Pixel 2: Πόσο ανθεκτικό είναι το νέο κινητό της Google; [video]

Τα λεγόμενα durability tests, τα οποία περνούν τα νέα smartphones για να δείξουν τις αντοχές τους, είναι πλέον η φυσική συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων και αυτή τη φορά σειρά παίρνει το Pixel 2 της Google.

Το YouTube κανάλι JerryRigEverything πήρε στα χέρια του το μικρότερο από τα δυο μοντέλα που ανακοίνωσε η Google, το Pixel 2 με οθόνη 5 ιντσών και το οποίο είναι κατασκευασμένο από την HTC.

Η οθόνη του Pixel 2 είναι προστατευμένη από Gorilla Glass 5, η οποία στην κλίμακα Moh γρατζουνιέται στο επίπεδο 5 και 6, το ίδιο και η εμπρόσθια κάμερα. Όσο για την πλάτη, στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί μέταλλο, δεν είναι το ίδιο ανθεκτική όσο άλλα μοντέλα που χρησιμοποιούν γυαλί.

Το μεταλλικό σώμα του Pixel 2 έχει ματ τελείωμα και “Premium hybrid coating”, το οποίο ακόμη και στη σελίδα της Google αναφέρεται ότι μπορεί να πάρει ακόμη και το χρώμα από το τζιν παντελόνι.

Όσο για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, όταν ήρθε αντιμέτωπο με το κοπίδι, στη συνέχεια δεν κατάφερε να δουλέψει ξανά. Σε αντίστοιχα παραδείγματα, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων σε άλλες συσκευές δούλεψε.

pixel 2 durability test, Pixel 2: Πόσο ανθεκτικό είναι το νέο κινητό της Google; [video]

Στο bend test δεν τα πήγε επίσης καλά. Το frame έσπασε στο σημείο που έχει βάλει η Google την γραμμή για την κεραία και έχει διαλέξει να την τοποθετήσει σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία για ένα smartphone, δίπλα στην υποδοχή για τη nanoSIM.

Μένει να δούμε πως θα τα πάει το Pixel 2 XL, το οποίο διαφέρει από το Pixel 2 ως προς την οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Για 800 ευρώπουλα που ζητάει δεν έχει και την καλύτερη κατασκευή. Καλά δεν πρόκειται να το κακομεταχειριστεί κάποιος όπως ο τύπος στο βίντεο, αλλά καλό θα ήταν να μη μπαίνει στην πίσω τσέπη του παντελονιού!

mech.al.

Η Google συνεχιζει να απαγοητευει… Ακομα και το πλαστικο nexus 5x που ειναι ολο πλαστικο και παμφθηνο δεν ειχε τετοια προβληματα.

ΝΙΚΟΣ

Τι προβλήματα έχει δλδ? Φουσκώνει ή παίρνει φωτιά ?

Vai

Παιρνεις ενα Xiaomi MiA1 με 200 ευρω, με χειροτερη καμερα αλλα με πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, ιδιο χρονοδιαγραμμα υποστηριξης απο την Google για τρια χρονακια και καπου εκει τελειωνει η ιστορια.

bezilys

Κλασικά πράγματα κάθε φυσιολογικός άνθρωπος όταν περνει ένα καινούργιο κινητό προσπαθεί να το λυγίσει για να δοκιμάσει την αντοχή του!! Άμα δεν αντέξει στα σκουπίδια περνεις άλλο!

KostasB

Μια παρατήρηση μόνο ότι η οθόνη δεν γρατζουνιέται από το επίπεδο 5 αλλά από το 6 όπως και σχεδόν όλα τα άλλα κινητά με gorilla glass.
Κατά τα άλλα, συμπαθητικό κινητό με εξαιρετικό hardware και software όμως μόνο με αρκετά χαμηλότερη τιμή θα το σκεφτόμουν για αγορά..

Thodoris

@KostasB έχω γδαρμένη οθόνη σε S8+ που το προσέχω σαν τα μάτια μου και προσπαθώ να καταλάβω πώς γδάρθηκε..
Ευτυχώς είναι ασφαλισμένη η συσκευή, αλλά μου την έδωσε άσχημα η χαρακιά.

KostasB

@Thodoris εγώ προσωπικά από τότε που έχουν βγει τα tempered glass έχω πάντα φορεμένο ένα τέτοιο στο κινητό μου γι’αυτό το λόγο αλλά και για τις πτώσεις.
Την παρατήρηση που έκανα την έκανα για το τυπικό ώστε να γίνει διόρθωση στο άρθρο καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι γρατζουνιέται μετά το επίπεδο 6. Αυτά τα gorilla glass δεν τα πολυεμπιστεύομαι ούτε για πτώσεις ούτε για γρατζουνιές.
Στης γυναίκας μου έχω αλλάξει μέσα σε 2 χρόνια 4 tempered glass. Αν αλλάζαμε οθόνη κάθε φορά θα πληρώναμε ξανά σχεδόν δύο φορές την αξία του κινητού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.