Pixel 9: Αυτά είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Google AI

Google AI Pixel 9, Pixel 9: Αυτά είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Google AI

Το Pixel 9 της Google, ακολουθώντας τη μόδα των καιρών, αναμένεται να διαθέτει πληθώρα λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης και ένα νέο leak υποδηλώνει ότι αυτές θα ομαδοποιηθούν στο “Google AI” για την επερχόμενη συσκευή.

Πίσω στα τέλη του 2023, ένα leak άφησε να εννοηθεί ότι η Google εργαζόταν σε έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για τα Pixel που χρησιμοποιεί το Gemini και θα ονομαζόταν “Pixie”. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, θα χρησιμοποιούσε το Gmail, τους Χάρτες και δεδομένα από άλλα προϊόντα της Google που υπάρχουν στο τηλέφωνό σας για να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη έκδοση του Βοηθού Google.

Η ομάδα του Android Authority μας δίνει τώρα μια γεύση από το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τις συνεχείς προσπάθειες τεχνητής νοημοσύνης της Google. Πρώτα απ ‘όλα, έχουμε το όνομα “Google AI”, καθώς και ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με το Recall της Microsoft.

Το Google AI φέρεται να έχει μια λειτουργία που ονομάζεται “Add me”, η οποία είναι μια λειτουργία κάμερας. Λέγεται ότι διασφαλίζει ότι όλοι περιλαμβάνονται σε μια ομαδική φωτογραφία και θα μπορούσε να είναι ένα πρόσθετο ή μια επέκταση της λειτουργίας “Best Take” στο Pixel 8 .

Το Google AI λέγεται επίσης ότι διαθέτει το “Studio”, το οποίο είναι ένα νέο όνομα για την εφαρμογή “Creative Assistant” που είχε καθυστερήσει στο παρελθόν.

Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε “Pixel Screenshots”. Αυτό θα επιτρέψει στην τεχνητή νοημοσύνη να αναζητήσει στιγμιότυπα οθόνης και να τα χρησιμοποιήσει ως εκτεταμένη βιβλιοθήκη για πληροφορίες και περιβάλλον. Θα μπορούσατε επίσης να παίρνετε περιλήψεις των στιγμιότυπων οθόνης και να λαμβάνετε απαντήσεις από το AI σε ερωτήσεις σχετικά με πληροφορίες στα εν λόγω στιγμιότυπα οθόνης.

Αυτή η δυνατότητα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, φαίνεται να είναι παρόμοια με την Ανάκληση της Microsoft στα Windows 11. Ωστόσο, θα είναι μια δυνατότητα επιλογής AI και θα ισχύει μόνο για στιγμιότυπα οθόνης που έχετε τραβήξει απευθείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα θα υποβληθούν σε επεξεργασία στη συσκευή, επομένως θα πρέπει να είναι πιο ασφαλή από την Ανάκληση.

Το Google AI πιθανότατα θα παρουσιαστεί σύντομα, μαζί με το Pixel 9 . Η φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro: Αυτά είναι όλα τα φημολογούμενα χρώματα

Τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro είναι προ των πυλών, καθώς θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση της Google στις 13 Αυγούστου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Με αναβαθμισμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

H Google φέρεται να αναβαθμίζει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επερχόμενη σειρά Pixel 9 σε έναν υπερήχων.

Smartphones Apple Google iPhone

Φήμες ότι τα iPhone 16 Pro και Pixel 9 θα αφήσουν πίσω το Galaxy S24 Ultra σε τεχνολογία οθόνης

H Samsung κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα smartphone Android της αγοράς αλλά και τα καλύτερα πάνελ OLED.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 9: Νέο βίντεο δείχνει το ροζ μοντέλο με ενεργοποιημένη την οθόνη

Μετά από το hands-on βίντεο ενός ροζ Pixel 9 που δημοσιεύτηκε στο “X”, σήμερα ένα άλλο βίντεο με τη συσκευή εμφανίστηκε στα social media.