Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Pixel Fold 2, Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το Pixel Fold που κυκλοφόρησε πέρυσι, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα σήμερα υποστηρίζει ότι έχει γίνει rebranding στη συσκευή και θα παρουσιαστεί ως Pixel 9 Pro Fold.

Επιπλέον, όπως ακούσαμε ήδη μια φορά στο παρελθόν, αυτή η συσκευή θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της στην ετήσια εκδήλωση αποκάλυψης υλικού της Google αυτόν τον Οκτώβριο και όχι στο Google I/O τον Μάιο όπως ο προκάτοχός της.

Έτσι, τον Οκτώβριο, η Google ενδέχεται να ανακοινώσει όχι δύο smartphone όπως συνήθως, αλλά τέσσερα. Το Pixel 9, το Pixel 9 Pro, το Pixel 9 Pro XL και το Pixel 9 Pro Fold. Τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro XL θα είναι οι διάδοχοι των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, ενώ το Pixel 9 Pro λέγεται ότι είναι μικρότερου μεγέθους, παρόμοιο με το Pixel 9, αλλά με τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις προδιαγραφών. Όλα αυτά τα μοντέλα θα πρέπει να χρησιμοποιούν το επερχόμενο Tensor G4 SoC.

Η αλλαγή από το Pixel Fold 2 στο Pixel 9 Pro Fold έγινε πολύ πρόσφατα στις εσωτερικές επικοινωνίες της Google όπως φαίνεται και τίποτα δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα αλλάξει ξανά μέχρι την κυκλοφορία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.