Pixel: Επίσημο render με Android 7.1 Nougat UI;

Η ίδια η Google έχει ανακοινώσει ότι στις 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει press event, όπου περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των Pixel και Pixel XL smartphones. Αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει και ο γνωστός @evleaks, ο οποίος δημοσιεύει και ένα επίσημο render.

Πρόκειται για το Pixel phone, το μικρότερο από τα δυο, και βλέπουμε κάποιες διαφορές συγκριτικά με ότι έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα. Το συγκεκριμένο render έχει ανανεωμένο UI του pixel launcher, που έχει ακουστεί ότι θα έχει στρογγυλά κουμπιά στην home screen.

Επιπλέον, βλέπουμε ότι από την μπροστινή πλευρά λείπει το κεντρικό κουμπί που είδαμε σε κάποια leaks και το πιο πιθανό είναι ότι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων θα βρίσκεται στην πλάτη των smartphones (όπως έχουν δείξει αρκετά renders). Να θυμίσουμε ότι έχουν διαρρεύσει prototypes με κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, αλλά αν το παρακάτω render δείχνει το τελικό design, ίσως ήταν κάποια prototypes από δοκιμές που έκανε η Google.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι πληροροφίες λένε ότι τα Pixel και Pixel XL θα έρθουν με επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB RAM, θύρες USB-C, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και Android Nougat 7.1. Η διαφορά τους είναι ότι το Pixel αναμένεται με οθόνη 5 ιντσών 1080p και μπαταρία 2770mAh, ενώ το Pixel XL με οθόνη 5.5 ιντσών QHD και μεγαλύτερη μπαταρία 3450 mAh. Και τα δυο θα έχουν πιστοποίηση IP53 για μερική προστασία από το νερό.

google pixel render, Pixel: Επίσημο render με  Android 7.1 Nougat UI;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Hi Tizen OS

giannisp

Entelos adiaforo !!!!!!!

Apostolos

Διαθέτω 350 να αλλάξω τηλέφωνο, να δω ποιά εταιρεία θα μου τα πάρει

geo pap

@Apostolos αν και χρονια nexus fan φετος βλεπω να γινεται μεγαλη αποτυχια η κατασταση,απο την μια την εχει η htc βαλε τωρα με το μυαλο σου τι συσκευη θα ειναι εμφανισιακα και απο την αλλη την κακη μπαταρια που εχουν απο παντα τα nexus.εγω θα σου ελεγα s7 δαγκωτο,το πιο ολοκληρομενο κινητο της αγορας για εμενα και με τιμη 450ε.

Stelios

Δε ξέρω πώς τα έχουν καταφέρει όλοι οι ανταγωνιστές τις σαμσουνγκ να στερέψουν το κόσμο προςτην αγορές ενός s7 η του edge του πιο όμορφο σχεδιαστικά που κυκλοφορεί με περσινό σχεδιασμό η μία σχεδιαστική αηδία μετά την άλλη δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι εταιρείες καμμια φαντασία τίποτα τίποτα

Apostolos

Geo έχεις δίκιο το ξέρω, μετά από μεγάλη έρευνα το s7 είναι κορυφή, τα έχω τα λεφτά αλλά λόγω ιδεολογίας δεν τα δίνω. Επίσης το z5c μου δεν έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα ακόμα.
Αν βγει κάτι καλό και φτηνό, δίνω το σονι και παίρνω κάτι που να αξίζει

Magicseeker

Zte Axon 7 με επίσημη CM υποστήριξη.

Chris

@Magicseeker ρε αλάνι επειδή το ψήνω καιρό το axon 7 ξέρεις από που μπορώ να το πάρω, Ελλάδα ή Ευρώπη?

Gvirginia

@Chris
Ναι αυτό το Axon 7 είναι πονεμένη ιστορία. Τόσο ωραία συσκευή και να μην την βρίσκεις εύκολα. Ελλάδα όχι, Ευρώπη Amazon.

Γιωργος Ε.

@apostolos παρε το xiaomi redmi note 3 pro και σου μενουν και δυο κατοστάρικα (αναλόγως που θα το αγορασεις)

tito@

Το axon 7 αν το παρει κανεις απο Αμαζον,θα δουλευει κανονικα out of the box η θα θελει να του περασεις roms και τετοια ,οπως κανουν σε συσκευες της xiaomi;;;

Πέτρος Π

@Apostolos : Με 280 € περίπου παίρνεις το Lumia 950, Windows 10 που είναι πολύ πιο όμορφα και λειτουργικά από το Android… Και έχεις και υποστήριξη σίγουρα για 3 χρόνια, ούτε άγχος για αναβαθμίσεις ούτε τίποτα! Γενικά νομίζω αυτοί που το ψάχνουν λίγο περισσότερο θα πήγαιναν σε Windows…

Στο θέμα μας, το pixel απλά μια από τα ίδια… Στα Android έχουν βγει καμιά 20αριά συσκευές με τα ίδια χαρακτηριστικά και desing… Έχουμε βαρεθεί, έλεος!!

Mansol

@Πέτρος Π. Γελανε και οι πέτρες …

Nick

Κρίμα που η Google έχει κάνει συνεργασία με htc και Huawei και βγάζουν κακασχημα κινητά. Το καινούργιο λειτουργικό πάντως αναμένεται δυνατό με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και πιο γρήγορο από ποτέ.

Apostolos

Παιδιά έρχομαι από το άπιαστο g2 με τα μικρά μπεζελς, για αυτό μέχρι 5 αντε 5,2 οθόνη με μικρά μπεζελς θέλω. Θα έπαιρνα το g5 αλλά είναι παντόφλα

Πέτρος Π

@Mansol : Καλά εσύ πήγαινε να δώσεις χιλιάρικα για ναυαρχίδες που καίγονται ή που σφυρίζουν και μετά πες μου ότι γελάνε οι πέτρες… Γιατί αυτή η εξυπνάδα τους έχει φάει όλους…

Σταυρος Χρι

Μια Φορά Windows phone… Ποτέ ξανά Android !

Λάμπρος

@Apostolos εμενα μου ερχετε Galaxy A5 2016 σε μαυρο απο μαγαζι του σκρουτζ, αυριο. Κινηταρα!!! Το προτεινω σιγουρα με τα χίλια.Η και μια καλη επιλογη το G4 αφου ειχατε G2.

Apostolos

Και g4 είχα για ένα μήνα, θα το κραταγα ακόμα αν δεν κράταγε η μπαταρία μόνο 2 ώρες sot. Κατά τα άλλα κορυφαίο κινητό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.