iPhone 6s & 6s Plus: Ανακοινώθηκαν οι επίσημες τιμές στην Ελλαδα

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές λιανικής των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα. Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα την επόμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τιμές τους.

iPhone 6s τιμή στην Ελλάδα
• iPhone 6s 16GB τιμή 789 ευρώ
• iPhone 6s 64GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6s 128GB τιμή 999 ευρώ

iPhone 6s Plus τιμή στην Ελλάδα
• iPhone 6s Plus 16GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6s Plus 64GB τιμή 999 ευρώ
• iPhone 6s Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ

Τα iPhone 6s και 6s Plus μπορεί να μην άλλαξαν εμφανισιακά, παρά μόνο στην ποιότητα του αλουμινίου το οποίο αυτή τη φορά κράμα αλουμινίου σειράς 7000, κάνοντάς τα πολύ πιο ανθεκτικά σε πίεση, αλλά έχουμε μεγάλες αλλαγές εσωτερικά. Είναι εφοδιασμένα με τον διπύρηνο επεξεργαστή 64bit Α9 SoC χρονισμένο στα 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB, με την ενσωματωμένη μνήμη να διατηρείται στα 16GB/64GB/128GB χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτες μνήμης.

Η οθόνη και των δυο μοντέλων διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch η οποία καταλαβαίνει το διαφορετικό μέγεθος πίεσης των δαχτύλων μας επάνω στην οθόνη. Για παράδειγμα, όταν θέλουμε να πατήσουμε σε μια εφαρμογή, μπορούμε με ελαφρύ πάτημα στην οθόνη να μας εμφανίσει συντομεύσεις για αυτή έτσι ώστε να μεταβούμε αυτόματα στην εντολή που επιλέξαμε μέσα στην εφαρμογή. Επίσης, εαν βρισκόμαστε μέσα στα mail μας, μπορούμε με απαλό πάτημα στην οθόνη (Peak) σε κάποιο mail και να κάνουμε προεσπισκόπηση, ενώ πατώντας ακόμα πιο έντονα (Poke) να μπούμε κανονικά στο mail που επιλέξαμε.

Όσον αφορά την κάμερα, αυτή τη φορά έχουμε την κύρια κάμερα στα 12 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4Κ για πρώτη φορά, και την εμπρόσθια κάμερα να είναι στα 5 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης Full HD, ενώ διαθέτει και Retina Flash για να απεικονίζονται οι selfies με περισσότερο φως, μιας και δεν υπάρχει μπροστινό flash στην κάμερα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα λήψης live photos οι οποίες απεικονίζουν τη στιγμή 1.5 δευτερόλεπτο πριν και μετά τη λήψη της φωτογραφίας, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουμε φωτογραφία animated gif. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το iPhone 6s Plus έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, που επιτρέπει τη λήψη βίντεο με λιγότερα “κουνήματα” και ομαλότερη ροή, ενώ το iPhone 6s δε διαθέτει οπτικό αλλά ψηφιακό σταθεροποιητή, όπως το iPhone 6 την περσινή χρονιά.

Τα νέα iPhone “τρέχουν” λειτουργικό iOS 9, το οποίο φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία χρήσης και διαθέτουν ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID δεύτερης γενιάς ο οποίος είναι πιο ακριβής στην ανάγνωση του αποτυπώματος και πιο γρήγορος σε λειτουργία από τον αντίστοιχο περσινό.

Εσείς θα τα τσιμπήσετε;

iPhone 6s & 6s Plus: Ανακοινώθηκαν οι επίσημες τιμές στην Ελλαδα, iPhone 6s & 6s Plus: Ανακοινώθηκαν οι επίσημες τιμές στην Ελλαδα

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άλεξ

Τιμές φαρμάκι!
Φυσικά και δεν θα τσιμπήσουμε ΚΑΝΈΝΑ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΆΜΕ!!
κινητό που τώρα στο skroutz.gr κάνει ίδια τιμή με το φθηνότερο 6s είναι το κορυφαίο και ένα μήλο δεν το φτάνει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι…
Φυσικά μιλάω για το galaxy s6 edge+

Pavlos Px

790€+ δε το λές “τσίμπημα”….

ζ.ν

900 € για 16αρι…ο. κ.

