Pixel 3/3 XL: Super Selfies με ευρυγώνιο φακό και αναβαθμισμένο Visual Core chip;

pixel 3 3xl super selfies ευρυγώνιος φακός visual core, Pixel 3/3 XL: Super Selfies με ευρυγώνιο φακό και αναβαθμισμένο Visual Core chip;

Σύμφωνα με πηγές, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL θα διαθέτουν διπλή selfie camera η οποία θα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας από κάθε άλλο smartphone, εξ αιτίας του ευρυγώνιου φακού και του αναβαθμισμένου hardware που θα διαθέτουν.

Είναι αλήθεια πως το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με φωτογραφίες των νέων Pixel smartphone της Google, με το Pixel 3 XL να “κλέβει” την παράσταση αναφορικά με το θέμα των διαρροών. Μπορεί να έχουμε δει πως θα είναι εμφανισιακά οι συσκευές αλλά φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να δούμε τι καινούργιο φέρνουν στον τομέα των καμερών, και πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τις μπροστινές κάμερες.

Τα νέα Pixel 3 και 3 XL θα είναι εφοδιασμένα με διπλή selfie camera, με τον ένα φακό να είναι ευρυγώνιος και τις συσκευές να μπορούν να τραβάνε “Super Selfies” και portrait φωτογραφίες με το απαραίτητο bokeh εφέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το ότι τα νέα Pixel θα ξεχωρίζουν για τις φωτογφραφικές τους δυνατότητες, κάτι το οποίο είχε γίνει και με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς λόγω του αναβαθμισμένου hardware που θα διαθέτουν.

Οι δυνατότητες των selfie καμερών στα επόμενα Pixel smartphone θα ενισχύονται από το αναβαθμισμένο Visual Core chip, το οποίο βρισκόταν στα Pixel 2 και 2 XL, με τις συσκευές να το χρησιμοποιούν για λειτουργίες πέραν των λήψεων HDR+ φωτογραφιών, μιας και ιστοσελίδα στη Ρωσία ανακάλυψε χαρακτηριστικά στην εφαρμογή της κάμερας που προορίζονται αποκλειστικά για τις selfie φωτογραφίσεις.

Μπορεί οι συσκευές που έχουν διαρρεύσει να μην είναι οι τελικές που θα φτάσουν στην αγορά όταν τα Pixel 3 κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά, αλλά η εφαρμογή της κάμερας διαθέτει τις ρυθμίσεις “Natural” και “Soft” όταν ενεργοποιούνται οι μπροστινές κάμερες, με ακόμα περισσότερες λειτουργίες να αναμένεται να ενσωματωθούν μέχρι την επίσημη διάθεση των συσκευών.

Οι μπροστινές κάμερες διαθέτουν ανάλυση 8.1MP με την κύρια κάμερα στην πλάτη της συσκευής να είναι στα 12.2MP, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τόσο υψηλής ποιότητας που η ύπαρξη δεύτερης κάμερας θα ήταν περιττή για τις συσκευές αυτές. Τέλος, δεν αποκλείεται η διπλή selfie camera να δίνει τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα της συσκευής με την αναγνώριση προσώπου με μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι γινόταν μέχρι σήμερα σε όσες Android συσκευές υποστήριζαν τη συγκεκριμένη λειτουργία.

pixel 3 3xl super selfies ευρυγώνιος φακός visual core, Pixel 3/3 XL: Super Selfies με ευρυγώνιο φακό και αναβαθμισμένο Visual Core chip;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

κορυφαια κινητα!! απλα απιστευτα σε ολα!

Βασίλης

πάρα πολύ άσχημο αυτό το notch
επισης από πίσω μου φαίνεται πολύ φτηνιάρικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.