Pixel 2: Οι προ-παραγγελίες είναι διπλάσιες από το περσινό Pixel

Pixel 2 pre-orders, Pixel 2: Οι προ-παραγγελίες είναι διπλάσιες από το περσινό Pixel

Τα φετινά Pixel 2 και Pixel 2 XL smartphones, φαίνεται πως είναι πολύ πιο δημοφιλή από τα πρώτα Pixel, που ανακοινώθηκαν πέρσι. Σύμφωνα με τον Sundar Pichai, οι προ-παραγγελίες φέτος είναι οι διπλάσιες από πέρσι.

Για την ακρίβεια ο ίδιος δήλωσε πως οι προ-παραγγελίες του Pixel 2 τη πρώτη μέρα ήταν “περισσότερο από διπλάσιες συγκριτικά με την περσινή χρονιά”. Δεν δόθηκαν συγκεκριμένοι αριθμοί, αλλά να σημειωθεί ότι τα φετινά Pixel 2 είναι διαθέσιμα μόνο από τη Verizon, άρα παρά τη μεγαλύτερη ζήτηση, οι αριθμοί δεν μπορούν να συγκριθούν με τα εκατομμύρια των iPhones ή Galaxy, που πωλούνται σε μια μέρα.

Ο Sundar Pichai επεσήμανε επίσης ότι η Google κλιμακώνει την go-to-market στρατηγική της, επενδύει περισσότερα στο marketing, πουλά σε περισσότερες χώρες και συνεργάζεται με περισσότερα καταστήματα λιανικής για να βελτιώσει την διαθεσιμότητα των Pixel phones.

Με τα Pixel 2, η Google βελτίωσε την κάμερα, το design ειδικά στο Pixel 2 XL, αλλά δεν απουσιάζουν και τα προβλήματα όσον αφορά στην οθόνη και τον ήχο, με την οποία να υπόσχεται ότι θα τα διορθώσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Ενα εξαιρετικο τηλεφωνο με την καλυτερη εμπειρια χρησης οσον αφορα το λογισμικο, με αν οχι την καλυτερη μια απο τις καλυτερες καμερες στην αγορα, χαντακωνεται αλλη μια φορα απο την αθλια οθονη και τον αθλιο ελεγχο ποιοτητας. της LG. Πολυ πιθανον να εμφανισει και bootloop στο μελλον. Δεν μπορω να καταλαβω τι κανουν εκει στην LG. Μιλαμε για εταιρεια πολλων δυσεκατομμυριων. Ελεος

bezilys

Εε λογικο το λέει και το ίδιο το όνομα άλλωστε pixel 2!!

Δημητρης

αυτο που λετε για την οθονη ειναι οτι πιο βλακωδες εχω ακουσει δηλαδη!!! ξεκολατε με τις οθονες συνεχεια..εχω το xperia z1 με tft και ειμαι μια χαρα!!!ξεκολατε αντε οτι σας λενε το υποστηριζετε και ας ειναι βλακεια!

mech.al.

πεχτικε μεγα διαφημιση σε διεθνεις ιστοσελιδες τεχνολογιας…το πλασαρουν σαν το αϊφον, αλλα δεν θα περασει… το πρωτο πουλησε λιγο παραπανω απο ενα εκατομμυριο αντε αυτο να πιασει βαρια βαρια τα πεντε…με τετοια ποιοτητα, τιμη και σπεκς δεν πανε πουθενα…940 ευρω λεει το απλο στα σκρουτσομαγαζα

giannis

Είχα πάρει πέρσι το pixel 1 και πάει και βγάζει κιόλας η google το 2 χωρίς να με σέβεται. Κάνει το τηλέφωνο μου να χάνει αξία. Εγώ είμαι απλά μια μαγείρισσα. Πως θα ξαναμαζέψω λεφτά για το καινούργιο. Δεν ντρέπεται η google να μην με σέβεται;

Gvirginia

@giannis

Χαχαχαχαχα

bezilys

@giannis κάτι μου θυμίζει αυτό σαν να το έχω ξαναδεί! 😁 😁

Νίκος

Εγώ έχω ένα lg Nexus 5x μια χαρά οθόνη έχει κανένα πρόβλημα

ZURA

@giannis, τι να πω που έχω Nexus συσκευή;