Makis

@ ‘Αλεξ

Τιμές φαρμάκι, αλλά πήγαινε δες τι performance έχει και μετά μιλάμε. Το s6 edge του χρόνου θα το έχεις ξεχάσει, αυτό θα παίζει μια χαρά, άσε που το πουλάς άνετα και σε υψηλή τιμή…και στα λέω και ας έχω android.

anergos13

“Παντελονατη” τιμη….οχι αηδιες!!!!

Θανάσης

Aφού θα πάρουν όλοι, θα πάρουμε κι εμείς

nikos

εγω θα παρω ενα laptop με 1200 ευρω να το ευχαριστηθω και ολας. Ακου μια παλαμη αχρηστο πραγμα 800 ευρω

Impressive-Instant

Όχι. Πέρα από το hardware και το ίδιο το λειτουργικό, δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα τηλέφωνο. Ναι μου αρέσει η τεχνολογία και τα gadgets αλλά όλα θεωρώ ότι έχουν κάποιο μέτρο. Προτιμώ να πάω κάποιο ταξίδι με την κοπέλα μου ή κάποιο φίλο μου από το να κατεβάζω εφαρμογές ή να παίζω παιχνίδια και γενικά να είμαι κολλημένος μπροστά σε μια οθόνη…

Ioannis

>Imressive-Instant …. ακριβώς ότι ανέφερες,όλα τα άλλα περιττεύουν.

Themazerunner

Καποτε διναμε 600-700 και αυτα ταβανι…αλλα με μισθους διπλασιους.Τωρα σε μια χωρα των 400 ευρω εφτασε το μηλακι 800 η βασικη και 1000 τουλαχιστον το 64 λογω 4κ αν θελει καποιος 1100 τα 128.
1000 ευρω για 240 κοστος κατασκευης.Τρελα μιλαμε…ας το εχουν να το χαιρονται.Οταν βαλουν μυαλο τα ξαναλεμε…
1000 τωρα τα 64 και του χρονου που θα γινουν τα 128 must 1200.
Μηχανακι ολοκαινουριο αγοραζεις…οχι κινητο.Ελεος ρε φιλε…

παπαροκάς tiamat

Θα τσιμπησουμε κάτι άλλο !

Δημήτρης

Τα 16 GB είναι ανέκδοτο για 2015-2016 (για όλες τις εταιρίες), άρα μιλάμε για 900 ευρώ το απλό και 1000 το plus, για να πεις ότι είσαι οκ από χώρο. Όποιος πεί για λύσεις cloud, ζει σε άλλη χώρα μάλλον, ή δεν έχει δοκιμάσει να ανεβάσει 2-3 GB με ταχύτητα upload γύρω στα 850 Kbps. Όχι, ευχαριστώ, δε θα τσιμπίσω 🙂

Jean d'Art

Τι εγινε παιδια με τις τιμες?
Περσι στα 739 το 6, στα 16GB και φετος στα 789?
Για ποιο λογο?
Δωστε μου ΕΝΑΝ σοβαρο λογο!
Και μη μου πει κανεις τα specs, ο ΦΠΑ και αλλες τετοιες μ@λ@κιες!
Ειμαι Apple fan και εχω το 6.
Δεν θα επαιρνα το 6s ουτως η αλλως φετος.
Θα πηγαινα κατευθειαν στο 7, του χρονου, υπο προϋποθεσεις.
Εν πασει περιπτωση ομως, η τιμη θα επρεπε να ειναι στα ιδια, αν οχι ελαχιστα χαμηλοτερη.

antonis

@Impressive-Instant +1 έτσι ειναι….οσο για την τιμή….this is not a phone…this is an iphone….για αυτό και η τιμη στον θεοοοο.

kostas

στο βελγιο οι τιμες ειναι 40 ευρω κατω σε ολα τα μοντελα

Paul

1000 ευρώ για τα ερείπια

azriel84

Δεν δικαιολογώ τις τιμές της Apple, αλλά για την Ελλάδα θα χώσω. Τα iPhone έχουν σταθερές τιμές σε Αμερική και Ευρώπη τα τελευταία 3 χρόνια. Στην Ελλάδα μόνο ανεβαίνουν. Όσοι λοιπόν το τσιμπήσουν ας το κάνουν εκτός Ελλάδος.

