iPhone 6c: Θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο;

Φήμες επί φημών, προβλέψεις και εικασίες, όλα για το αν θα κυκλοφορήσει τελικά το iPhone 6c, το οποίο θα διαθέτει οθόνη 4″ και θα αποτελέσει στην ουσία το διάδοχο του iPhone 5c. Τι από όλα ισχύει; Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη Foxconn, το iPhone 6c ίσως να είναι πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε.

Οι τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται μέσα από το εργοστάσιο της Foxconn από εργαζόμενους, αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή μαζί με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus κατασκευάζεται και ένα iPhone με οθόνη 4″ σε έντονα χρώματα. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι αυτή τη φορά το μικρότερο και φτηνότερο iPhone θα είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό όπως το iPhone 5c.

Η λογική μας κάνει να υποθέσουμε ότι η συσκευή δε θα διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch έτσι ώστε να μειωθεί η τιμή της, η οποία εκτιμάται να έχει βρίσκεται ανάμεσα στα 400 με 500 δολάρια Η.Π.Α. Η ημερομηνία διάθεσης του iPhone 6c αναφέρεται ότι θα είναι κάπου μέσα στο Φεβρουάριο του 2016 αλλά δεν αποκλείεται τελικά να τη δούμε να παρουσιάζεται μαζί με τα νέα iPhone το Σεπτέμβρη.

Εσείς πιστεύετε ότι έχει θέση στην αγορά άλλο ένα μικρό iPhone;

iPhone, 6c, possible, release, February, iPhone 6c: Θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ

Τωρα θα πάει ο άλλος να πληρώσει τόσα για 4 ίντσες και στα ίδια λεφτά πέρνει το Nexus 6P που είναι και πολύ καλύτερο.

Sakis

Ολα τα κοριτσάκια θα τρέξουν να πάρουν το rose gold αν τελικά βγει σε αυτό το μέγεθος και καλά θα κάνουν.
Επιπλεον, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το iPhone. Το nexus 6 pατατα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα πανάκριβο και σχεδόν τέλειο iPhone.

Makis

Τα iphone είναι ο απόλυτος ορισμός της κλεψιάς

patsakos

Τίμια πρόταση αν έχει 400 ευρο.Αν και δύσκολα,πιστεύω θα είναι 100 ευρώ κάτο από το απλό.Δυστυχώς δεν βγαίνουν αλλά κινητά στις 4 ίντσες,με τέτοιες δυνατότητες.Κάτοχος λουμια 535 που αν βγει στα 400 θα το σκεφτώ σοβαρά

Gvirginia

@Αλεξ Τώρα θα πάει ο άλλος να πληρώσει τόσα για 5,7 ίντσες και στα ίδια λεφτά παίρνει το Dell Inspiron 3543 που είναι και πολύ καλύτερο.

rose

Gvirginia……+1

thanoik

4″ ίντσες είναι το καλύτερο μέγεθος για να μη ξεφεύγει από την έννοια του τηλεφώνου

Γιάννης

Στα €659 που θα έχει αρχική τιμή το 16άρι, δε νομίζω πως θα προχωρήσει πολύ στην αγορά, όπως έδειξαν και οι χαμηλές πωλήσεις του 5c. Θα είχε νόημα μόνο αν το έδιναν σε σχετικά χαμηλή τιμη αλλά γνωρίζοντας την Apple, κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο.
Αλήθεια, τα χιλιάδες απούλητα 5c τι θα τα κάνουν;

NLS

Ναι!!! Εγώ ήδη μαζεύω. Ειδικά αν είναι 4″ ή και μικρότερο (αχ παλιές καλές 3.7″ και 3.5″…).

(και πριν το πιστέψει κανείς: ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ)

Sakis έχεις το κατάλληλο nickname. Πιθανολογώ ότι είσαι ο Ρουβάς και εδώ εκφράζεις το κρυφό σου χόμπι, την υψηλή τεχνολογία. (είδες, είπα την υψηλή τεχνολογία, δεν κάνουμε σκόντο εδώ)

Thanoik, αυτό που λες είναι υποκειμενικό. Ποιος το ορίζει; Όπως το βλέπει ο καθένας.
Άλλος βλέπει “ως έννοια του τηλεφώνου” ακόμα και να έχει phone enabled 7″ tablet με bluetooth ακουστικό.
Εγώ θα του πω “δεν έχει την έννοια του τηλεφώνου”; Γιατί;

Γιάννη στην αγορά θα προχωρήσει γιατί είναι iPhone και γιατί υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ κοριτσάκια με πρότυπο την Μενεγάκη (και τις αντίστοιχες… Μενεγάκες) στον πλανήτη. Μιλάμε για ταμείο όχι αστεία.

