Pixel 2 XL: Η Google ίσως βρεθεί αντιμέτωπη με ομαδική μήνυση

Pixel 2 XL lawsuit, Pixel 2 XL: Η Google ίσως βρεθεί αντιμέτωπη με ομαδική μήνυση

Η κυκλοφορία των Pixel 2 και Pixel 2 XL, μάλλον δεν έγινε με τον καλύτερο τρόπο για την Google η οποία έχει να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα σχετικά με την οθόνη και τον ήχο, κυρίως όσον αφορά στο μεγαλύτερο Pixel 2 XL.

Οι χρήστες ξεκίνησαν να παραπονιούνται για διάφορα προβλήματα που είχαν με τις συσκευές τους, η ίδια έχει δηλώσει ότι θα τα επιλύσει σύντομα, αλλά δεν τελειώνει εκεί η ιστορία.

Η Google είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπη με ομαδική μήνυση σχετικά με τα Pixel 2 και Pixel 2 XL. Η νομική εταιρεία Girard Gibbs ερευνά την πιθανότητα να κατατεθεί μήνυση κατά της εταιρείας.

H Girard Gibbs είναι η εταιρεία που κατέθεσε την συλλογική αγωγή κατά της LG σχετικά με το εκτεταμένο πρόβλημα bootlooping σε LG G4 και LG V10, ενώ είχαν επηρεαστεί επίσης LG V20, Nexus 5X. Η ίδια εταιρεία ζήτησε 5 εκατ. δολάρια από την Motorola σχετικά με την κακή εξυπηρέτηση πελατών και υποσχέσεις εγγύησης που δεν εκπληρώνονται. Για την συγκεκριμένη μήνυση έγινε συμβιβασμός τον Σεπτέμβριο, ενώ η Motorola υποσχέθηκε να εφαρμόσει διάφορες customer-friendly βελτιώσεις σχετικά με τις εγγυήσεις της.

Επομένως, αν αποφασιστεί ότι θα κινηθεί κατά της Google, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κινηθεί ενάντια σε κάποιον τεχνολογικό γίγαντα. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία ενθαρρύνει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με Pixel 2 και Pixel 2 XL, να επικοινωνήσουν με κάποιον από τους δικηγόρους της για δωρεάν συμβουλές. Ανάλογα με το πόσοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, είναι πιθανό να δούμε τελικά την αγωγή κατά της Google.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Κι εδώ βλέπεις την διαφορά.

Δεν πω κάτι άλλο.

mech.al.

“καλως τα παιδια! παλι εσεις εδω;;” θα λεει ο δικαστης μολις δει το διδυμο google-lg αχαχαχαχα 😀

Nikos

Στην Αμερική κλάνεις σε ασανσέρ και αντιμετωπίζεις μήνυση 2 εκατομμυρίων. Από παντού να βγάλουν χρήματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.