Google Pixel 5: Επίσημα με οθόνη 90Hz, Snapdragon 765G και τιμή $699

https://www.youtube.com/watch?v=QOU9nAzHY7I&feature=share

Όπως περιμέναμε, η Google ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα, το Google Pixel 5, το οποίο μπορεί να αφήνει για φέτος τον flagship επεξεργαστή της Qualcomm, αλλά υπόσχεται άριστες επιδόσεις σε χρήση και φωτογραφίες. Η νέα πρόταση της Google έρχεται με σχεδιασμό χωρίς notch ή bezel, κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα από την εταιρεία.

, Google Pixel 5: Επίσημα με οθόνη 90Hz, Snapdragon 765G και τιμή $699

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Google Pixel 5 έρχεται με OLED οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η οθόνη υποστηρίζει HDR10+, ενώ προστατεύεται από Gorilla Glass 6. Όπως βλέπουμε, η Google αφήνει τα περίεργα bezel και notch και παρουσιάζει ένα συμμετρικό design, με ελάχιστα bezel περιμετρικά. Η selfie κάμερα των 8MP με f/2.0 βρίσκεται σε οπή στα αριστερά της οθόνης.

Στο εσωτερικό του Pixel 5 βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 765G, συνοδευόμενος από 8GB μνήμης RAM και 128GB UFS 2.1 αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του Pixel 5 ανέρχεται στα 4.080mAh, ενώ υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση στα 18W, αλλά και ασύρματη και reverse wireless φόρτιση.

, Google Pixel 5: Επίσημα με οθόνη 90Hz, Snapdragon 765G και τιμή $699

Κάμερα και κυκλοφορία

Στο πίσω μέρος βλέπουμε το διπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 12.2MP με f/1.7, dual pixel PDAF και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Για τις λήψεις βίντεο ο κύριος αισθητήρας μπορεί να φτάσει μέχρι ανάλυση 4K στα 60fps. Ο δεύτερος αισθητήρας είναι ultrawide ανάλυσης 16MP, με οπτικό πεδίο 107 μοιρών. Δίπλα από το camera module βλέπουμε την επιστροφή του φυσικού αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Google Pixel 5 προσφέρει stereo ήχο χάρη στα δύο του ηχεία, ενώ έχει και προστασία από νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP68. Η κατασκευή της συσκευής είναι από ανακυκλώσιμο αλουμίνιο το οποίο έχει sandstone texture για καλύτερο κράτημα. Το Pixel 5 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Sorta Sage και Just Black στις 14 Οκτωβρίου με τιμή 699 δολάρια, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά QC 35II της Bose.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Μακάρι να μπορούσαμε να το πάρουμε από το Google Store απευθείας αλλά Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη.

Popi

Έχει φροντίσει ο Κοτσοβολος για αυτό. Θα το πάρεις 50€ παραπάνω

Jonathan

Όντως;;;😍

John Real

699 δολαρια για κινητο με μικρη οθονη 6″ , 4.000 mah μπαταρια , snapdragon 765 και μολις 12 mp camera ειναι πραγματικα για γελια. Το xiaomi mi10T ειναι κλασεις ανωτερο σε ολους τους τομεις.

Αλέξανδρος

Χωρίς να είχα ποτέ στην κατοχή μου κάποια συσκευή pixel , κρίνοντας μόνο από review , η κάμερα τους είναι πάντα κορυφαία !! Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα υπόλοιπα specs αλλά στην κάμερα δεν μετράνε τα megapixels αλλά ο αισθητήρας και το software !!!
Πάντως κατά την γνώμη μου δεν τα αξίζει τα λεφτά της η συσκευή

John

Όταν έχεις 12 mp έχεις περιορισμούς που το software δεν μπορεί να καλύψει. Αν δεις σε monitor pc φωτό 12 mp και δίπλα 64 mp οι διάφορες στις λεπτομέρειες της εικόνας είναι οφθαλμοφανείς.

peter

xaxaaxaxaxaxaxa

Blats

Σε αυτά τα λεφτά και με παρόμοια χαρακτηριστικά θα τσιμπαγα το ΝΟΚΙΑ 8.3 5g

marios

Den eixate pote pixel etsi?
krima …Google pixel 2xl edw kai 3misi xronia …i kaliteri agora pou exo kanei pote stin zoi mou ..Miden Lag meta apo 4 sxedon xronia ..kai panta stis top 3 kaliteres cameres tou kosmou se kinto….twra EINAI MONO 700 euro

Ιωάννης jb

Pixel με τα πάντα όλα και ακουστικά δώρο αξίας 200 ευρώ! στα 700 δολάρια?
Χαομι? Ποια χαομι ρε?
Παραγγελία πως κάνουμε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.