Pixel 4a 5G: Η Google αναγνωρίζει το πρόβλημα στην αφή, υπόσχεται αναβάθμιση


Η Google γνωστοποίησε στους χρήστες ότι γνωρίζει για το πρόβλημα στην οθόνη αφής των Pixel 4a 5G και υπόσχεται αναβάθμιση που θα το λύσει. Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία αναβάθμιση του Δεκεμβρίου οι χρήστες παρατήρησαν προβλήματα στην οθόνη τους, ειδικά όσοι είχαν ενεργά τα πλήκτρα πλοήγησης.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τα εικονίδια στις άκρες της οθόνης, καθώς η συσκευή πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην αφή στις άκρες. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως το πρόβλημα υπάρχει σε όλη την οθόνη, όμως οι περισσότεροι αναφέρουν το κάτω μέρος της οθόνης του Pixel 4a 5G. Άλλοι έχουν και τα δύο προβλήματα, με τις άκρες να μη δέχονται πάντα το άγγιγμα ενώ η μέση να μην ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε.

Pixel 4a 5G, Pixel 4a 5G: Η Google αναγνωρίζει το πρόβλημα στην αφή, υπόσχεται αναβάθμιση

Η ιστοσελίδα XDA πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι το palm rejection, δηλαδή η προστασία στις άκρες από άκυρα touch. Η Google πάντως απάντησε στη σελίδα υποστήριξης του Pixel 4a 5G και υπόσχεται πως θα λυθεί το πρόβλημα με μελλοντική αναβάθμιση. Μέχρι τότε, συμβουλεύει τους χρήστες να πατάνε τα εικονίδια στο κέντρο τους και όσο πιο μακριά από την άκρη της οθόνης μπορούνε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.