Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

pixel 4, Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

Οι πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε η Google και, μάλιστα, δύο μηχανικοί έχασαν τη δουλειά τους για το κακό αποτέλεσμα.

Η σειρά έλαβε την τελευταία σημαντική ενημέρωση λογισμικού τον περασμένο Αύγουστο, όταν κυκλοφόρησε το Android 13. Ακόμα, πήραν την τελευταία μηνιαία ενημέρωση ασφαλείας τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους (EOL).

Ωστόσο, ο Mishaal Rahman του Esper δημοσίευσε τώρα ένα tweet σχετικά με μια νέα έκδοση Android για τη σειρά Pixel 4 που ανακάλυψε. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση. αυτή η ενημέρωση είναι μόνο για προγραμματιστές και στάλθηκε στο Android Privacy Sandbox.

Σύμφωνα με τη Google, “Το Privacy Sandbox στο Android στοχεύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που βελτιώνουν το απόρρητο των χρηστών και επιτρέπουν αποτελεσματικές, εξατομικευμένες διαφημιστικές εμπειρίες για εφαρμογές για κινητά.”

Να σημειωθεί ότι το Privacy Sandbox είναι διαθέσιμο μόνο για το Pixel 4 και όχι για το Pixel 4 XL.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.

Smartphones Android Smartphones Google Google Pixel 2

Τα προβλήματα κάμερας του Google Pixel 2 άρχισαν να επηρεάζουν και νεότερες συσκευές

Οι χρήστες των Pixel 2 και Pixel 2 XL έχουν γεμίσει με αρνητικά reviews την εφαρμογή Google Camera στο Play Store