Πιο γρήγορο download στα Samsung Galaxy S9 από το iPhone X κατά 37%;

γρήγορο download samsung galaxy s9 s9plus iphonex 37%, Πιο γρήγορο download στα Samsung Galaxy S9 από το iPhone X κατά 37%;

Η εταιρεία Ookla που διαθέτει την εφαρμογή Ookla Speedtest, αναφέρει πως τα Galaxy S9 και S9+ “κατεβάζουν” πιο γρήγορα από το iPhone X αλλά και κάθε άλλο smartphone που υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά. Φυσικά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες στις δοκιμές ενός smartphone μιας και κάθε πάροχος διαθέτει διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα την περιοχή που βρισκόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, τα Galaxy S9 και S9+ διαθέτουν το CAT 18 LTE modem το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 1.2Gbps και βάσει του Ookla Speedtest σε δοκιμές στους κύριους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των Η.Π.Α για το διάστημα από Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο του 2018, είχαμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών στα Galaxy S9 και S9+ έδειξαν πως οι ναυαρχίδες της Samsung είναι πιο γρήγορες κατά 37% από τις αντίστοιχες του iPhone X, 17% από του Google Pixel 2 και 38% από το Galaxy S7. Εντυπωσιακοί θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι οι αριθμοί αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε πως τα Galaxy S9 και S9+ κυκλοφόρησαν μερικούς μήνες μετά το iPhone X, αλλά επίσης δε δικαιολογείται το iPhone X να έχει ταχύτητες download ίδιες με του Galaxy S7 του 2016, αν φυσικά μπορεί να γίνει μια τέτοια σύγκριση.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

3,2,1 fight

mixtri

Δεν υπάρχει λόγος μάχης. Το Σάμμυ έχει ΠΟΛΥ καλύτερο μοντεμ. Ποτέ αυτό δεν ήταν προτεραιότητα για την ΑΠΛ.

Tsagarogiorgis

Ωραία θα πουλήσω το χ για να πάρω το σ9..δεν γίνεται να είναι τόσο αργό σε κατέβασμα 🤔

Agnostos13

@Tsagarogiorgis:
Περίμενε κανα τρίμηνο να το πουλήσεις και να πάρεις δύο S9…να έχεις και κάβα!

Nick

Που βλέπετε το περίεργο ή την είδηση, δεν μπορώ να καταλάβω. Το iPhone X και γενικά τα iPhones τα τελευταία χρόνια τρώνε “σφαλιάρες” από παντού. Ακόμα και κινητά με το μισό κόστος κτήσης βγαίνουν εφάμιλλα ή ακόμα και καλύτερα από τα iPhones. Από την ναυαρχίδα της Samsung δεν θα έτρωγε “σφαλιάρα;“

Agnostos13

@Nick:
Εσύ και συνονόματος σου (ίδιος;) γράφε-γράφε κάποια στιγμη θα τα πιστέψετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.