Pixel 2 & 2 XL: Η Google υπόσχεται αναβαθμίσεις για 3 χρόνια

pixel 2 updates, Pixel 2 & 2 XL: Η Google υπόσχεται αναβαθμίσεις για 3 χρόνια

H Google συνήθως υπόσχεται αναβαθμίσεις για τις συσκευές της για δυο χρόνια από την κυκλοφορία τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν δυο ακόμη major updates από τις νέες εκδόσεις του Android.

Ωστόσο με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να δώσει OS updates για τρία ακόμη χρόνια. Η Google ξεπερνά τον χρόνο υποστήριξης των υπόλοιπων κατασκευαστών Android και όταν λέει ότι θα δίνει αναβαθμίσεις, αυτό σημαίνει operating system και security updates.

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα με το Android είναι τα software updates. Ακόμη και μεγάλοι κατασκευαστές αργούν αρκετά να αναβαθμίσουν ναυαρχίδες και δεν συνεχίζουν να δίνουν major updates για πολλά χρόνια. Με την κίνηση αυτή, η Google επιχειρεί να γίνει πιο ανταγωνιστική όσον αφορά στο hardware της.

Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν “διαφήμισε” καθόλου την απόφαση να δίνει αναβαθμίσεις για 3 χρόνια. Η επισήμανση είναι κρυμμένη κάπου στο spec sheet και τις support pages των νέων Pixel smartphones.

pixel 2 updates, Pixel 2 & 2 XL: Η Google υπόσχεται αναβαθμίσεις για 3 χρόνια

Για τα πρώτα Pixel δίνει 2 χρόνια αναβαθμίσεις λογισμικού και 3 χρόνια security updates, τα Pixel 2 έχουν 3 χρόνια και για τα δυο.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrisdim14

Μετά το τεστ του Jerry rig everything αλλαξα γνώμη για το pixel 2…

pazzo

Mate 10 Pro ή Pixel 2 XL ρε παιδια??? 50/50 ειμαι

Dimitrinho

@pazzo mate 10 pro φίλε θα το πάρεις και δεν θα το μετανιώσεις έχει όλο το πακέτο συν η τιμή του σε σχέση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες

dimitrisdim14

Πιστεύω mate 10…Ποιο ποιοτική κατασκευή … Πιο δυνατός επεξεργαστής … Ίσως χάσεις λίγο σε κάμερες αλλά όταν μιλάμε για τέτοια κινητά οι διαφορές δεν είναι και τόσο μεγάλες . Εμφανισιακά μ αρέσει πιο πολύ το pixel βέβαια .!

Dimitrinho

Σύμφωνα με το dxomark το Google pixel 2 πήρε βαθμολογία 98 με 99 στην φωτογραφία και 96 στο βίντεο,το mate 10 πήρε βαθμολογία 97 με 100 στην φωτογραφία και 91 στο βίντεο άρα η κάμερα του mate 10 είναι σούπερ έχει βελτιωθεί απίστευτα και στο video
Κάτι το οποίο στο mate 9 υστερουσε

Γιώργος Καπ.

Πωπω το mage 9 το οποίο και έχω μπορεί να είναι και το πιο άθλιο κινητό εβερ στο βίντεο. Πραγματικά χάλια. Στη φωτογραφία όμως είναι πολύ καλό

Pazzo εάν θες άμεσες αναβαθμίσεις και για 3 μάλιστα χρόνια πας σε pixel. Εάν θες ένα πολύ καλό συνολικά κινητό και μάλιστα σε αρκετά χρήματα λιγότερα τότε πας σε mate 10 pro

Nik. T

Να χάσει σε κάμερες; Διάβασε λόγο το σημερινό dxomark. 97 score το mate 10.Ευκολα κορυφή.

P p s

Mate 10 χωρίς σκέψη. Πιο φτηνό, πιο ποιοτικό, τρομερά γρήγορο, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα και επίσημα.

dimitrisdim14

@Nik T . Σόρρυ αλλά δεν μ λέει τπτ το DXOMARK προσωπικα . Μόνο και μόνο ότι δίνουν 100 στην φώτο είναι λάθος για μένα … Δλδ σε ένα επόμενο mate 11 με καλύτερη κάμερα πόσο θα δώσουν 110? Το ίδιο ισχύει και για το note 8 που πήρε 100 στις φωτό . Πέρα από αυτό όμως ότι και να είναι καλύτερη χειρότερη η κάμερα το pixel οι διαφορές είναι τόσο μικρές που για μένα οετραει πιο πολύ η ποιότητα κατασκευής .
https://youtu.be/18nJ3hjUCTw

Επισεις οι αναβαθμίσεις για 3 χρόνια που λέμε στα πίξελ … Είναι και λίγο παραμύθι γτ πράγματα π έχει πχ τοtouch wiz (Samsung experience ) η και κάποια άλλα ui always on display .. double tap to unlock της LG κλπ ακόμα δεν τα προσφέρει το pure Android . Επισεις οποία ναυαρχίδα και να πάρεις λογικά για 2 χρόνια θα έχεις updates …

Γιώργος Κ.

Δείτε λίγο το site του dxomark.com. Γράφει χαρακτηριστικά ότι η βαθμολογία θα περάσει το όριο του 100 που ήταν μέχρι πρότινος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.