Pixel 2: Επίσημο με οθόνη 5″, μπόλικα bezels, χωρίς υποδοχή ακουστικών

pixel 2 official, Pixel 2: Επίσημο με οθόνη 5″, μπόλικα bezels, χωρίς υποδοχή ακουστικών

Μαζί με το μεγαλύτερο και premium Pixel 2 XL, το οποίο έρχεται με οθόνη 6 ιντσών οθόνη 18:9 P-OLED και design που θυμίζει περισσότερο ναυαρχίδα του σήμερα, η Google ανακοίνωσε σήμερα και το Pixel 2, στο οποίο έχει ακολουθήσει άλλη πολιτική.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα αρκετά μεγάλα bezels με βάση τα σημερινά δεδομένα, ενώ μεταξύ άλλων έχει φύγει και η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Όπως ο μεγαλύτερος αδερφός, έτσι και το Pixel 2 έχει μπροστινά stereo speakers, αλλά η ίδια η συσκευή δεν είναι τόσο compact. Στην οθόνη δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές, παραμένουμε σε 5 ιντσών MOLED panel ανάλυσης 1080p.

pixel 2 official, Pixel 2: Επίσημο με οθόνη 5″, μπόλικα bezels, χωρίς υποδοχή ακουστικών

Και τα δυο Pixel έχουν ένα στοιχείο δανεισμένο από το HTC U11, οι πλευρές τους αντιλαμβάνονται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης και ενεργοποιούν διάφορες λειτουργίες. Ένα από αυτά είναι το άνοιγμα του Google Assistant.

pixel 2 official, Pixel 2: Επίσημο με οθόνη 5″, μπόλικα bezels, χωρίς υποδοχή ακουστικών

Μέσα έχει μπει ο επεξεργαστής Snapdragon 835, διαθέτει κάμερα 12 Megapixel με OIS και αισθητήρα 1/2.6″, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, τρέχει stock Android Oreo, έχει χωρητικότητα 64GB/128GB.

Η Google έχει βάλει eSIM μέσα στα νέα της κινητά, για να λειτουργεί τόσο με το Google Fi όσο και με άλλους παρόχους. carriers. Υπάρχει βέβαια και η standard nano-SIM υποδοχή για όσους είναι της παλιάς σχολής.

Όπως και το Pixel 2 XL, θα κυκλοφορήσει μέσα του επόμενου μήνα με τιμή 650 δολάρια για την βασική έκδοση 64GB, ενώ όσοι θέλουν τα 128GB, θα πληρώσουν 750 δολάρια. Διατίθεται σε Kindla Blue, Just Black και Clearly White.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
STELIOS

Πραγματικα απορω γιατι κανανε αυτο το εκτρωμα μαλλον για να δωσει ο κοσμος το 1000 για το pixel 2xl

mech.al.

Σχεδιαστικα βρισκω θετικο το οτι ειναι εμπνευσμενο απο το nexus 5x (το οποιο με τη σειρα του ειναι εμνευσμενο απο 640 lumia αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Το περσινο pixel εμοιαζε στα ακρα στα htc κατι το οποιο δε μου αρεζε, δεν ηταν google style…

Thanosgr13

Κρίμα που δεν έχει θύρα ακουστικών γιατί ήθελα να το πάρω πέρσι το αστείο ήταν ότι το τόνιζαν στην παρουσίαση τους και κοροϊδευαν το μήλο

Kostas

Η πλάκα είναι ότι σας κάνει πλάκα…το οικοσύστημα κλείνει σιγά σιγά και εσείς ασχολήστε με τα bezels! Όλο το πάρτι ήταν εστιασμένο στις υπηρεσίες, χ@@@ η google να ασχοληθεί με το αν το note είναι καλύτερο ή όχι! Χρειαζόταν δύο συσκευές αξιόλογες και αυτές παρουσίασε

JD

Αν θέλει κανείς να αγοράσει μπεζελόφωνο υπάρχουν ήδη προτάσεις από την Apple κατά πρώτο λόγο (για το 99% των μπεζελολατρών) και απο την Sony κατά δεύτερο (για το 1% των μπεζελολατρών που αρέσκονται στις vintage μάρκες). Οπότε το συγκεκριμένο δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

Παπαροκας tiamat

δεν ειδα τη παρουσιαση και δεν αμφιβαλω οτι το ανδροιδ κλεινει, αλλα σαν κινητο που το βλεπω μου φαινεται τραγικοτερο και του πρωτου πιξελ.

εκτος της καμερας γιατι να μη παρει καποιος κινα με χ,ψ euro?

καλα ειναι 18:9 και αυτο? στις φωτο η οθονη μοιαζει 16 : 9 παντως

βλεποντας και απο το ρολοι samsung,apple
η esim ειναι το μελλον και της ανηκει ! η παραδοσιακη sim ειναι τοσο ξεπερασμενη οσο η αποσπωμενη μπαταρια και το ραδιοφωνακι σαν υλικο σωμα….

και κατι αλλο
το dxo εχει καταντησει λιγο πανηγυρακι !

bezilys

@Παπαροκας tiamat “και κατι αλλο
το dxo εχει καταντησει λιγο πανηγυρακι !” και που σε ακόμα αυτή είναι η αρχή!

giorgosgek

συμφωνω παπαροκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.