Pixel 2 & Pixel 2 XL: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους;

pixel 2 pixel 2 xl specs, Pixel 2 & Pixel 2 XL: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους;

Σχεδόν σε καθημερινή βάση έρχονται πλέον οι πληροφορίες γα τα επερχόμενα Pixel 2 και Pixel 2 XL, που θα ανακοινώσει επίσημα η Google την ερχόμενη εβδομάδα. Μετά τις πληροφορίες για νέο launcher, portrait mode, always-on song recognition, έρχονται νέες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά τους.

Το Pixel 2 XL θα έχει curved OLED panel προστατευμένο από Gorilla Glass 5 και ανάλυση 1440×2560 pixels (QHD). Μέσα βρίσκουμε επεξεργαστή Snapdragon 835, ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 128GB. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει άγνωστό, αλλά οι φήμες έχουν κάνει λόγο για 6 ίντσες. Η αναλογία οθόνης-συσκευής θα είναι μεταξύ 80% και 85%, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε edge-to-edge design, όμοιο με μοντέλα όπως το Samsung Galaxy S8.

Στο Pixel 2 XL αναμένεται να λείπει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, στην πλάτη φημολογείται η διπλή κάμερα με OIS σε έναν από τους δυο αισθητήρες. Η ενσωματωμένη e-SIM, θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν δίκτυο, χωρίς να απαιτείται η αλλαγή κάρτας SIM. Επιπλέον, η Google θα ενσωματώσει τον δεύτερης γενιάς αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υπάρχει πιστοποίηση IP67, για αντοχή σε νερό και σκόνη, η μπαταρία είναι 3520mAh.

Χάρη στο deal που έχουν υπογράψει HTC και Google, θα δούμε χαρακτηριστικά όπως το Edge Sense του HTC U11, πιέζοντας τις άκρες του κινητού μπορείς να ξεκινήσεις τη λειτουργία χαρακτηριστικών όπως το Google Assistant ή να απενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι.

Το Pixel 2 θα έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τον μεγαλύτερο αδερφό Pixel 2 XL, εκτός από την οθόνη, η οποία θα είναι μικρότερη, δεν θα είναι κυρτή και θα έχει ανάλυση 1080×1920 pixels (FHD). επίσης και η μπαταρία θα είναι μικρότερη στα 2700mAh.

Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν τα νέα κινητά της Google θα έχουν απεριόριστο Google cloud storage μέχρι το 2023.

Η επίσημη ανακοίνωση των Pixel 2 και Pixel 2 XL θα γίνει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πολύ όμορφο το Pixel 2 XL (βασικά μου φαίνεται από μπροστά ολόιδιο με το S8). Είναι μια από τις συσκευές που θα με ενδιέφεραν για το μέλλον αλλά υπάρχουν 2 αρνητικά : Απουσία θύρας ακουστικών και τιμή. Αν η τιμή του πέσει εντός έτους κάτω από τα 600€ ( πολύ δύσκολο για Pixel) και αν στα συγκριτικά η κάμερά του βγει καλύτερη του S8 στο αυτόματο, τότε θα με δελεάσει πραγματικά.

JohnWave

Σημείωση : εντός έτους από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πέτρος Π

@JohnWave: Πρόσφατα δεν πήρες το S8?? Κοιτάζεις κιόλας για νέες συσκευές? Ήταν τελικά μάπα το καρπούζι ή εχεις μπει και εσύ στο τριπάκι των συνεχών αναβαθμίσων του android ?
Χαχα!

Στο θέμα μας, τα περσινά Pixels έβγαλαν τα περισσότερα προβλήματα νομίζω από όλες τις συσκευές android… Από design τελείως αδιάφορο, έως και άσχημο, και τιμή στα ύψη χωρίς λόγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.