Λευτερης

@Δημητρης η οθονη ειναι τραγικη και εχω δει απο κοντα το ΧL. Οταν το εχεις πανω στο τραπεζι, η οθονη γινεται μπλε οπως εκαναν η amoled του 2011. Εσυ το εχεις δει απο κοντα; Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την TFT σου καλως αλλα εγω δε δεχομαι να πληρωσω 900 ευρω και να παρω κατι πολυ υποδιεστερο απο τον ανταγωνισμο
@Mech.al Οι παγκοσμιες πωλησεις δεν καθοριζονται απο τις τιμες στην Ελλάδα. 649 δολάρια εχει στην Αμερικη το μικρο

ΝΙΚΟΣ

H Google φτιάχνει hardware για να δοκιμάζει τις υπηρεσίες της , πριν της δώσει στα τηλέφωνα των OEMs. Δεκάρα δεν δίνει για Panel , πλακέτες ,ηχεία και πεντάρα δεν δίνει αν κ πόσο θα πουλήσουν. Αν αυτό που λέω ΔΕΝ ισχύει , τότε έχει πρόβλημα..

Μανώλης

προπαραγγελία = σίγουρη αγορά;;; δε νομίζω…. θα κάνει όμως καλές πωλήσεις Αμερική και βόρεια Ευρώπη, στα μέρη μας δε νομίζω να κάνει και κάτι ιδιαίτερο ειδικά και φέτος που ανήκει στο γκρουπ των πολύ ακριβών κινητών!

mech.al.

@Λευτερης το απλο πιξελ εχει 950 δολαρια ινδια και 850 ευρω γερμανια…οπως ειπες οι για την ελλαδα, παγκοσμιες πωλησεις δεν ειναι ουτε αμερικη μονο

DimDim

Καλημέρα από Ελβετία. Εγώ το έκανα προπαραγγελία και το ακύρωσα. Επο το Nexus One έχω σχεδόν ola τα Nexus με μια διακοπή 2 Ετών με την HTC (m7 και m9). Μετά από το Huawei Nexu 6P στο περυσινό Pixel XL. Την ακύρωση τις παραγγελίας την έκανα γιατί είδα το Huawei Mate 10 Προ που τελικά και παράγγειλα. Για να δούμε.

Xper

Άμα τις βάλεις δίπλα φίλε, όχι μόνο βλέπεις διαφορά στην οθόνη αλλά νοιώθεις φτωχός συγγενής. Εγώ δεν τολμάω να βάλω το κινητό μου δίπλα σε s8, mate9, Note8. Και δεν ακούω κανένα να μου λέει κάτι. Βλέπουν τα μάτια μου κ δεν είμαι κολλημένος που έχω Sony

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google I/O Pixel Android smartphones

Στο επερχόμενο συνέδριο Google I/O 2021 θα δούμε και νέες συσκευές

Τo Google I/O 2021 προετοιμάζει από τώρα το έδαφος για τα νέα προϊόντα που πρόκειται να παρουσιάζονται εκεί.

Smartphones featured Google Google Pixel 2

Google Pixel 2 / 2 XL: Τέλος εποχής, λαμβάνουν την τελευταία αναβάθμιση

Η σειρά Google Pixel 2 λαμβάνει, έστω και αργοπορημένα, την τελευταία της αναβάθμιση και κλείνει τον κύκλο ζωής της.

Smartphones Android Google Pixel 2

Το multi-touch bug του Android 8.1 θα διορθωθεί τον Ιούνιο

Σε ορισμένα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL εμφανίζεται ένα περίεργο bug στη λειτουργία multi-touch, μετά από την αναβάθμισή τους σε Android 8.1. Η διόρθωση στο συγκεκριμένο πρόβλημα αναμένεται να δοθεί τον Ιούνιο μέσω σχετικής αναβάθμισης.

Smartphones Android Smartphones Google Pixel 2 google pixel 2 xl

Google Pixel 2: Και πρόβλημα στο Wi-Fi μετά το update Φεβρουαρίου

Και πρόβλημα με το Wi-Fi φαίνεται ότι προκάλεσε το update Φεβρουαρίου στο Google Pixel 2.