vkrd

Με τόσα χρήματα κάνεις κηδεία…

Πέτρος

Παιδιά όποιος θέλει “φθηνό” iPhone, κάνει ένα ταξιδάκι στο Delaware στις ΗΠΑ και το αγοράζει από εκεί (από το Apple Store) με 0% ΦΠΑ + το κέρδος από την ισοτιμία Ευρώ-Δολαρίου.Ενδεικτικά να σας αναφέρω πως το μοντέλο iPhone Plus 128GB κοστίζει $949 (850ευρώ).
350ευρώ διαφορά με το αντίστοιχο στην Ελλάδα.

DIREFEAR

Δεν λυγιόμαστε λέω εγώ;;; 😀

Kotsos

Ας απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου, εγώ θα δώσω 1200 ευρώ να πάρω λαπτοπ έγραψε πιο πάνω όκ και εγώ θα πάρω ποδήλατο να κάνω μια βόλτα να το ευχαριστηθώ όσο γιατρός τιμές υπάρχουν άνθρωποι και χώρες οι οποίες είναι φθηνά για αυτούς όταν το καταλάβουμε όλοι δεν θα σχολιάζουμε για τις τιμές είναι ανώφελο.

Jorge

Πέτρο το ταξίδι μέχρι την Αμερική δεν θα κάνει 350€++ ; Οποτε αν ειναι να πας μονο για αυτό, δεν αξιζει. Το να κάνεις ταξίδι και παράλληλα να αγορασεις και το τηλ οκ! :p

Πέτρος

Jorge σε καμία περίπτωση δεν πας μόνο γι’ αυτό.Μόνο αν το συνδυάσεις με ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό.Πριν μερικές μέρες έψαξα από περιέργια τιμές αεροπορικών για Νέα Υόρκη και τα βρήκα 490 τελική τιμή μετ’ επιστροφή.Το Delaware είναι κοντά στη Νέα Υόρκη.Βέβαια θα μου πεις όποιος έχει λεφτά να κάνει τέτοιο ταξίδι δεν έχει πρόβλημα να δώσει και 1100 ευρώ για το iPhone.Απλά θα μπορούσε να συνδυαστεί ταξίδι + αγορά iPhone σε καλύτερη τιμή.

Marios

Καλα τι γινεται με τις τιμες της Ευρωπης και ιδιαιτερα της Ελλαδας?
Και τα νεα nexus πολλυ ακριβοτερα στην Ευρωπη…

Vlad

Οι τιμές αδικιολογιτες . Με 900-1000 € φτιάχνεις υπολογιστη τουμπανο ή αγοράζεις ενα αξιοπρεπές ταμπλετ και σου μενουν λεφτα στην τσεπη . Σκεφτόμουν να επερνα τα 7 του χρονου αλλα με τετοιες τιμές χλομο το βλεπω . Μαλλον θα παρω το Z6 οταν βγει . (Apple fanboy)

Nikos

O kotsos σχολίασε που σχολιαζουμε σε άρθρο που έχει χώρο για σχόλια. Οκ δεν θα το ξανά κάνουμε συγνώμη. Όσο για τις τιμές θεωρώ ότι για smartphone αν χαλας πάνω από 350 ευρώ πλέον χωρίς να χρειάζεται smartphone για επαγγελματικούς λόγους και απλά για Μόστρα Facebook και σελφυ είσαι ikotopoulo, από εσένα ζούνε.

Bloodmaster

Δεν θα επρεπε να υπαρχει τηλεφωνο ανω των 400€ αντε 500 το note ή κατι επαγγελματικο. Τωρα το οτι μας χωνουν στην μουρη iphone με 1000 και παμε και αγοραζουμε ειναι αλλο θεμα. Επρεπε να μας βαζουν και να κανουμε μπεεε απο το καταστημα οι υπάλληλοι πριν φυγουμε.

