Pixel & Pixel XL: Καλύτερες πωλήσεις από τα Nexus την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

Τα Pixel και Pixel XL είναι οι εκπρόσωποι της Google για το 2017 και ο τεχνολογικός κολοσσός τα υποστηρίζει περισσότερο από οποιαδήποτε συσκευή στο παρελθόν. Με συγκρίσεις απέναντι στο iPhone 7 και συνεχείς διαφημίσεις, θέλει να εδραιώσει την σειρά Pixel στον τομέα των smartphones. Μάλιστα, τελευταίες έρευνες αποδεικνύουν πως η εταιρεία πετυχαίνει τον σκοπό της.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Appboy, η πορεία των δυο smartphones στην αγορά είναι, μέχρι στιγμής, εξαιρετική. Μέσα σε μια εβδομάδα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, το Pixel XL κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 158%. Επιπλέον, έφτασε στο μερίδιο αγοράς που είχε το Nexus 6P σε δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του. Ο “μικρός αδελφός” του XL, το απλό Pixel, σημειώνει επίσης μόνιμη άνοδο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, αύξησε τις πωλήσεις του κατά 274%.

Αν συλλογιστεί κανείς πως το Galaxy S6 (ένα εκ των Best-Selling smartphones στην ιστορία των κινητών) αύξησε τις πωλήσεις του κατά 171% την πρώτη εβδομάδα, ενώ το S7 απλώς τις διπλασίασε, τα νέα Pixel έχουν πετύχει υψηλά και ικανοποιητικά ποσοστά. Βέβαια, ο συνολικός αριθμός των S6 και S7 που έχουν πουληθεί είναι αρκετά μεγαλύτερος από τις φιλοδοξίες της Google, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια καλή αρχή.

Μέχρι στιγμής, η σειρά Pixel φαίνεται να έχει κερδίσει το κοινό, κάτι που δεν κατάφεραν εξ’ ολοκλήρου τα Nexus κινητά. Με το Note 7 να θεωρείται παρελθόν, η πρόταση της Google στην κατηγορία των phablets μοιάζει ως η καλύτερη λύση (μαζί με το LG V20). Από την άλλη, το μικρότερο Pixel είναι ίσως το πιο αξιόπιστο Android smartphone στο μέγεθος του. Αναμένουμε στο μέλλον τις επίσημες πωλήσεις των δύο συσκευών από την Google.

pixel vs nexus 6p, Pixel & Pixel XL: Καλύτερες πωλήσεις από τα Nexus την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

Eνταξει μπορεί να εκανε καλύτερες πωλήσεις απο το nexus αφου ειχε παει πάτος στις πωλήσεις

Νεκ21

Ποσο παππα πουλανε…

Panos7GR

Φυσικα και παει καλύτερα απ τα Nexus αφου εκεινα δεν τα προμόταρε ποτέ. Τα εβγαζε και τα αφηνε να τραβήξουν πορεία μονα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.