Pixel 4a: Διέρρευσαν τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

, Pixel 4a: Διέρρευσαν τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Google αναμένεται στο Google I/O 2020 conference να παρουσιάσει το επόμενο mid range smartphone το οποίο ακούει στο όνομα Pixel 4a και το οποίο θα διαδεχτεί το Pixel 3a που παρουσιάστηκε πέρυσι το ίδιο διάστημα. Στο διαδίκτυο διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του smartphone το οποίο φαίνεται πως υιοθετεί τον σχεδιασμό των Pixel 4 και 4 XL.

Χαρακτηριστικά

Το Pixel 4a φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.81 ιντσών και panel τύπου OLED το οποίο θα έχει ανάλυση FHD+ (2340 x 1080 pixels). Στο front panel αντί για bezel στην πάνω μεριά θα υπάρχει ένα punch-hole το οποίο θα φιλοξενεί την front facing κάμερα.

Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 730 σε συνδυασμό με την Adreno 618 υπεύθυνη για τα γραφικά. Η μνήμη RAM του συστήματος λέγεται ότι θα ανέρχεται στα 6GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από 64GB και θα φτάνει έως 128GB.

, Pixel 4a: Διέρρευσαν τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά

Η κάμερα στην πλάτη θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα Pixel 4. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μονή κάμερα των 12.2MP θα τοποθετηθεί σε ένα τετράγωνο πλαίσιο μαζί με το LED flash. Η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 8MP.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.080mAh και θα φορτίζει μέσω USB-C καλωδίου και ταυτόχρονα θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W. Παρών θα δώσει μία 3.5mm audio jack θύρα ενώ το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Just Black και Barely Blue. Τέλος, το κόστος της συσκευής θα ανέρχεται στα $399 με την παρουσίαση να γίνεται πιθανόν στις 12 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Αν το 128 GB κάνει 450€ και όχι 500€ είμαι μέσα. Ο υπεύθυνος του site ξέρει πόσο αναμένονται οι επίσημες τιμές στην ΕΕ βάσει του 3a?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.