Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Google Pixel 9 Pro XL, Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με το 91mobiles, εκτός από τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro, η Google θα προσφέρει το Pixel 9 Pro XL, που επαναφέρει την επωνυμία XL που χρησιμοποιούσε η Google για τα premium συσκευές της μέχρι τη σειρά Pixel 6 που κυκλοφόρησε το 2021.

Επιπλέον, τα Onleaks και 91mobiles κυκλοφόρησαν ένα νέο render του Pixel 9.

Το Pixel 9 θα διαθέτει ένα επίπεδο πλαίσιο που περιλαμβάνει ένα camera bar στο πίσω μέρος που φιλοξενεί δύο κάμερες. Προηγούμενα renders που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο τις ιστοσελίδες αυτές θεωρήθηκε ότι έδειχναν τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro. Ωστόσο, ο Steve Hemmerstoffer από το OnLeaks λέει τώρα ότι αυτά τα δύο renders ήταν των Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL, γι ‘αυτό αρχικά θεωρήθηκε ότι το Pixel 9 θα είχε τρεις πίσω κάμερες στο πίσω μέρος.

Αυτό σημαίνει ότι το σημερινό είναι το πρώτο render του Pixel 9 που κυκλοφορεί. Με βάση το νέο render, το Pixel 9 διαθέτει στρογγυλεμένες γωνίες με επίπεδη οθόνη και δύο shooters στο πίσω μέρος.

Η οθόνη OLED ζυγίζει 6,03 ίντσες και το camera bar φαίνεται αρκετά παχύ με βάση το βίντεο του render. Το OnLeaks λέει ότι το Pixel 9 έχει διαστάσεις 152,8 x 71,9 x 8,5 χιλιοστά και φτάνει τα 12 χιλιοστά λόγω του camera bar.

Η σειρά Pixel 9 αναμένεται να διαθέτει τη νέα δυνατότητα προσαρμοστικής αφής που θα προσαρμόζει την ευαισθησία της οθόνης αφής ανάλογα με το περιβάλλον του χρήστη. Αυτό θα επιτρέψει στην οθόνη να χρησιμοποιείται ακόμα και αν είναι υγρή από βροχή ή ιδρώτα. Τα τηλέφωνα θα υποστηρίζουν επίσης ασύρματη φόρτιση Qi2, η οποία προσφέρει ταχύτητες φόρτισης έως και 15 W. Και τα τρία τηλέφωνα θα τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή εφαρμογών Google Tensor 4.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.