Pixel 2: Ενεργοποιεί αυτόματα το Do Not Disturb mode όταν οδηγείς

Pixel 2 do not disturb mode, Pixel 2: Ενεργοποιεί αυτόματα το Do Not Disturb mode όταν οδηγείς

Η Google κατά την επίσημη ανακοίνωση των Pixel 2 και Pixel 2 XL μέσα στην εβδομάδα, έδωσε όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε για τις δυο νέες της ναυαρχίδες, αλλά όπως φαίνεται μας επιφυλάσσει μερικές ακόμη εκπλήξεις.

Μια από αυτές και αρκετά σημαντική είναι ότι στα Pixel 2 και Pixel 2 XL, θα ενεργοποιείται αυτόματα το Do Not Disturb mode, όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου και οδηγείς.

Αυτό έγινε γνωστό από το screenshot που ανέβασε η Google στο Play Store για ένα νέο app. Η εφαρμογή ονομάζεται Pixel Ambient Services και θα προορίζεται αποκλειστικά για τα Pixel smartphones. Μια από τις λειτουργίες που θα περιλαμβάνει είναι η αυτόματη αναγνώριση τραγουδιών όταν κάποιο από αυτά παίζει κοντά σου και θα σου προβάλει το όνομα του τραγουδιστή και τον τίτλο του τραγουδιού στην lock screen.

Pixel 2 do not disturb mode, Pixel 2: Ενεργοποιεί αυτόματα το Do Not Disturb mode όταν οδηγείς

Τελικά δεν είναι αυτή η μόνη λειτουργία του. Σου επιτρέπει να επιλέξεις να ενεργοποιείται αυτόματα το Do Not Disturb mode όταν βρίσκεσαι σε κινούμενο όχημα. Το κινητό θα αντιλαμβάνεται ότι είσαι μέσα στο αυτοκίνητο, από τις συνδέσεις Bluetooth (αν για παράδειγμα συνδέσεις το κινητό με το αυτοκίνητο) και την κίνηση που εντοπίζει η συσκευή.

Η αυτόματη ενεργοποίηση του Do Not Disturb mode σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις αν έχεις κλήσεις ή μηνύματα. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το κινητό είναι να ξεχωρίσει αν είσαι επιβάτης ή οδηγός, για να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει το mode ή όχι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Για μένα πρέπει να σε “δίνει” επιτόπου, αφαίρεση διπλώματος και κοινωνική εργασία στα νοσοκομεία για να καταλάβουν τι μ@@ κάνουν όσοι το κάνουν!

NtinosMD

@kostas … μηπως εισαι ο Ιαβερης και μας το κρυβεις ?
Περα απο τη πλακα θα συμφωνησω μαζι σου !!!!

NikosAr

Α ρε google … βάλε το “Do not disturb” να το επιλέγει ο χρήστης (όπως η apple στο iOS 11) γιατί τέτοιο μπουρδουκλωμα … καταρχήν μπορεί να έχω Bluetooth ώστε να μπορώ να μιλήσω στο κινητό μου καθώς οδηγώ …. τι φταίει ο συνοδηγός παράδειγμα να του κλείνεις “αυτόματα” της κλήσεις … πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική ..

Darth

@Kostas αν και τα λες χυμα στο κυμα συμφωνώ οτι είναι η καλύτερη αντιμετώπιση (αν και στους μα….ς δεν θα πιασει)

billl

@nikosAr
ελα πες την αληθεια δεν εχεις καμια ιδεα τι ειναι το Do not disturb ετσι?
που κολλαει το “κλεινει τις κλησεις?”

NikosAr

@bill
Αγκλικα καταλαμπαινει εσυ ; Τι νομίζεις ότι σημαίνει * χτυπάει το κινητό αλλά εσυ του λες* Do not disturb μπεεεε…

billl

οσο εσυ κανεις “μεταφρασ用εμεις τα προβατα που κανουμε μπεεε οπως λες και που το λειτουργουμε καθε μερα νομιζω ξερουμε καλυτερα ασχετο παιδακι, φαε τον σανο σου τωρα και ασε τα σχολια οταν δεν εχεις ιδεα
τα φιλια μου

NikosAr

@bill
Λυπάμαι ρε φίλε που θα ξανά απαντήσω σε σχόλιο πράγμα που δεν είμαι συνηθισμενος … αλλά που ακριβός σε ποια συσκευή το χρησιμοποιεις καθημερινα αφού το Android θα το βγάλει στο νέο της λειτουργικό και στο iOS 11 έχει λίγες μέρες που υπάρχει η συγκεκριμένη λειτουργία και αφορά στη σιγαση της κλήσης η μηνύματος για να μην αποσπάται ο οδηγός κατά την οδήγηση … αν καταλαβεσ Το σχόλιο μου, τα υπόλοιπα σχόλια σου με αφήνουν αδιάφορο γιατί μάλλον ηλικιακά δεν ταιριάζουμε

billl

oneplus 3
https://www.youtube.com/watch?v=t7MrmbuIlCs
το βλεπεις εδω ξεκαθαρα (πρωφανος δεν εχω κανενα μπαγκ οπως στο βιντεο απλα για να δεις το Mode)
αν δεν με απατα η μνημη μου το εχω απτην αρχη του νουγκατ
μην κανεις τον σχετικο οταν εισαι ασχετος!!!

ΥΓ
το αρθρο λεει οτι το πιξελ 2 θα ενεργοποιει αυτοματα αυτο το MOde οχι οτι σονυ κ καλα θα υπαρχει στο 2, υπαρχει ηδη απλα δεν μπαινει αυτοματα οπως θα γινετε(φιμολογοντας) στο πιξελ 2

κατανοηση 0!!

billl

1+3
μπορεις με ενα search στο utube(οneplus 3 alert slider) να το δεις σε βιντεο ή ευχαριστως(αμα δεν μπορεις να κανεις κ αυτο) να μ δωσεις ενα εμαιλ να σ στειλω screen record απτο δικο μου
(το οποιο εχω απτην αρχη του νουγκατ αν θυμαμαι καλα)
κα πρωφανος δεν ταιριαζουμε ηλικιακα εισαι 5 ειμαι 25

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.