Εννοείται Ελλάδα θα έχει πάνω από 500άρικο το μικρότερο μοντέλο του.

Gvirginia

@Γιάννης Το άρθρο, το οποίο βασίζεται σε φήμες, γράφει ανάμεσα σε 400 με 500 δολάρια (450€ με 580€). Εσύ πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι θα κοστίζει 659€ το 16άρι? Να ξέρουμε δηλαδή και για άλλα κινητά στο μέλλον…

NLS

To 6c θα κοστίζει όσο το 5c όταν βγήκε. Έτσι κάνει πάντα η Apple.

Gvirginia

@NLS Και σειρές κινέζικων εταιρειών ξεκίναγαν από τα ~200€ και τα πιο πρόσφατα μοντέλα τους φτάνουν τα 350€. Τι εμποδίζει την Apple να κάνει το αντίστροφο και να βγάλει το κινητό στα 450€ όταν και πάλι θα βγάζει τεράστιο κέρδος?

Η ιστορία (αν θες και λογική) λέει αυτό που λες, αλλά πολλές φορές τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά (είτε προς το καλό είτε προς το κακό).

Agnostos13

Πιστευω ειναι θεμα χρονου να δουμε και παλι συσκευη στις 4″. Επισης λογικα θα το δουμε απο Σεπτεμβρη και οχι απο το Φλεβαρη.
Βαση των υπαρχοντων στοιχειων τα χαρακτηριστικα του θα ειναι:
Design: παραπλησιο του iPod Touch 5g
Οθόνη: 4″ retina LCD-IPS
Επεξεργαστής: Α9/M9
Ram: 1 ή 2GB
Αποθηκευτικός Χώρος: 8gb/16gb
Καμερα: 8Mp – Truetone flash
Αλλα χαρακτηριστικα: Touch ID

Agnostos13

Εκτιμομενη τιμη:
549€ (8gb)
659€ (16gb)

NtinosMD

Ναι ρε Apple δωσε τεχνολογια στο λαο σου !!!!!!!

Nick

Εγώ λέω να το βγάλει 1″ θα σπέρνει!

petros

μαγκες κατ εμε θα μετραει απειρα σε design ενα 4″ στιλ iphone 6!προφανως και θα εχει μικρη αναλυση,8αρα καμερα(στη καλυτερη περιπτωση του iphone 6 και φυσικα οχι 3D touch!εγω που οντως ξερω απο κινητα αν εκανε κανα 400 θα το επαιρνα γιατι εχω σχετικα μικρα χερια και γιατι για τα ιδια λεφτα εξω δεν παιρνεις κατι φοβερο(τα one plus μετρανε απειρα αλλα η 1+ δεν θα γινει ποτε μεγαλη εταιρια οσο εχει αυτη τη βλακεια με τις προσκλησεις!και το παραμυθι με τα nexus τελειωσε περσι που κοστιζε 600 ευρω το nexus 6…)ΑΛΛΑ επειδη μιλαμε για την αππλε και το ξερω γιατι ειμαι λιγο fan boy κυριως στα mac δεν παιζει να το βαλει 400 ευρω ακομα και αν το εφτιαχνε τζαμπα!οποτε υπομονη μεχρι το φεβρουαριο(που δεν ειναι μακρια!!) για να δουμε!

aris

Το s6 έχει 450 ευρώ αυτή τη στιγμή. Και λέτε ότι είναι τίμια πρόταση στα 400? Μάλλον έχει χαθεί λίγο η μπάλα.

