Pixel 4 και Pixel 4 XL: Εντοπίστηκαν εγγραφές στο Geekbench

Google Pixel 4, Pixel 4 και Pixel 4 XL: Εντοπίστηκαν εγγραφές στο Geekbench

Τα δύο Pixel 4 smartphone που ετοιμάζει η Google να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο βρέθηκαν στην διάσημη πλατφρόμα για benchmark, Geekbench. Οι δύο καταχωρήσεις εμφανίζουν τα Pixel 4 και Pixel 4 XL να τρέχουν το Android 10 και να ενσωματώνουν φυσικά τον Snapdragon 855 SoC της Qualcomm. Αυτό όμως που προκαλεί ερωτήματα είναι τα 4GB μνήμης RAM τα οποία έχουν ενσωματωθεί.

Προηγούμενες πληοροφορίες υποστήριζαν ότι η Google θα κάνει ένα ακόμη για να πλησιάσει τα ανταγωνιστικά high-end smartphone των υπόλοιπων εταιρειών που σε μερικές περιπτώσεις έχουν μνήμη RAM που αγγίζει τα 12GB. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα δύο smartphone θα έρθουν μόνο με 4GB μνήμη RAM καθώς συνηθίζεται τελευταία να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χωρητικότητες.

Όσον αφορά τα νούμερα τώρα το απλό πετυχαίνει σε Single-Core 1.749 πόντους και σε Multi-Core πετυχαίνει 6.135 πόντους, ενώ η XL έκδοση πετυχαίνει 1.712 σε Single-Core και 5.774 σε Multi-Core.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το Google Pixel 4 αναμένεται να ενσωματώνει display στις 5.7 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz ενώ το μεγάλο αδερφάκι του θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στις 6.3 ίντσες με ίδιο ρυθμό ανανέωσης. Το panel θα έχει στο πάνω μέρος κανονικό bezel στο οποίο θα κρύβονται οι αισθητήρες, οι κάμερες και το Project Soli radar το οποίο θα εντοπίζει τις κινήσεις του χρήστη.

Χθες αποκαλύφθηκε και το πρώτο hands-on video των δύο τηλεφώνων το οποίο επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Pixel 4 XL

Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

Οι πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε η Google και, μάλιστα, δύο μηχανικοί έχασαν τη δουλειά τους για το κακό αποτέλεσμα.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.