Pixel 2 & Pixel 2 XL: Live stream το επίσημο event

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την Google, η οποία ανακοινώνει επίσημα τους διαδόχους των Pixel και Pixel XL. Μαζί με τα Pixel 2 και Pixel XL 2, περιμένουμε Pixelbook convertible laptop με Chrome OS, μικρότερο Google Home smart home speaker και ίσως ένα Daydream VR headset.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδος και η Google θα έχει ζωντανή μετάδοση, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο παραπάνω link.

To Pixel 2 XL θα έχει αρκετά λεπτά περιθώρια, κάτι που δεν ισχύει για το Pixel 2. To Pixel 2 XL προμηνύεται μια ακριβή ναυαρχίδα με οθόνη 6 ιντσών QHD+ και 18:9 aspect ratio. Από την άλλη, το Pixel 2 θα έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, ενώ και τα δυο μοντέλα διαθέτουν stereo speakers στην μπροστινή πλευρά.

pixel 2 live stream, Pixel 2 & Pixel 2 XL: Live stream το επίσημο event

Και τα δυο μοντέλα θα έχουν επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB και μονή κάμερα στην πλάτη στα 12 Megapixel.

Οι τιμές αναμένονται στα 650/750 δολάρια (ανάλογα την χωρητικότητα) για το Pixel 2 και 850/950 δολάρια για το Pixel 2 XL. Η διάθεση του Pixel 2 XL θα ξεκινήσει 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσει στις 19 του ίδιου μήνα, ο μικρότερος αδερφός.

pixel 2 live stream, Pixel 2 & Pixel 2 XL: Live stream το επίσημο event

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.