H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Σάββατο, 07/09/2019 · Γιώργος Ανδρονικίδης
Τα δύο Pixel 4 smartphone που ετοιμάζει η Google να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο βρέθηκαν στην διάσημη πλατφρόμα για benchmark, Geekbench. Οι δύο καταχωρήσεις εμφανίζουν τα Pixel 4 και Pixel 4 XL να τρέχουν το Android 10 και να ενσωματώνουν φυσικά τον Snapdragon 855 SoC της Qualcomm. Αυτό όμως που προκαλεί ερωτήματα είναι τα 4GB μνήμης RAM τα οποία έχουν ενσωματωθεί.
Προηγούμενες πληοροφορίες υποστήριζαν ότι η Google θα κάνει ένα ακόμη για να πλησιάσει τα ανταγωνιστικά high-end smartphone των υπόλοιπων εταιρειών που σε μερικές περιπτώσεις έχουν μνήμη RAM που αγγίζει τα 12GB. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα δύο smartphone θα έρθουν μόνο με 4GB μνήμη RAM καθώς συνηθίζεται τελευταία να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χωρητικότητες.
Όσον αφορά τα νούμερα τώρα το απλό πετυχαίνει σε Single-Core 1.749 πόντους και σε Multi-Core πετυχαίνει 6.135 πόντους, ενώ η XL έκδοση πετυχαίνει 1.712 σε Single-Core και 5.774 σε Multi-Core.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το Google Pixel 4 αναμένεται να ενσωματώνει display στις 5.7 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz ενώ το μεγάλο αδερφάκι του θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στις 6.3 ίντσες με ίδιο ρυθμό ανανέωσης. Το panel θα έχει στο πάνω μέρος κανονικό bezel στο οποίο θα κρύβονται οι αισθητήρες, οι κάμερες και το Project Soli radar το οποίο θα εντοπίζει τις κινήσεις του χρήστη.
Χθες αποκαλύφθηκε και το πρώτο hands-on video των δύο τηλεφώνων το οποίο επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό.
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