνοιας ύπνου. Αυτά τα μηχανήματα ανακλήθηκαν από την αγορά λόγω ανησυχιών ότι ο αφρός που χρησιμοποιείται στα μηχανήματα θα μπορούσε να γίνει τοξικός.

Αυτή η νέα μείωση του εργατικού δυναμικού, «δύσκολη, αλλά απαραίτητη», προστίθεται στην κατάργηση 4.000 θέσεων εργασίας που ανακοινώθηκε από τον όμιλο τον Οκτώβριο, διευκρίνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Philips Ρόι Τζέικομπς.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear IFA 2023 Philips

Philips Hue: Παρουσιάζει τις νέες κάμερες ασφαλείας [IFA 2023]

H Philips Hue ανακοίνωσε πως λανσάρει νέα προϊόντα ασφαλείας, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα αυτό το φθινόπωρο.

Gear Philips

Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink

Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.

Business Philips

Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022

Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.

Gear IFA 2022 Philips

IFA 2022: Η Philips λανσάρει νέες επιλογές OLED+ και Mini LED

Η Philips παρουσιάζει στην IFA 2022 στο Βερολίνο μια σειρά νέων τηλεοράσεων Ambilight, συμπεριλαμβανομένων OLED+ και Mini LED επιλογών.