Pixel 7a: Πέρασε από την FCC – Η Google πάει τη μεσαία κατηγορία της σε άλλο επίπεδο

pixel 7a, Pixel 7a: Πέρασε από την FCC – Η Google πάει τη μεσαία κατηγορία της σε άλλο επίπεδο

Τρεις διαφορετικές παραλλαγές αυτού που φαίνεται να είναι το μεσαίας κατηγορίας Pixel 7a καταγράφηκαν από την FCC. Οι καταχωρίσεις για καθένα από τους τρεις αριθμούς μοντέλου, G0DZQ, GHL1X και GWKK3, ανέφεραν τις άλλες παραλλαγές και περιλάμβαναν επίσης έναν άλλο αριθμό μοντέλου, τον G82U8.

Σύμφωνα με το 9to5Google, ένα έγγραφο που δημιουργήθηκε από την Google εξηγεί τις διαφορές: “Αναγνωριστικό FCC: A4RG0DZQ (γονικό μοντέλο για NFC), αναγνωριστικό FCC: A4RGWKK3 (γονικό μοντέλο για BT/WLAN) και αναγνωριστικό FCC: A4RGHL1X (μοντέλο παραλλαγής) χρησιμοποιούν πανομοιότυπες εσωτερικές διατάξεις πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος, ενώ τα μοντέλα παραλλαγής καταργούν εξαρτήματα που σχετίζονται με mmWave και συμπληρώνουν διαφορετική μονάδα MHB ENDC, λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην περιγραφή λειτουργίας.”

Το Pixel 7a αναμένεται να ανεβάσει τα τηλέφωνα Pixel της σειράς A μεσαίας κατηγορίας σε νέο επίπεδο φέτος με οθόνη 6,1 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Στο πίσω μέρος, περιμένουμε μια κύρια κάμερα που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εικόνας 64MP Sony IMX787 μαζί με μια ultrawide κάμερα με αισθητήρα 13MP Sony IMX712. Θα φοράει το Google Tensor 2 SoC και, ενώ θα μοιάζει με το Pixel 7, θα έχει πιο παχιά πλαίσια.

Δεδομένου ότι η εμπιστευτικότητα της FCC λήγει σε έξι μήνες, θα δούμε το Pixel 7a να κυκλοφορεί περίπου την ίδια στιγμή που κυκλοφόρησε το Pixel 6a πέρυσι, που ήταν στις 28 Ιουλίου. Για την καλυπτόμενη εξάμηνη περίοδο, η FCC εμποδίζει το κοινό να δει εικόνες μιας συσκευής που υποβάλλονται στην υπηρεσία μαζί με εγχειρίδια και άλλες πληροφορίες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.