Smartphones

Pixel 2: Με νέο launcher, portrait mode, always-on song recognition

Για τα Pixel 2 που αναμένεται να ανακοινωθούν σε πολύ λίγες μέρες, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα. Όπως όλα δείχνουν, την κατασκευή έχουν αναλάβει LG και HTC, μεταξύ άλλων αναμένουμε τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon, μνήμη RAM 4GB, μονή κάμερα 12 Megapixel.

Από άποψη design η Google για το bezel-less Pixel XL 2, λέγεται ότι θα ακολουθήσει LG G6 ή LG V30. Σε γενικές γραμμές όσον αφορά στα χαρακτηριστικά φαίνεται πως θα έχουμε ένα μικρό upgrade από τα περσινά μοντέλα.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες φαίνεται πως θα είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Οι νέες πληροφορίες αναφέρονται στο software, και η Google λέγεται ότι θα φέρει στο Pixel 2 το “always-on song recognition”, ένα χαρακτηριστικό όμοιο με αυτό που βρίσκουμε στο Shazam. Οι τίτλοι των τραγουδιών θα εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη

Επίσης, οι ίδιες πηγές λένε ότι η Google θα φέρει τον ολοκαίνουριο Pixel launcher στα νέα Pixel phones με ανασχεδιασμένη home screen και search bar στην κάτω πλευρά.

Από άποψη hardware, το Pixel 2 φημολογείται με dual speakers, flat cover glass και το “squeeze” feature, ανάλογο με αυτό που είδαμε στο HTC U11. Θα δούμε portrait και bokeh modes για την κάμερα

Η επίσημη ανακοίνωση των Pixel 2 και Pixel XL 2, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

Σχόλια

  • bokeh modes χαχαχαχαχα ρε με τι παρόλες μας πηγαίνουν δεξιά και αριστερά αντί να φτιάξουν σύστημα να περνά σε μεγάλη οθόνη και να έχεις πλήρη εμπειρία desktop και αυτονομία στίς μπαταρίες.
    Φέρτε μου μια φωτογραφία σας να την κάνω μποκεν χαχαχαχαχα με το snapseed να μη κλαίτε και λέτε δεν έχω μποκεν μαμά δεν έχω μποκεν.

  • Δεν γινόταν να μην βάλει και αυτή κάτι always! Η Samsung έβαλε το on display αυτή το on song recognition χαχαχα

  • Σωπα bezilys θα μας πάρουν μυρωδιά τα ζόμπι της samsung και θα μας την πέσουν,εχει εμφανιστεί και το hauawei mate 10 και δε θα ξέρουμε που να κρυφτούμε.

  • Ειδα ενα leak με search bar κατω απο τα εικονιδια στο home screen. Χειροτερη επιλογη δεν μπορουσαν να ξανουν, ξενηζει παρα πολυ στο ματι.

  • Μόνο εμένα πέρασε από το μυαλό ότι με το πρόσχημα του always on song recognition θα κρατά μόνιμα ανοικτό το μικρόφωνο και άρα πρόσθετη παρακολούθηση δια μικροφώνου;Θα πεί κάποιος λες και τώρα αν θέλει δεν γίνεται χωρίς να το ξέρεις;;Σίγουρα απλά τώρα το λένε έμμεσα και δημόσια.

  • @Billias ίσως αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό και χωρίς αυτό γίνεται να σε παρακολουθουν μέχρι στιγμής για κινητά iPhone έχω διαβάσει ότι παρακολουθουν και τηλεόρασης Samsung σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες συσκευές!

  • Παιδιά εμένα δεν ειναι το θέμα μου να με παρακολουθεί η google η samsung κ.α το έχω αποδεχθεί.
    Έχω θέμα ομως να γίνεται απο homtom bluboo go sms και παει λέγοντας.
    Τους κολοσσούς δε τους φοβαμαι, θέλουν μόνο την ψυχη μου,οι μικρότεροι όμως ίσως θελήσουν και την κάρτα μου όμως και πλησιάζει η στιγμη που μικρα ψάρια θα βαρανε κ εμας τα ανυποψίαστα ακόμα μικρότερα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.