Pixel 8: Η Google ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης

Google Pixel 8, Pixel 8: Η Google ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης

Λίγες ώρες αφότου εντοπίστηκαν στον ιστότοπο του Google Store τα Pixel 8 Pro και Pixel Watch 2, η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία ανακοίνωσης για τις επερχόμενες συσκευές της.

Ο Youtuber Marques Brownlee δημοσίευσε μια εικόνα της πρόσκλησης εκδήλωσης παρουσίασης του Pixel 8 στο X. Αν και η εταιρεία δεν αναφέρει ξεκάθαρα πως τότε θα ανακοινώσει το Pixel 8, αυτό πρέπει μάλλον να θεωρείται δεδομένο. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και θα μεταδοθεί και ζωντανά στο διαδίκτυο.

Η Google πιθανότατα θα αποκαλύψει επίσης το Pixel Watch 2 μαζί με το Pixel 8 duo. Μπορεί να διαθέτει ορισμένες σχεδιαστικές τροποποιήσεις, όπως ένα πιο λεπτό προφίλ και μια ενημερωμένη ψηφιακή κορώνα. Το wearable φέρεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon W5 και το νέο chipset μπορεί να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ακόμα, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο αντί για ανοξείδωτο χάλυβα και αυτό πιθανότατα θα το κάνει λίγο πιο ελαφρύ.

Η οθόνη του Pixel 8 πρόκειται να μειωθεί λίγο από 6,31 ίντσες σε 6,17 ίντσες και ο ρυθμός ανανέωσής θα μπορούσε να αυξηθεί από 90 Hz σε 120 Hz. Η οθόνη του Pixel 8 Pro μπορεί επίσης να γίνει λίγο μικρότερη από 6,71 ίντσες σε 6,7 ίντσες, ενώ θα γίνει και επίπεδη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Gear Apple iPad featured iPad

iPad Pro (2024): Αυτές είναι οι πιο αξιοπρόσεκτες αναβαθμίσεις

Το νέο iPad Pro (2024) της Apple έφτασε με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δείχνει πως μάλλον άξιζε η αναμονή.