Pixel 2 XL vs Phone 8 Plus: Speed test video

Google και Apple έχουν στην αγορά τις ναυαρχίδες του 2017 και όπως είναι λογικό, κάθε χρόνο βλέπουμε συγκρίσεις top smartphones, σε διάφορους τομείς. Αυτή τη φορά, Pixel 2 XL και Phone 8 Plus, μπαίνουν το ένα απέναντι στο άλλο για να δείξουν ποιο είναι πιο γρήγορο.

To PhoneBuff συγκρίνει σε speed test video τις δυο μεγάλες εκδόσεις των Apple και Google. To Pixel 2 XL φορά τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 835, ενώ στο iPhone 8 Plus βρίσκουμε A11 Bionic chipset από την Apple. Πρόκειται για δυο από τους κορυφαίους επεξεργαστές της χρονιάς.

Ωστόσο, το iPhone 8 Plus κατάφερε να ξεπεράσει το Pixel 2 XL, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο σε 1 λεπτό και 18.26 δεύτερα, ενώ το Pixel χρειάστηκε 1 λεπτό και 25.23 δεύτερα. Στον δεύτερο γύρο δοκιμάστηκε το multitasking και η διαχείριση μνήμης, το iPhone τερμάτισε στα 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα και το Pixel στα 2 λεπτά και 10 δεύτερα.

Pixel 2 XL vs Phone 8 Plus, Pixel 2 XL vs Phone 8 Plus: Speed test video

Το Pixel 2 XL κατάφερε να κλείσει το χάσμα από το iPhone 8 Plus, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να προηγηθεί. Να σημειωθεί ότι, το iPhone είχε κάποια apps, που δεν κατάφεραν τελικά να κρατηθούν στη RAM, ίσως να πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στο software.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sint

Να επαναλάβω ότι το συγκεκριμένο τεστ είναι η απόλυτη κομπογιανιτικη λογική:ανοίγω ανά χρονόμετρο κ όποιον πάρει ο χάρος.ειδικά στο χώρο των tech freaks το τεστ αυτό θεωρείται απλοϊκά ανόητο. Επίσης μου κάνει εντύπωση που πάντα μετράνε κυρίως παιχνίδια και όχι αυτά που πάντα χρησιμοποιεί ο χρήστης κατά κόρον. Ακόμα και η μέτρηση στο γρήγορο κατι που δυσκολεύει τον έλεγχο της αντικειμενικοτητας.

giannogeorge

Ακόμα και έτσι να είναι… μιλάμε τώρα για διαφορά 7 δευτερολέπτων στο σύνολο;
Νομίζω ότι όποιο κι αν επιλέξει ο χρήστης, θα μείνει ευχαριστημένος από τις επιδόσεις.

Ιωάννης jb

Εννοείται πως θα μείνει ευχαριστημένος και με τα 2…
Αλλά 7 δευτερόλεπτα δεν είναι και λίγα! τουλάχιστον στο τέλος μένουν μόνο 5… Οπότε κάπως το σώζει η γούγλε!

ΦΝ

Βασικά όπως λέει και το τεστ κάποια δεν κρατήθηκαν στην RAM για το iphone….προφανώς το τεστ δεν έγινε στην ουσία στο 2ο γύρο…. που σημαίνει ότι το πιθανότερο το pixel θα ήταν καλύτερο.
Πάντως Pixel παίρνεις γιατί έχει android και αυτό δίνει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με το ios, καθώς και ότι παίρνεις 6 ιντσών οθόνη με μικρότερες διατάσεις. Από την άλλη αν έχεις iphone είναι σαν να έχεις ένα ακριβό αξεσουάρ λόγω του μπράντ.
Και τα 2 είναι κορυφαία τηλ και όποιο και να πάρει θα το απολαύσει κάποιος σε όλα τα επίπεδα …τώρα με τα app ..θεωρώ και εγώ ότι είναι λάθος σαν δοκιμασία …. γιατί μπορεί να μην είναι γραμμένα καλά σε ένα περιβάλλον …όποτε αν επιλέξεις ξέροντας ή τυχαία …μπορείς να δείξεις μια πλαστή εικόνα για κάθε τηλ.

Darth

κλινε mine Και πρσανινα αλογα 4 δευτερόλεπτα ενα απο το αλλο …….. απο την αλλη τημη και στα δυο ειναι……….. αστα να πανε

Νικ τ

Ερώτηση προς όλους. Με εξαίρεση κάποιες παλιές συσκευές η κάποιες με πολύ χαμηλό κόστος κάτω των 120ε,υπαρχει κάνεις που έχει κινητό που κολλάει η που καταλαβαίνει να αργεί;
Πιάστε οποιουδήποτε φίλου σας ένα μέτριο τηλέφωνο μετά του 16,Samsung, Sony, HTC, Huawei, xiaomi και δοκιμάστε.
Πάνε εκείνες οι εποχές. Αυτά τα τεστ είναι τρυκ να δικαιολογησουν το απίστευτα μεγάλο κόστος.

Ιωάννης jb

Νικ τ.. Τώρα δεν κολλάνε λογικό είναι! Και παλιότερα μερικά σχετικά φθηνά smartphone για ένα μεγάλο διάστημα δεν είχαν θέμα…
Το θέμα είναι μελλοντικά τι θα κάνουν και εκεί είναι βέβαιο ότι θα κολλάνε! Μπορεί όχι στο πρώτο ή το δεύτερο χρόνο αλλά μετά τα 2 χρόνια θεωρώ πως τα κολλήματα θα είναι συχνά.. Ειδικά κάτι χαομι και Χαβάη θα είναι καθαρή τύχη αν δε σου βγάλουν και κάποιο άλλο πρόβλημα σε αυτό το διάστημα.. Μη μιλήσω για εταιρίες δεύτερης κατηγορίας οι οποίες είναι ακόμα χειρότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.