Dimi

τιμές φαρμάκι όπως πάντα, πληρώνεις ποιότητα κατασκευής σε ποιότητας κατασκευής ενός ακριβού ρολογιού, αξιοπιστία, και φυσικά το πρεστίνγκ του όνοματος. Δε είναι κινητό για να κάνεις τη “δουλειά” σου ακριβώς όπως και με τα ρολόγια! Αν είχα λεφτά θα το έπαιρνα σφαίρα αλλιώς θα βολευτώ με κανα μεταχειρισμένο iphone ή κανα ενα android αναλόγως το ταβανάκι μου!

vasilist

Να μας ζήσουν οι κινέζοι χαχα.
high end σε τιμές 350€.

NIKOS90

Αν και πρωην κατοχος iphone και νυν ναυαρχιδας android παιδια κακα τα ψεματα κανενα κινητο δεν αξιζει 800 900 1000 ευρω για κανεναν λογο ειδικα στην Ελλαδα του 2015. Ενα κινητο με κοστος 200 ευρω να το αγοραζεις 4x η 5x τιμη πανω παει παρα πολυ ανεξαρτητος μαρκας.

Android & Windows User

Μας τα έχουν πρήξει στην κυριολεξία με αυτό το iOS 9 !!!
Το καλύτερο ΛΣ για smartphones και tablets είναι το Android τελεία και παύλα !!!
Το Android βασίζεται στο πυρήνα Linux !!!
Υπερυπολογιστές, Servers, Smart TVs, Μόντεμ, Ρούτερ, Κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablets,
Steam OS, Ερευνητικά εργαστήρια, Smart Cars, Google, Facebook, Twitter, FBI, CIA, NSA, NASA, Interpol, Data Centers, όλο το διαδίκτυο …………………………………………………….. κ.τ.λ είναι βασισμένα στον πυρήνα Linux πάει και τελείωσε !!!
Και σε λίγα χρόνια το Linux θα αντικαταστήσει τα MS Windows και στα PC !!!
Ο κώδικας του Linux εξελίσσεται συνεχώς εφόσον είναι ανοιχτός και προγραμματίζεται από εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

john67

Αυτην την εποχη αγοραζεις ναυαρχίδα του ’15 με 400-450 euro. Αλήθεια τι παραπάνω ζητάει ένας χρήστης όσο ttech freak και να είναι ή πόσο ” καλυτερο” μπορει να ειναι το μηλο σε δυνατότητες -λειτουργίες που να δικαιολογεί τα διπλά +. Το ποσό είναι πράγματι πρόκληση για την πραγματικότητα μας. Βεβαια αν τον φυσας τον παρά τοτε με γεια σου και χαρα σου πάρε 3-4. Δυστυχώς όμως θα το δουμε και στα χερια καποιων που θα χρησιμοποιουν το 1/10 των δυνατοτητων του και που κρατωντας το θα νιωθουν 20 πόντους ψηλότεροι…και θα εχουν 24-36 μηνες να το ξεχρεωνουν

Γιώργος

Πάω και χτυπάω ένα ipad Air2 4G με λιγότερα λεφτά και κρατάω το 4s (το όποιο το έχω αγοράσει εδώ και τριάμισι χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. IOS 9.0.2) μέχρι την άνοιξη που θα έχει πέσει το 6s σε λογική τιμή. Τα κορόιδα θα πάνε να το πάρουν τώρα για να κάνουν την φιγούρα τους και το ψώνιο τους. Σεβαστή η απόφαση τους αλλά για μένα κουτή.

Nio

Δεν πα να πάρω ένα υπέροχο drone με dslr κάμερα πάνω να κάνω και το χόμπι μου? Τι λε ρε απλ? 1.Ταξίδι? 2. Lg G4 + ένα πανέμορφο lg watch urban 2 + ακόμα ένα LG G4. 3. Gaming υπέρ λαπτοπ 4. Μηχανάκι και κάνω και delivery. 5. 2 σουβλάκια και μια κόκα κόλα κάθε μέρα για ένα εξάμηνο. 6. Για 3μηνες αν κερνάω και ένα φίλο μου. 7. Galaxy S6 edge + lg g4 Πράγματα που θα έκανα αντί να αγοράσω αιφον Τόσα λεφτά για κινητό θα έδινα για ένα Galaxy s6 edge plus με bezels mate 7, χωρίς να προεξεχει η κάμερα, διπλό gorilla glass 4, 128 gb rom 4gb ram, stock Android με εγγύηση 4 χρόνια αναβάθμισης και easy free root roms. Stereo ηχεία, 4 μικρόφωνα, τις καλύτερες κάμερες, πλαίσιο από κράμα ατσάλι βολφραμιο χρώμιο. Dual Sim, 4100 mah μπαταρία, επιχρυσα βυσματα, επιχρυση usb type C, και στο κουτί μέσα να έχει ασύρματα Stereo ακουστικά. Να μετράει θερμοκρασία περιβάλλοντος, ατμοσφαιρική πίεση, καρδιακους παλμους, ταχύτητα ανέμου. Να συνδέεται με πιεσομετρο και αιματολογικο εξοπλισμό για εξετάσεις. Να φορτίζει σε μια ώρα το πολύ. Αυτά τα λίγα. Αντε να λείπει και κάτι. Οι τοπ τιμές πρέπει να περιλαμβάνουν και τοπ… Συνέχεια »

