Pixel 9: Πρώιμες αναφορές για τη συσκευή εμφανίζονται στο Google app

Google Pixel 9, Pixel 9: Πρώιμες αναφορές για τη συσκευή εμφανίζονται στο Google app

To Pixel 9 αναμένεται να φτάσει αργότερα φέτος μαζί με το Android 15 και μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά software.

Ένα νέο leak αναφέρεται στο επερχόμενο Pixel 9, το οποίο εμφανίζεται στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Google.

Αυτή η νέα πληροφορία αποκαλύφθηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση beta, την έκδοση 15.14.34.29, και έχει κάποιο κωδικό που φαίνεται να είναι συγκεκριμένος για το Pixel 9. Αν και δεν είναι καμιά τόσο συναρπαστική διαρροή, δίνει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία για τη συσκευή.

Τα νέα προέρχονται από το The SP Android, που μοιράζεται δύο αρχεία, εκ των οποίων το ένα έχει στην πραγματικότητα ένα αρχείο animation που θα μπορούσε να εμφανιστεί στο επερχόμενο Pixel 9. Στην εφαρμογή δεν υπήρχε καμία αναφορά στον βοηθό Pixie.

Η Google έχει σχολιάσει το Pixie, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ένας νέος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που είναι αποκλειστικά για συσκευές Pixel. Λογικά αυτός ο νέος βοηθός δεν θα αντικαταστήσει τον Google Assistant, αλλά θα ανταπεξέλθει όταν δεν μπορεί να χειριστεί αιτήματα, ειδικά όταν είναι εκτός σύνδεσης και, επομένως, λιγότερο ισχυρός.

Ο νέος βοηθός φέρεται να τροφοδοτείται από το Gemini, αλλά θα είναι λιγότερο ισχυρός. Το Pixie υποτίθεται ότι θα μπορεί επίσης να αντλεί δεδομένα από συνδεδεμένες εφαρμογές για να παρέχει μια πιο ισχυρή εμπειρία. Αν και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Pixel 9, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να διατεθεί και σε άλλα προϊόντα της Google.

Η επερχόμενη σειρά Pixel 9 θα έρθει κάποια στιγμή τον Οκτώβριο και πιθανότατα θα αποτελείται από τρεις συσκευές, τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, θα πρέπει να περιμένουμε τον Tensor επόμενης γενιάς της Google, καθώς και βελτιώσεις στις κάμερες.

Επιπλέον, τα τηλέφωνα θα τρέχουν Android 15 από το κουτί και αναμένεται να παρουσιάσουν κάποια χαρακτηριστικά λογισμικού που θα τα διαφοροποιήσουν από τις άλλες συσκευές της αγοράς.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.