Agnostos13

@aris
Και μεχρι να κυκλοφορησει το 6c, το Galaxy S6 θα εχει παει 300€! Αρκετα τιμια προταση για καποιον που ψαχνει android συσκευη…
Για καποιον που θελει iOS γιατι να μην υπαρχει επιλογη στα 400€ δηλαδη;

patsakos

@ aris

Επειδή εγώ ανάφερα ότι θα είναι τίμια πρόταση.Πιστεύεις ότι υπάρχει άλλο κινητό στην αγορά με τις δυνατοτητες του(που υποθετικά θα είναι ένα iPhone 6 στις 4 ίντσες)??Δεν θέλουν όλοι 5 και 6 ίντσες κινητό για αυτούς που θέλουν τις δυνατοτητες ενος 5,5 ιντσών σε κάτι πιο μικρό και βγει στην τιμή που αναφέρει το αρθο στα 400 -500 ευρο.Ναι θα είναι τίμια αγορά!

Panagiotis

Απο την στιγμή που το 95% στους χρηστες ειναι με 4,7″ και πανω ειναι πολυ δύσκολο να γυρίσεις στις 4″ στην χρηση θα φαίνεται πολυ μικρη η οθονη , θα μου πεις στο πλαίσιο εφερε τα iphone 4 και φυγαν…… αμέσως

Γιάννης

Παιδιά, κανένα άρθρο δεν έχω διαβάσει αλλά γνωρίζω την τιμολογιακή πολιτική της Apple. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το πουλήσουν στα €450 κι ας μού το πει ο ίδιος ο TIm Cook. Η προτεινόμενη τιμή που έδωσα προκύπτει απ’τον αλγόριθμο 100 δολλάρια κάτω απ’την τιμή της φθηνότερης ναυαρχίδας + 50 ευρώ καπέλο γιατί είμαστε Ελλάδα. Άντε να το δώσουν στα €599 έτσι για τη στρογγυλοποίηση.
Σχετικά κοντά είναι ο Φεβρουάριος, λίγο υπομονή και θα το μάθουμε.

Gp

Αν βγει σε μαύρο ή σε ασημί θα έχει κάποιο ενδιαφέρον. Τα έντονα χρώματα που είχε το 5c ήταν μόνο για κοριτσάκια και γι αυτό δεν πούλησε, ήταν και πλαστικό. Το μέγεθος δε με χαλάει, μακάρι να έβγαζαν κι άλλες εταιρείες μικρά κινητά.

Αλέξανδρος

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά έχετε ακτίνες X στα μάτια; Και το λέω αυτό γιατί όσους είχαν 4″ ( καλά για μικρότερο δεν το συζητάω κιόλας ) και πήγαν σε 5 ή 5+ ίντσες λένε δεν ξαναγυρίζω πίσω. Ο ξάδερφος μου είχε ένα 4″ samsung duos και επειδή είναι επ.οπ το χρησιμοποιούσε αρκετά στην σκοπιά και στο στρατόπεδο. Τον κούρασε τόσο πολύ που πήρε το g3 και απορούσε πως την πάλευε τόσο καιρό. Φυσικά για μένα το 5.5ρι είναι το ελάχιστο μιας και διαβάζω, χρησιμοποιώ excel-word και γενικά περνάω αρκετή ώρα με το κινητό όταν είμαι έξω. Όλα αυτά τα λέω γιατί η είστε από τον Κρύπτον ή απλά το θέλετε για να βλέπετε κανά mail ή να κάνετε 2 λεπτά browsing οπότε δεκτό αλλά και πάλι έστω ένα 5άρι ούτε μεγάλο είναι ( ακόμη και αν είσαι 1,5 μέτρο ) και είναι ο “ορισμός του τηλεφώνου” σαν μέγεθος ( και το λέω για μας που είμαστε η γενιά του ’80 που μάθαμε με κάτι μικροσκοπικά τηλέφωνα ) όπως το εννοείτε. Για να κλείσω και χωρίς να θέλω καθόλου να κουράσω το κινητό-smartphone πλέον είναι ένα πολυεργαλείο με ότι αυτό αυτό συνεπάγεται ( gps,σημειώσεις,βιβλιαράκι, προβολή media υλικό, multitasking δηλαδή ενώ είσαι… Συνέχεια »

Mitsoukos

Πάω στοίχημα ότι στις 4″ θα είναι ίσο, ίσως και πιο μεγάλο από ένα z3/z5 compact… Για αυτούς που μιλάνε για “ιδανικό” μέγεθος… Βέβαια κάποιος που θέλει να έχει (την ψευδαίσθηση ενός) ένα σταθερό και γρήγορο κινητό δεν θα κοιτάξει το μέγεθος του κινητού αλλά της οθόνης… Duh…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.