Αναστάσης

htc και ξερό ψωμί… μηλαράκι μακρυά
ειδικά όταν ξέρω ότι το αμερικανάκι το πέρνει locked με 200$ οι “σύμμαχοι” στις ΗΠΑ
δεν μας βοηθούν με τέτοια κινητάκια… τα γυμνασιόπαιδα και τα νέα apple funboys
και τα προβατάκια ας πάρουν κινητό σε τιμή gaming pc εγώ θα μείνω πιστός στο android
όπου προγραμματίζω στο eclipse και στην htc άμα είχα τα λεφτά τσίμπαγα το htc one m9 αεροπλάνο όχι μηλαράκι

Πέτρος

Φίλε @Αναστάσης θα στο πω εντελώς φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση, αλλά είσαι “άσχετος”. Τα 200$ που λες ότι το παίρνουν τα Αμερικανάκια είναι με συμβόλαιο 2 ετών.Πριν βγει ο καθένας εδώ μέσα και πετάξει την μπαρούφα του κάνοντας τον ξερόλα, ας ψάξει μερικά πράγματα. Αν θεωρείς προβατάκια όσους γουστάρουν τα προϊόντα μιας εταιρείας, τότε όλοι οι άνθρωποι είναι πρόβατα.Άλλοι, πρόβατα στα κινητά είτε είναι Apple είτε Samsung είτε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία,άλλοι στα ρούχα,άλλοι στα αυτοκίνητα,άλλοι στο κάπνισμα κτλ…αλλά δεν βλέπω κάποιον να λέει πρόβατα όσους καπνίζουν και ξοδεύουν εκεί τα λεφτά τους που αποδεδειγμένα κάνει κακό στην υγεία.Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι γουστάρει στη ζωή του και με τα λεφτά του και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον.Και κλείνοντας ένα έχω να πω εντελώς φιλικά στους Android lovers: “Αρχίστε να ζείτε και σταματήστε πλέον να ασχολείστε με τους Apple fans και την Apple” Και για να σας αποδείξω πως το κόμπλεξ το έχουν οι Android fans, αρκεί να κάνετε έναν έλεγχο στα άρθρα του Techblog για τα Android κινητά και να δείτε πόσα σχόλια έχουν από κάτω και τι λένε.Δεν θα βρείτε άρθρο για Android με πάνω από 10 σχόλια και φυσικά κανένα σχόλιο δεν είναι από… Συνέχεια »

clown

Απλά επειδή κάποιοι ρώτησαν γιατί αυξήθηκαν οι τιμές στην Ελλάδα. Δεν αυξήθηκαν μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ΌΛΗ την Ευρώπη που έχουν ως νόμισμα το ευρώ. Αν δείτε Αμερική, ή Αγγλία από Ευρώπη δεν άλλξε η τιμολόγηση από την Apple. Λόγω ισοτιμίας πήγαν 50-60 ευρώ πάνω από τις περυσινες τιμές Ευρώπης.
Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν έκανε κάτι η Apple γι’αυτό….

NLS

Όχι.

chaos

Η τιμή του μέχρι τα Χριστούγεννα θα έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα και αν μέχρι τότε δεν πέσει η τιμή του στην Ελλάδα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Οσο υπάρχει ζήτηση η τιμή του θα ανεβαίνει και είναι λογικό οι τιμές να είναι στο θεό αλλά όποιος βιάζεται θα πρέπει να το πληρώσει.

