Pixel 6: Δείτε το πρώτο unboxing video

, Pixel 6: Δείτε το πρώτο unboxing video

Κάθε μυστήριο που περιέβαλε το Pixel 6 έχει πλέον διαλυθεί εντελώς από ένα βίντεο unboxing και μερικές εικόνες του κουτιού του. Χάρη στην προεπισκόπηση της Google , τις οθόνες καταστημάτων και τις διαφημίσεις γνωρίζουμε πολύ καλά πως μοιάζει το τηλέφωνο. Η εταιρεία είπε επίσης πως οι νέες της κυκλοφορίες θα αποσταλούν χωρίς φορτιστή. Αυτό που αποκαλύπτουν οι νέες εικόνες και το κλιπ κάποια απο τα περιεχόμενα του κουτιού.

Η ερώτηση είναι για το Sorta Seafoam Pixel 6. Το κουτί του έρχεται με USB-C to USB-C καλώδιο και έναν αντάπτορα Quick Switch για μεταφορά δεδομένων. Επίσης φαίνεται πως η Google συμπεριέλαβε και ένα προστατευτικό οθόνης που μοιάζει να είναι από χαρτί.

https://twitter.com/CristianDimboiu/status/1450058587091390469?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1450058587091390469%7Ctwgr%5Ehb_1_7%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.phonearena.com%2Fnews%2Fpixel-6-unboxing-video-reveals-box-contents_id135798

Οι εικόνες που διέρρευσαν συμβαδίζουν με τις φήμες για οθόνη 6.4 ιντσών. Το κινητό έχει σύστημα διπλής κάμερας με έναν υποτιθέμενο κύριο αισθητήρα 50MP και έναν ευρυγώνιο 12MP. Φαίνεται να διαθέτει και μπαταρία 4.614mAh.

, Pixel 6: Δείτε το πρώτο unboxing video

Είδαμε επίσης ένα βίντεο για το Pixel 6 Pro αλλά τελικά ήταν μια μονάδα PVT. Παρόλα αυτά φαίνεται να ήταν πολύ κοντά στην τελική έκδοση και μας έδωσε μια ιδέα για την συσκευή. Η έκδοση Pro φαίνεται να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, 6.7 ιντσών και τηλεφακό. Είναι εξοπλισμένο επίσης με μπαταρία 5.003mAh.

Σύμφωνα με την διαρροή το Pixel 6 128GB θα κοστίζει $599 στην Αμερική. Το Pro θα φτάσει τα $898. Τα ποσά είναι μικρότερα από αυτά που θα περιμέναμε, ειδικά σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα ανταγωνιστικών εταιρειών.

To Pixel 6 Pro μάλλον θα είναι επίσης πολύ ελαφρύ. Η Google έχει υποσχεθεί εντυπωσιακή υποστήριξη λογισμικού για τα premium κινητά της και έχει κατασκευάσει το τσιπ Tensor. Εν ολίγοις, φαίνεται ότι θα είναι μεταξύ των κορυφαίων κινητών του 2021.

Η σειρά Pixel 6 θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο και σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του μήνα.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.