Pixel 4 XL vs Galaxy S10+: Δείγματα φωτογραφιών συγκρίνουν τις κάμερες

Pixel 4 XL Galaxy S10+ δείγματα φωτογραφιών, Pixel 4 XL vs Galaxy S10+: Δείγματα φωτογραφιών συγκρίνουν τις κάμερες

Το Google Pixel 4 XL θα αποκαλυφθεί μαζί με το απλό Pixel 4 στο event του Αμερικανικού κολοσσού στην Νέα Υόρκη στις 15 Οκτωβρίου και τώρα βλέπουμε τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών από την κάμερα του smartphone σε σύγκριση με την κάμερα του Samsung Galaxy S10+.

Η κάμερα του Pixel 4 XL μάλλον θα έχει διπλή διάταξη και θα αποτελείται από έναν αισθητήρα στα 12MP και έναν ακόμη στα 16MP τύπου telephoto. Το Galaxy S10+ από την άλλη έχει κάμερα τριπλής διάταξης η οποία αποτελείται από δύο αισθητήρες στα 12MP με wide και telephoto φακό αντίστοιχα ενώ η κάμερα των 16MP έχει ultra wide φακό.

Οι φωτογραφίες σύγκρισης των δύο smartphone δημοσιεύτηκαν από την ίδια πηγή η οποία αποκάλυψε και το hands-on το οποίο μας παρέχει πληροφορίες για τον φινίρισμα της πλάτης, την Face Unlock λειτουργία και άλλα.

Πάρτε μία γεύση από τις φωτογραφίες σύγκρισης των Pixel 4 XL και Galaxy S10+. Εσείς ποιο smarptohne θεωρείται ότι τραβάει καλύτερες φωτογραφίες; Να υπενθυμίσουμε ότι το Pixel 4 XL δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και ίσως υστερεί σε σημεία τα οποία θα μπορούσαν να λυθούν με την επίσημη κυκλοφορία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Το χρώμα είναι ξεκάθαρα πιο ζωντανό στο s10.
Πέραν από αυτό , ο κόσμος δε χρησιμοποιεί το κινητό για να βγάζει μόνο τοπία.
Ούτε για να βγάζει το πρόσωπο του με δέκα φίλτρα για να φαίνεται ωραίο.
Στο dxomark και γενικά στις συγκρίσεις θα έπρεπε να συμπεριλάβουν φωτογραφίες στις οποίες προσπαθούμε να δούμε τη λεπτομέρεια.
Ας βγάλουν φωτογραφία μια μητρική πλακέτα στις ίδιες συνθήκες φωτισμού , νύχτα και μέρα , και ας έρθουν μετά να μας δείξουν τη σύγκριση.
Όχι να φωτογραφίζει ο καθένας ότι τον βολεύει για να παρουσιάσει το κινητό του πιο καλό από το άλλο.
Στη λεπτομέρεια θα φανεί πιο βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Πρέπει να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν. Όταν δίνουμε 1000 ευρώ να αγοράσουμε κινητό με στόχο την καλή του κάμερα , θέλουμε να ξέρουμε ότι όντως είναι καλή αυτή η κάμερα , όχι να βλέπουμε μια φωτογραφία που έχει περαστεί δέκα φίλτρα στον κώδικα μέχρι να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα.
Δίνουμε 1000 ευρώ για καλό hardware όχι για να μας φλομωσει στο “ψέμα” ο Android developer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.