Pixel 6 και Pixel 6 Pro: κυκλοφορούν με update από την πρώτη μέρα

, Pixel 6 και Pixel 6 Pro: κυκλοφορούν με update από την πρώτη μέρα

Αν υποθέσουμε πως προλάβατε και παραγγείλατε το νέο Pixel 6 ή Pixel 6 Pro, θα πρέπει ήδη να ξέρετε πως παίρνει λίγο χρόνο για να το ρυθμίσεις στην αρχή. Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως ένα ποστ στο φόρουμ της υποστήριξης Google τονίζει, υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση λογισμικού.

Το ποστ δίνει την εντύπωση πως οι λειτουργίες τις αναβάθμισης είναι αναγκαίες. Ωστόσο δεν είναι σαφές τι θα γινόταν αν απλώς ξεκινούσε κανείς να χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς αυτήν. Σύμφωνα με την Google ο αριθμός κατασκευής είναι ίδιος και για τα δύο κινητά και θα πρέπει να δείχνει SD1A.210817.036 ή SD1A.210817.036.A8 για τους πελάτες του Verizon. Αν το κινητό φτάσει σε εσας νωρίτερα, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε για την αναβάθμιση.

Σύμφωνα με την ομάδα μας, όλες οι μονάδες αναθεώρησης εκτελούν την ίδια έκδοση μετά την εγκατάσταση της πρώτης ενημέρωσης, επομένως τυχόν εμφανίσεις που βλέπετε εδώ και εκεί χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη για μια συσκευή που απαιτεί σύνδεση δικτύου και επιτρέπει την αύξηση της παραγωγής ακόμη και όταν ολοκληρωθεί το λογισμικό εκκίνησης.

Η ενημέρωση της πρώτης μέρας εγκαθίσταται όταν ολοκληρωθεί το setup και η Google λέει πως μπορεί να πάρει περίπου 25-50 λεπτά για την λήψη και εγκατάσταση. Τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν να αποστέλλονται στις 28 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως θα μάθουμε πολύ σύντομα απο πρώτο χέρι κριτικές και εμπειρίες.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Το κείμενο δεν έχει κανέναν ειρμό…
Στεγνή αντιγραφή από το αγγλόφωνο(;) κείμενο.

Κώστας Βλαχάκης

Είναι νέα συντάκτης. Να την βοηθήσουμε με τον καλό μας λόγο. Θα στρώσει.

Θανάσης Βαλ.

Άντε καλή αρχή!!! Είναι και κοπέλα

Θεμίνιο

Ναι οκ Κώστα, αλλά ας γίνεται κι ένα quality control από κάποιον άλλον, πριν ανέβει το κείμενο. Επίσης για την verizon και τα αμερικάνικα δίκτυα θα έπρεπε να μας νοιάζει; Καλό θα είναι η μετάφραση που γίνεται να “ακουμπάει” και την ελληνική πραγματικότητα και να μην γίνεται η μετάφραση απλά για να γίνεται. Φιλικά.

Κώστας Βλαχάκης

Δεν υπαρχει τμήμα quality control. Μην στέκεστε στα ίδια. Σας έδωσα μια εξήγηση. Έχουμε τόσα άρθρα κάθε μέρα σχολιαστε εκείνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.