Pixel 7: Περίεργα τσιπς της Google στην Ιαπωνία αποκαλύπτουν τα χρώματα

pixel 7, Pixel 7: Περίεργα τσιπς της Google στην Ιαπωνία αποκαλύπτουν τα χρώματα

Η Google ξεκίνησε μια προωθητική καμπάνια για την επερχόμενη σειρά Pixel 7 στην Ιαπωνία και είναι ασυνήθιστη και… νόστιμη.

Το promo αποκαλύπτει εντέχνως τα χρώματα του Pixel 7 μέσα από γεύσεις σε πατατάκια – το Snow Cheese είναι το λευκό (Snow), το Hazel Onion είναι το σκούρο φασκόμηλο (Hazel), το Salty Lemon είναι η κίτρινη παραλλαγή (Lemongrass) και το Obsidian Pepper είναι το μαύρο (οψιδιανός).

pixel 7, Pixel 7: Περίεργα τσιπς της Google στην Ιαπωνία αποκαλύπτουν τα χρώματα

Οι Ιάπωνες μπορούν να συμμετάσχουν στην πρόκληση #GoogleChips έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 2.000 κουτιά πραγματικών τσιπς.

Τα Pixel 7 και 7 Pro έρχονται στις 6 Οκτωβρίου με το νέο τσιπ Tensor G2, μια εκλεπτυσμένη σχεδίαση Visor με αλουμίνιο αντί για γυαλί και παράλληλα. Μαζί τους έρχεται και το Pixel Watch.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.