Pixel 6: H Google εργάζεται ακόμα πάνω στο Face Unlock

pixel 6, Pixel 6: H Google εργάζεται ακόμα πάνω στο Face Unlock

pixel 6, Pixel 6: H Google εργάζεται ακόμα πάνω στο Face Unlock

Αν και έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πάνω από έξι μήνες, τα δύο Pixel 6 δεν έχουν ακόμα Face Unlock. Oι φήμες λένε πως η Google ήθελε να εφαρμόσει την αναγνώριση προσώπου στα νέα της τηλέφωνα ωστόσο δεν πρόλαβε τις προθεσμίες και τα κυκλοφόρησε άνευ.

Τώρα, ο αναγνωρισμένος προγραμματιστής XDA Freak07 βρήκε νέα στοιχεία για το Face Unlock στη σειρά, ενώ ερευνούσε την Τριμηνιαία έκδοση της πλατφόρμας Android 12 (QPR) 3 Beta. Και δίνει ελπίδα.

Τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η Google ίσως ακόμα προσπαθεί να προωθήσει το Face Unlock για τηλέφωνα Pixel 6 στο πλαίσιο μελλοντικής ενημέρωσης λογισμικού. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα η Google να εργάζεται στο Face Unlock προκειμένου να το εντάξει σε ένα μελλοντικό τηλέφωνο Pixel και να το δοκιμάζει σε μια συσκευή της σειράς 6.

Προηγούμενα στοιχεία δείχνουν πως το Face Unlock κατανάλωνε υπερβολική ισχύ κατά το στάδιο της αναγνώρισης προσώπου, γεγονός που οδήγησε την Google στο να μην συμπεριλάβει αυτή τη δυνατότητα στη σειρά 6.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.