Pixel 7: Τίποτα κρυφό πλέον – Διέρρευσαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες

pixel 7, Pixel 7: Τίποτα κρυφό πλέον – Διέρρευσαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες

Από ότι φαίνεται η Google δεν θα έχει τίποτα να αποκαλύψει για τα Pixel 7 στην επίσημη παρουσίαση στις 6 Οκτωβρίου.

Ο Roland Quandt του WinFuture κάλυψε όποια κενά έχουμε για τις επερχόμενες συσκευές δημοσιεύοντας “το πλήρες επίσημο δελτίο δεδομένων”.

Σύμφωνα με τις αναφορές αλλά και τις πληροφορίες που επέτρεψε η Google να ξεφύγουν, τα Pixel 7 και 7 Pro φαίνεται πως αποτελούν σταδιακές αναβαθμίσεις συγκριτικά με τους προκατόχους τους, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού πέρυσι οι αλλαγές ήταν πολλές.

Η σημερινή δημοσίευση αναφέρει πως το Pixel 7 Pro θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών με 3120 x 1440 pixel, υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για ομαλή οπτική απεικόνιση και μέγιστη φωτεινότητα 1.200 nits. Το ίδιο το πάνελ λέγεται ότι είναι επίπεδο, αλλά το Corning Gorilla Glass 7 στην κορυφή του δίνει την ψευδαίσθηση των καμπυλωτών πλευρών.

Το vanilla από την άλλη φαίνεται πως θα διαθέτει οθόνη 6,32 ιντσών με ανάλυση 2400 x 1080 pixel, ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και μέγιστη φωτεινότητα 1.400 nits. Προστατεύεται επίσης από το Gorilla Glass 7 Victus.

Και οι δύο συσκευές θα τροφοδοτούνται από το τσιπ Tensor G2 της Google, το οποίο θα βασίζεται στην ελαφρώς πιο προηγμένη τεχνολογία 4nm για καλύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Το Pixel 7 Pro θα διαθέτει 12 GB LPDDR5X RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1, ενώ το Pixel 7 θα έχει 8 GB μνήμης RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι πίσω κάμερες στο Pro θα αναβαθμιστούν, σε αντίθεση με ό,τι υποστήριζαν προηγούμενες φήμες. Θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί έναν κύριο αισθητήρα 50MP και μια μονάδα ultrawide 12MP, αλλά θα υπάρχει μια νέα μονάδα 48MP με περισσότερο ζουμ από το Pixel 6 Pro: 5x οπτικό ζουμ και έως και 30x Super Res Zoom, σε αντίθεση με το 4x οπτικό ζουμ και 20x το υβριδικό ζουμ του προκατόχου του.

Το vanilla θα διαθέτει επίσης τις κύριες και ultrawide μονάδες του Pro και αυτή τη φορά και τα δύο τηλέφωνα φημολογείται ότι έχουν την ίδια μπροστινή κάμερα 10,8 MP.

Ακόμα, το Pro θα έχει την μπαταρία των 5.000 mAh του προκατόχου του, αλλά φαίνεται πως θα διαρκεί τρεις ώρες περισσότερο. Το κανονικό μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με μια μικρότερη μπαταρία κατά 259 mAh από το 6, 4.355 mAh, αλλά και αυτό θα έχει καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Ο Quandt πιστεύει ότι το Pro έχει πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ το τυπικό μοντέλο έχει πλαίσιο αλουμινίου.

Τα νέα τηλέφωνα της Google προφανώς θα κοστίζουν το ίδιο με το Pixel 6 και αυτό θα μπορούσε να τα βοηθήσει να βρεθούν στη λίστα με τα καλύτερα τηλέφωνα του 2022.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akhs

Να φανταστώ στο 7 Pro η φωτεινότητα θα είναι 1400 και πάνω και όχι 1200

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.