Vlad

@chaos
Δε νομιζω οι τιμές να πέσουν μεχρι τα χριστουγεννα , δεν μας εχει συνηθίσει σε κατι τετοια η Apple . Μονο σε κάνα σκρουτζομάγαζο αλλα και παλι οχι μεγαλη διαφορα .

Πανος

Αν είχα τόσα λεφτά θα έφευγα από την Ελλάδα!!! 😛

Iraklis

https://youtu.be/Mx6XaV2K8Go

Κλαψτε ελευθερα 😉

Xrhstos

Τι λέτε ρε? 900 ευρώ για ένα κομμάτι αλουμίνιο το s6 είναι 10 φόρες καλύτερο και πολύ φθηνότερο σαν πολύ θάρρος πήρε η aple

mike89

Να ήταν ρε γαμώτο και πιο βαρύ και χρυσό να δικαιολογούσε την τιμή του κρίμα…. :/ 😛
Δεν άντεξα να μην πω την μακακία μου με τέτοιες τιμές… αν και λόγω ζήτησης είναι λογικό να είναι στον θεό….

nick2010

Προσωπικά θεωρώ ότι η αναβάθμιση σε s, τουτέστιν να ξαναδώσει κανείς περί τα 1.000 ευρώ, μέσα σε ένα χρόνο, να αγοράσει, στην ουσία, το 3D touch και τη μεγαλύτερη κάμερα, για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον όπου ακόμη και παλαιότερες συσκευές τριών ετών παλιές δουλεύουν απροβλημάτιστα….. δεν το λες και έξυπνη κίνηση……. ιδίως όταν σε ένα χρόνο βγαίνει το iphone 7.

Sorry apple, we just don’t bite.

Τασος

@Πετρος

Εξαιρετική ιδέα να πάμε στο Delaware να πάρουμε Iphone. Πώς και δεν το είχε σκεφθεί κανένας έως τώρα!!! και γλυτώνουμε και 350 ευρώ!!!! Μπράβο Πέτρο! Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω την ψαροβαρκα του παππου μου, Πέτρο και θα παμε οι 2 μας. Υπολογίζω ότι εαν τραβάμε κουπί εναλλάξ θα μας πάρει 5 μήνες, μετά απο την Ανατολοική ακτή με τα ποδια μέχρι Delaware θα μας πάρει αλλά 5 μηνάκια..και γλυτώνουμε και 350 ευρώ! Πάω να πω στην μάνα μου να μας ετοιμάσει σπανακόπιτα για τον δρόμο να έχουμε και τρώμε και κάτι.

Πέτρο βρήκα και καλύτερη τιμή στην Ταιλάνδη! Γλυτώνουμε 380 ευρώ!

Κάποιοι εδω μέσα καπνίζουν κάτι σίγουρα δεν εξηγείται αλλιώς…

Τασος

Πέτρος

Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το επόμενο σχόλιο που είχα κάνει και έγραφα το εξής:

“Σε καμία περίπτωση δεν πας μόνο γι” αυτό.Μόνο αν το συνδυάσεις με ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό.Πριν μερικές μέρες έψαξα από περιέργια τιμές αεροπορικών για Νέα Υόρκη και τα βρήκα 490 τελική τιμή μετ” επιστροφή.Το Delaware είναι κοντά στη Νέα Υόρκη.Βέβαια θα μου πεις όποιος έχει λεφτά να κάνει τέτοιο ταξίδι δεν έχει πρόβλημα να δώσει και 1100 ευρώ για το iPhone.Απλά θα μπορούσε να συνδυαστεί ταξίδι + αγορά iPhone σε καλύτερη τιμή.”

Τώρα το ποιος καπνίζει εδώ μέσα διάφορες ουσίες,φαίνεται.Κοιτάξου στον καθρέφτη και θα δεις.

Κώστας Βλαχάκης

Βρε παιδιά, τι σας πιάνει και μιλάτε έτσι ο ένας για τον άλλο? Κρατήστε χαμηλούς τόνους. Το χόμπυ μας ειναι η τεχνολογία.

NZ

Εγώ πάντως ΜΑΛΛΟΝ θα το χτυπήσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.